سمپادی برای ایران یا....

• شروع کننده موضوع hany
  • تاریخ شروع

alex delpiero

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی (شعبه دیگری ندارد ...)
شهر
کرج
مدال المپیاد
سال 1388 قبولی المپیاد نجوم مرحله اول ، سال 1389 و 1390 قبول مرحله اول المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق
پاسخ : تحصیل در کجا؟؟؟

به نقل از reza.cr :
دانشگاه شريف يكي از دانشگاه هاي خوبه و اكثردانشجوهاش بعداز فارغ التحصيل شدن بورسيه دانشگاههاي اروپا يا كانادا ميشن شما كه ميگيد اين دانشگاه ارزششو نداره فكر ميكنيد تودانشگاه خارجي بهتري پذيرفته ميشيد به نظر من تا كارشناسي ارشد تو ايران امكانات هست و اگر بحث تحصيل درخارج از كشور به نظر من براي دوره ي دكترا ميتونه مفيد باشه
بله دانشگاه صد و پنجاه و خورده ای جهان دانشگاه خوبیه
البته تا حدودی موافقم
اینجا تا لیسانس حتی بد نیست ولی فوق لیسانس به بعد به درد نمی خوره

poop

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
کرج
مدال المپیاد
راهنمایی که ریاضی در آینده هم زیست...
دانشگاه
تهران :D
رشته دانشگاه
پزشکی!!!!!!

به نقل از reza.cr :
دانشگاه شريف يكي از دانشگاه هاي خوبه و اكثردانشجوهاش بعداز فارغ التحصيل شدن بورسيه دانشگاههاي اروپا يا كانادا ميشن شما كه ميگيد اين دانشگاه ارزششو نداره فكر ميكنيد تودانشگاه خارجي بهتري پذيرفته ميشيد به نظر من تا كارشناسي ارشد تو ايران امكانات هست و اگر بحث تحصيل درخارج از كشور به نظر من براي دوره ي دكترا ميتونه مفيد باشه

درست میگین بیشتر دانشجو های شریف بورس می شن اما خیلی هاشون دارن فقط بخاطر فشار زیاد و آینده ی بدی که توی این دانشگاه دارن میرن کشورهای دیگه!!!

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق

بحث رتبه بندي كلا جداست فاكتورهايي داره كه به سطح علمي دانشگاه ربطي نداره و به امكانات رفاهي دانشگاه هم بستگي داره البته شريف صدوخورده اي نيست رتبش طرفاي پونصده.بعدشم يعني شما انتظار داريد دانشگاه هاروارد يا ماساچوست شمارو پذيرش كنه بابا شماها ديگه خيلي خودتونو دسته بالا گرفتيد

poop

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
کرج
مدال المپیاد
دانشگاه
رشته دانشگاه
پزشکی!!!!!!

به نقل از reza.cr :
بحث رتبه بندي كلا جداست فاكتورهايي داره كه به سطح علمي دانشگاه ربطي نداره و به امكانات رفاهي دانشگاه هم بستگي داره البته شريف صدوخورده اي نيست رتبش طرفاي پونصده.بعدشم يعني شما انتظار داريد دانشگاه هاروارد يا ماساچوست شمارو پذيرش كنه بابا شماها ديگه خيلي خودتونو دسته بالا گرفتيد

نه بحث اینه که شریف ارزش این همه زحمت رو نداره!!! با این همه تلاش بچه ها می تونن توی بهترین دانشگاها درس بخونن!!

NESA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
پاسخ : سمپادی برای ایران یا....

به نقل از negin jooon :
اگر همه بمونند اون وقت مي شه كاري كرد!!
ولي متاسفانه كم كسي پيدا مي شه وطن براش معنا داشته باشه !
پس مي رن و استعداد و توانايي خودشون را تو يك كشور ديگه خرج مي كنند
در صورتي كه كشور خودشون از كمبود افراد لايق به اين روز افتاده...

داشتیم نگین جون؟!!!
حرفت صحیحه. ولی اینو بدون که برای خیلی از نیروهای متخصص موقعیت را فراهم نمی کنند و به شخص هزار جور وصله ی ناجور میزنند! با این حال در حال حاضر با وجود بزرگ مردان لایق، وضع درست نیست، چون اجازه ی فعالیت و نظر دادن ندارن!

sahra

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
پاسخ : سمپادی برای ایران یا....

به نقل از Eternal.frz :
قبول کن احتمال برنگشتن از برگشتن بیشتره...عشق به وطن و..فقط در حد یه شعاره...یه شعار جهان سومی....
من با قسمت اول حرفت موافقم ولی قسمت دوم حرفت اصلا چون به قول یه نویسنده عشق به کشور یه ضرورته ربطی هم به توسعه یافته بودن یا نبودن کشورت هم نداره به نظر من خدمت به کشور خودت و زندگی در اون یه ارزشه که برای آدم یه جور هویت به وجود میاره بعد از اون اگر از کشورت ناراضی هستی سعی کن قدرتشو به دست بیاری تا کشورت رو جوری بسازی که بش افتخار کنی

×چهار پست متوالی شما یکی شد×خواهشا انقدر پست تکراری ندید (;

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

من احتمال میدادم واسه دانشگاه تو ایران بمونم، ولی از وقتی خندیدن و پوشیدن تی شرت و آدامس جویدن تو دانشگاهها ممنوع شده مطمئنم به محض گرفتن دیپلم تو ایران نیستم

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

به نظر من یا یه جا درست حسابی باید رفت یا همینجا موند

اطرافیان من میگن واسه بعد لیسانس باید به فکر رفتن بود...

mahrud

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
[...]

هرجایی که هستید، تلاش کنید که اون دانشگاه یا کالج یا ... به شما افتخار کنه! نه اینکه شما افتخار کنید که فلان جا درس خوندین!
اگه تو MIT یا Berkley یا ... هم باشین، ولی ۲ سال بعد از فارغ التحصیل اثری از شما تو اون دانشگاه نباشه، ضرر کردین!
این نظر منه، چون ۱۰۰۰ تا دکتر و مهندس هست که ماهی ۴ میلیون درامدشه و سالی ۲ تا سفر خارج میره و چه و چه و چه ... ولی ۴ سال بعد از مرگشون چند نفر میگن یاد فلانی بخیر؟

poop

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
کرج
مدال المپیاد
دانشگاه
رشته دانشگاه
پزشکی!!!!!!

به نقل از مُحسن...! :
------------------------------------------------
حرف دوستان رو مطالعه کردم تا حدی، نظر من این هست که یه فرد نابغه ، زرنگ، تیزهوش و یا کلا کسی که توانایی و قدرت تفکر داشته باشه میتونه تو شرایط معمولی و کمبود امکانات هم خودش رو وفق بده، این اشتباهه بگیم توی ایران مثلا جای پیشرفت نیست، هست، اگر نبود یک عده ی خاصی از ابعاد مختلف سرآمد نمیشدند احتمالا مغز اقتصادی و پر خلاقیتی داشتند.

باید برای موفق شدن خلاقیت به خرج داد، شاید تنها کاری که ایرانی ها ازش بیزار هست، من کاری به محدودیت ها و مشکلات ندارم، به خودم هم باشه به خارج از کشور میرم و این قصد رو هم دارم، اما به نظرم همیشه موقعیت های خوب برای افراد خلاق موجوده.

از یه جنبه دیگه اگه بخوام نگاه کنیم، یعنی به طور معمول و عادی مسیر پیشرفت و رسیدن به زندگی خوب رو اگه بخوایم بررسی کنیم، میرسیم به عواملی مثل Procedure تحصیل در کشور ها، در اینصورت میشه گفت ایران مثلا ضعیفه، یا مثلا جایی مثل سوئد قوی عمل میکنه( در سوئد افراد وقتی به 18 سالگی میرسند همه شرایط برای داشتن شغل و کالج و دانشگاه فراهم هست و فرد بی نیازه)، اگر بخوایم سر این موضوع بحث کنیم باید گفت که بله ما ضعیف هستیم و پیشنهاد هم میشه اگه خلاقیت ندارید برید به جاهایی که بتونند یه روند معمولی براتون در نظر بگیرند.

درست میگید ولی کلا توی ایران یا هر کشوری چند نفر با این ویژگی ها داریم؟ حتی توی همین جامعه سمپاد خیلیا هیچ خلاقیتی ندارن!
تازه در حال حاضر همه مجبورن خودشون رو وفق بدن! بعلاوه من خودم به شخصه خیلی از المپادیا و رتبه های خوب رو می شناسم که رفتن!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

:)) منتظر بودم بحث به اینجا برسه و اینو بگم:

همین الان یه بحثی توی انجمن سمپادیا بود، یک نفر در جواب یکی دیگه که گفته بود: "باید رفت" نوشته بود: "چرا همچین فکری میکنی؟
منم یه جواب نوشتم، دیدم بد نیست اینجا هم بزارم...

بخاطر اینکه اینجا حتی اگه آدم با رتبه اول کنکور سراسری رشته مورد علاقشو قبول بشه، چهار سال رو هم بتونه از زیر مشت و لگد و باتوم و گاز اشک آور و گاز فلفل و محیط خفقان آور و تبعیض و هزاران چیز دیگه زنده بیرون بیاد، بعد از لا به لای ف****رهای متعدد مذهبی، ج ن س یتی، عقیدتی، پارتی بازی، فامیل گرایی، فساد اداری و صدها چیز دیگه بتونه یه شغل با حقوق بخور و نمیر پیدا کنه، بعد با گذشتن از سد های فرهنگی، اجتماعی، مذهبی، عقیدتی، عرفی، ملی و دهها چیز جورواجور دیگه بتونه خانواده تشکیل بده و از بین گرانی، تورم، فقر، مشکلات گوناگون مسکن و... بتونه یه خونه کوچیک اجاره کنه تازه میشه مثل میلیونها آدم دیگه که هرروز توی خیابون با انواع صحنه های وحشتناک، ترافیک، آلودگی، بی فرهنگی، بوق و... روبروئه و سر کارش با پارتی بازی و سر و کله زدن با همه و بوروکراسی و پاچه خواری ها و انواع مشکلات دیگه سر و کله میزنه، موقع برگشتن به خونه تلویزیون رو که روشن میکنه انواع مدل های ریش و پشم و عبا و عمامه است که مثل فشن شو ها جلوش رژه میرن و یه شبکه هم همیشه نشسته داره به انواع کشورا فحش میده، یه شبکه همیشه داره امر به معروف و نهی از منکر میکنه، یه شبکه فوتبال رو با کلی تاخیر نشون میده، یه شبکه فیلمای 40 سال پیش رو واسه بار 11 ام نشون میده و...
آخر هفته ها هم که کاری بجز تو خونه نشستن نمیشه کرد، آخر ماه هم که با انواع قبض های رنگارنگ، اجاره خونه، قسط وام، قسط ماشین، قسط فلان، قسط بهمان، قسط کوفت، قسط زهر مار و... مواجه میشه و حتی در صورت سکته کردن پس از دیدن این سموم کاغذی یا باید بره بیمارستان خصوصی که اونجام با دیدن فیش پذیرش سکته دوم رو میزنه، یا بره بیمارستان دولتی و با وجود دکترای درجه 3 و 4 وصیت نامه اش رو تنظیم کنه، حتی در صورت مردن هم روحش با دیدن مشکلات و مخارج جواز دفن و سردخونه و کفن و قبر و سنگ قبر و گورکن و مراسم ها و... ممکنه دوباره سکته کنه!
حالا اگه میخوای بمون، میخوای هم برو!
همه ما دوست داریم گربه آزاد باشه و آزادی رو تجربه کنه، مطمئن باش همه ما این کشور رو دوست داریم و هیچکدوم از این کشور متنفر نیستیم، ولی فکر میکنی کی ایران آزاد میشه؟ چجوری آزاد میشه؟
اصلا آزادی یعنی چی؟ همینی که توی دختر بدون روسری بیای تو خیابون و منه پسر برم مثلا با دوست دخترم بیرون و کسی بهم گیر نده، اینترنت ف****ر نباشه، زندانی سیاسی نداشته باشیم، همه چیز آزاد باشه اینا آزادیه؟
به نظر تو اگه این حکومت عوض بشه مثلا حکومت آمریکا بیاد همه چیز درست میشه؟
مشکلاتی رو که توی پست #89 نوشتم یه بار دیگه بخون، چند تا از اینایی که گفتم بر میگرده به دولت و حکومت؟
فکر میکنی اگه حکومت عوض بشه کدوم این مشکلات حل میشن؟ فوقش فقر و مشکل مسکن حل بشه، بقیه اش چی؟
با بی فرهنگی جامعه چیکار میکنی؟
فرهنگ ایران یک فرهنگ آریایی نیست، من و تو ایرانی نیستیم، آریایی هم نیستیم، چون تا حالا 100 بار بهش حمله شده، از اسکندر و لودیه بگیر تا تازی و مغول و محمود (محمود غزنوی و محمود افغان و ...) همه حمله کردن و هر بار هم بدترین فرهنگ های اونا توسط سربازای بی فرهنگشون به ما منتقل شده، منی که میگم ایرانی هستم یه ترکیب وحشتناک از پرتقالی ها و روسی ها هستم، با وحشتناک ترین سنت ها و عرف های ایرانی (که اون هم ترکیبی از بدترین فرهنگ های کشور های دیگه ست)، حالا منی که اینجوریم چطور میتونم بگم "من از نسل آریایی هستم، کشورم ایرانه، ایرانی ام؟" پس فردا اگه خدای نکرده رییس جمهور شدم، با این فرهنگ وحشتناک ترکیبی چجوری یه کشور رو اداره کنم؟
این فرهنگ الان 2000 ساله که اینجوریه، از 1400 سال پیش هم بدتر شده، حالا تو چجوری انتظار داری توی عمر فوقش 80 ساله ی تو همه چیز درست بشه؟ آزادی چیزی نیست که یه روز کشور رو ببندیم تابلو بزنیم "کارگران مشغول کارند، در حال احداث آزادی" بعد فرداش همه آزاد باشن، نه عزیزز من اینجوری نیست
یه جا مثل آمریکا رو که میبینی اینجوریه چون از 150 سال پیش فرهنگ تازه و قانونی شون درست شده، نه اینکه 4 تا کارگر بیارن بگن واسمون یه آزادی درست کن
پیدا کنید پرتقال فروش را...
در مورد رفتن قبل از لیسانس یا بعدش من همیشه یه مثال میزنم:
فرض کن 100 تا آجر داشته باشی، اگه همشونو روی هم بچینی بعد بخوای ببریشون 50 متر اونطرف تر به هرحال کلی از آجرا میریزن و میشکنن، ولی اگه از اول آجرا رو ببری 50 متر اونطرف تر رو هم بچینی همشون سالم میمونن

اگه قبل از لیسانس بری مثل اینه که آجرا رو از اول 50 متر اونطرف تر رو هم بچینی، ولی اگه بعد از لیسانس بری مثل موقعیه که آجرا رو رو هم بچینین بعد جا به جا کنی، خیلی از چیزاتو از دست میدی
اما بعد از لیسانس، به هر حال قبول میشین اما این که چه دانشگاهی قبول بشین بسته به دانشگاهی که توی ایران بودین

× ویرایش: قبلا یه تاپیکی تو همین بخش با این مضمون که واسه ادامه تحصیل ایرانین یا خارج زده شده بود، این که نوشتم جمعبندی چند پستم توی اون بود
الان هرچی گشتم پیداش نکردم!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از مُحسن...! :
نمیدونم با من بود طرف صحبتت یا کس دیگه، اما بحث من مربوط به ایران نیست، مربوط به این زمان نیست، من هم میدونم خوبم میدونم، گفتمم که اگر بشه من هم میرم، اما این منظور رو دارم که فرد خلاق تو یه دهکوره بی همه چیز هم باشه میتونه درآمد باشه، میتونه خودشو بسازه، نیازی به حمایت و وابستگی نداره.
اگه مخاطبم شخص خاص بود نقل قول میکردم
یه حرف کلی بود

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران
پاسخ : تحصیل در کجا ؟

آخه به نظر من اگه کسی قرار باشه واقعا درس بخونه چه اینجا باشه چه ته دنیا چه بهترین کشور دنیا درس میخونه و موفق میشه!
به غیر از رشته هایی که خوندنش تو اینجا چندان امکان پذیر نیست مثل کوانتوم!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از کیمیا.پ :
آخه به نظر من اگه کسی قرار باشه واقعا درس بخونه چه اینجا باشه چه ته دنیا چه بهترین کشور دنیا درس میخونه و موفق میشه!
به غیر از رشته هایی که خوندنش تو اینجا چندان امکان پذیر نیست مثل کوانتوم!
ببین قبلا یه بحثی در همین رابطه بود، یه نفر دیگه هم همینا رو می گفت، می گفت پیشرفت فقط به آدم بستگی داره و به مکان ربطی نداره
من اون پست طولانیه رو در جوابش گفتم
حالا به تو هم همینو میگم

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نقل از GCD :
ببین قبلا یه بحثی در همین رابطه بود، یه نفر دیگه هم همینا رو می گفت، می گفت پیشرفت فقط به آدم بستگی داره و به مکان ربطی نداره
من اون پست طولانیه رو در جوابش گفتم
حالا به تو هم همینو میگم
من خوندم اون پست رو اما تو چی فکر میکنی؟؟
فکر میکنی اگه از ایران بری منتقل میشی به بهشت؟؟؟
فکر کردی دیگه هیچ قبضی نیست؟؟؟بیمارستانا همه مجانینو دکترا دیوانه؟؟؟
فکر میکنی اونجا تبعیض و پارتی بازی نیست؟؟
خودت داری میگی همه ی فرهنگ ما از کشورهای دیگه اومده پس یعنی این مسایل هم توی همه ی اون کشورا هست!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از کیمیا.پ :
من خوندم اون پست رو اما تو چی فکر میکنی؟؟
فکر میکنی اگه از ایران بری منتقل میشی به بهشت؟؟؟
فکر کردی دیگه هیچ قبضی نیست؟؟؟بیمارستانا همه مجانینو دکترا دیوانه؟؟؟
فکر میکنی اونجا تبعیض و پارتی بازی نیست؟؟
خودت داری میگی همه ی فرهنگ ما از کشورهای دیگه اومده پس یعنی این مسایل هم توی همه ی اون کشورا هست!
ببین من اینا رو نمیگم، اگه بگم که باید یه راست برم امین آباد
ولی مشخصه پستمو کامل نخوندی، یا اگه خوندی فکر نکردی
بحث سر امکانات نسبیه

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

آخه تو میگی اینجا اینجوریه!
درسته که جاهای دیگه شاید از نظر امکاناتی بهتر باشن اما مغز تو متفاوت نمیشه!
نمی دونم شاید به نظرت مسخره باشه ( :D ) اما این نظر منه که تو حتی اگه اینجا هم بمونی نمیمیری و میتونی به همون موفقیت در یک کشور خارجی برسی!

مهشید فرزان

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
.

آخرین ویرایش:

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

من هروقت بتونم میرم و دیگه پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم ! حتی اگه کلاهمم افتاد ایران نمیام برش دارم ! در همین حد !

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از کیمیا.پ :
آخه تو میگی اینجا اینجوریه!
درسته که جاهای دیگه شاید از نظر امکاناتی بهتر باشن اما مغز تو متفاوت نمیشه!
نمی دونم شاید به نظرت مسخره باشه ( :D ) اما این نظر منه که تو حتی اگه اینجا هم بمونی نمیمیری و میتونی به همون موفقیت در یک کشور خارجی برسی!
ببین، تو فرض کن یک پارچ یه لیتری آب داری
یه لیوان 250cc و یه ظرف 750cc که تکون های شدیدی داره & یه ظرف نیم لیتری آروم جلوته
با کدوم میتونی مقدار آب بیشتری جابجا کنی؟
100% با ظرف سوم
در حالی که آب همون آبه

به نظر تو، چطور یه نفر میتونه تو دانشگاهی که حتی خندیدن هم ممنوعه، تو کشوری با اون شرایطی که گفتم آرامش فکری و روانی داشته باشه & درست مثل یه جایی که امکانات فراوون در اختیارشه و دغدغه های فکری کمتری داره موفق باشه؟

بالا