سمپادی برای ایران یا....

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hany
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی برای ایران یا....

كار تو ايران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كه اصلا اميد ندارم تو ايران بتونم يه كار درست و حسابي پيدا كنم.
ولي اگه برم حتما برميگردم.

سلام
اگه نظر منو بخواید میگم
که من
خودم به شخصه لیسانس رو فقط تو ایران میگیرم
چون ایران بهترین جا برای گرفتن لیسانس هست
اونم دانشگاه تهران یا شریف یا بهترین دانشگاه های ایران
بعدشم برای فوق لیسانس و دکترا و فوق دکترا میرم آمریکا یا استرالیا
و برای زندگی هم همونجا میمونم

• لایک
امتیازات: TMNT

من که به هر حال از ایران میرم ، در این شکی نیست

اما حقیقت امید زیادی ندارم که با درس خوندنم برم ( درسی نمی خونم که :)) ) ، اما خب پناهندگی یا فرار قاچاقی یا مثه یکی از دوستام که چند سال پیش رفت ( روششو نمیگم لو نره :دی ) ، البته اگه تا اون موقع مملکت به همین وضع باشه ! ایشالا ممکلت ردیف شه که لازم نباشه مام برا زندگی بریم خاک غریب

مطمئن باشین همتون یه روزی دلتون تنگ میشه که برگردین ، منم اگه برم حتما" بر میگردم ، هر چی باشه ، خاک وطنه ، هر چند فعلا" به چپاول رفته ولی اینجوری نمی مونه

من واسه تحصیل حتما میرم اونور
ولی بعد از تحصیل میخوام برگردم
و تو کشور خودم کار کنم :)

من که خودم دوست دارم تو ایران بمونم... خانواده و دوستان و آشنایان میگن "نه! چیه ایران؟ اینجا بمونی خودتو بدخت می کنی" من هم انکار می کنم و میگم می خوام بمونم ولی از اون طرف بر ارش نشسته ها هم خیلی تلاش می کنند تا نظر من رو عوض کنند و برم. هی ما می خوایم بمونیم هی اینا بدتر می کنن مملکتو...

من خودم دوست دارم که هر چه زوذ تر از ایران بر م.. احتمالا هم بعد ار دیپلم می رم .. و اگر برم دیگه پامو ایران نمی زارم :|

منم با پوریا موافقم
برا تحصیل اونور
برا خدمت خود ایران

به نقل از error :
منم با پوریا موافقم
برا تحصیل اونور
برا خدمت خود ایران
خب مسلما اگر اونور تحصیلکنید اینور درآمودتون خیلی بهتره .. کلن تو ایران پول درآوردن واسه آدم ای تحصیل کرده از خارج خیلی بهتره ..

به نقل از سـکـو تـ ــــ. :
خب مسلما اگر اونور تحصیلکنید اینور درآمودتون خیلی بهتره .. کلن تو ایران پول درآوردن واسه آدم ای تحصیل کرده از خارج خیلی بهتره ..
شاید
ولی بیشتر افرادی که میرن اونور حالا هرجا هوایی میشن و دیگه بر نمیگردن به خاطر امکاناتش یا هر چیزه دیگه
مهم اینکه تو هر جا هستی بدونی که ایرانی هستی و باید ب کشور خودت خدمت کنی

من خودمترجیح میدم تحصیلاتمو خارج انجام بدم اینجا هم شد شد اما حتما برای کار برمیگردم ایران حتما

ترجیحا تحصیل تو خارج و کار در ایران از همه ی گزینه ها بهتره...

چون سطح علمیه دانشگاه های خارج معمولا از دانشگاه های ایران بهتره و اگرم تو ایران بفهمن که تو خارج تحصیل کردی موقعیت شغلی واست خوب پیدا میشه!!!!

ولی توی خارج برای ما ایرانیا وقعیت شغلی زیاد خوب نیست...

.

از نظر من اینایی که تو میرن سماد استعدادی دارن که رفتن بعدشم بهنظرم خیلی خوب بود از طرف خود سماد واسه همین دانش آموزا بودجه ای ترتیب میدادن که میرفتیم خارج واسه تحصیل! واقعا به دیدی که الان به کشورمون نگاه میکنیم راه چاره و پیشرفت واسه خودمون پیشرف هس البته کسی اگی دوس داشت واسه خدمت به وطنش (البته اگی زیادی احساسی ِ) بعد از اتمام ِ درسش برگرده با دیگه خیلی احساسی بود نره! البته هرکی یه طوری ِ! کلا با تلف شدن استعداد مخالفم! حالا به هر شکلی میخواد باشه! :|

به نقل از MeLi :
ترجیحا تحصیل تو خارج و کار در ایران از همه ی گزینه ها بهتره...

چون سطح علمیه دانشگاه های خارج معمولا از دانشگاه های ایران بهتره و اگرم تو ایران بفهمن که تو خارج تحصیل کردی موقعیت شغلی واست خوب پیدا میشه!!!!

ولی توی خارج برای ما ایرانیا وقعیت شغلی زیاد خوب نیست...
الان دیگه نه. اولن که تحصیل تو دبیرستان خارج از ایران رسمن وقت تلف کردنه - بعدم الان دیگه می تونی تو آمریکا یا کانادا کارگری کنی، بیای تو ایران برج بخری!

اگه موقعيت خوب باشه تحصيل توخارج خوبه

ولى ااااگه برم ترجيح ميدم برگردم اينجا ^-^

من از بچگی عشق خارج بودم واسه ادامه تحصیل هم می خوام برم خارج و فکر نکنم که بتونم برگردم
البته اگه خدا بخواد و جور بشه :-h :-h

من احتمالا برای تحصیل برم و فورا بعد از اتمامش یرگردم ایران...
نه به خطر این که این جا به کسایی که اونور درس خوندن خوب کار میدن یا برگشتن کنار خانواده یا ...
وا3 این که فکر میکنم باید برگردم تا اطلاعاتمو وا3 این کشور به کار ببرمو سعی کنم اون چیزاییو که درست نیستن و تواناییشونو دارم تغییر بدم ، چونحس میکنم یه دِینی به این کشور دارم و باید برای پیشرفتش تلاش کنم... 8-^

منم مثل خيلي ها دوست دارم برم خارج كشور درس بخونم و اگه رفتم فكر نميكنم برگردم...

به نظرم رفتن به حارج از کشور چه برای تحصیل چه برای زندگی کار مذخرفی البته قصد توهین ندارم
^-^

شاید برم ولی میام . چون زندگی تو کشور خودم که همه هم زبونم هستن و فرهنگ مون یکی هست ;Dخیلی راحت تره ...
تازه اینجوری خیلی هم ادم رو تحویل می گیرن :))

Back
بالا