( هر 12 صفحه رو خوندم ... آخر هر صفحه، باورم نمی شد که چنین طرز فکر هایی وجود داره و دوباره بر می گشتم و اون پست ها رو با دقت بیشتری می خوندم !!! #-o )
قابل توجه شما حسین جان، نه ! بی حد و مرز هم نیستن ! اتفاقاً مرز هاشون از ما بیشتره !!!
دانش آموزاشون برای هر دانشگاهی امتحان پس می دن ! الکی که نیست ! اونجا خانواده ها فقط هزینه ی تحصیل بچه هاشون رو تقبل می کنند ! اگر بچه بخواد خوش بگذرونه، باید براش کار کنه ! خودش هزینه ی خودش رو می ده ! حتی دخترها می رن گارسونی می کنند و خودشون رو پاشون وای میستن ! مثل اینجا نیست که پدر سوئیچ ماشینو بده دست بچه، بعدشم صفا سیتی !!!!!
بله ... همه فرهنگ دارن ! حداقل بی فرهنگ هاشون ادعای فرهنگ آریایی و کوروش رو نمی کنند و نام اون ها رو نجس نمی کنند !!!
چرا ! خیلی ها هم تفکر مخالف دارن ... اما اجازه دارن حرفشوو بزنن ! حالا اینجا : مخالفی ؟!! کهریزک !!!
هنوز هم با توهماتت زندگی می کنی ؟!!
« مرگ بر آمریکا » ، « مرگ بر اسرائیل » ، به خاطر همین طرز فکر های امثال شماست که امثال من حق آب خوردن بدون اجازه رو هم ندارن !!!
به خاطر حمایت های امثال شما بود که ایران رو ول کردن، پول نفت من و خودت رو می دن به اسلحه اون فلسطینی های احمقی که با پول پرستیشون 100 سال جنگ رو شروع کردن و حالا ما باید تقاصشون رو بدیم !!!
تقاصش چیه ؟!! حق تحصیلمون ! حق آزادیمون، و حق زندگیمون !!!
و اینکه حالت از این مملکت و گربش به هم بخوره و برای زنده موندنت بخوای فرار کنی !!!
برای اون دوستانی که تب شعرشون گل کرده، با شعر هاتون زندگی نکنید که اینجا بهش اهمیت نمی دن !!!
بله ... من هم می رم ... تا بتونم دور از باتوم و تعصبات افتضاح درس بخونم ... !
----------------------------------------
تا حالا شده هیچکدومتون به آرم سمپاد دقت کنید ؟!!
تا حالا سعی کردین تفسیرش کنید ؟!!
حالا با این طرز فکر جدید بهش نگاه کنید :
چی می بینید ؟!!
8 تا فلش که از این ایران فرار می کنند !!! واقعیت همینه ... استعداد های درخشان ما، جایی در اینجا ندارند ... !!! :)