پاسخ : سیستم های حرکتی ...
یعنی من باید دانلودش کنم بعد آپلودش کنم؟؟ ای بابا!! خیلی اسپم دادیم! مدیر فعال بیا پاک کن!!
یعنی من باید دانلودش کنم بعد آپلودش کنم؟؟ ای بابا!! خیلی اسپم دادیم! مدیر فعال بیا پاک کن!!
الان یعنی با این همه مشکلات زندگیت حل شد که رسما" موضوع رو میبندی؟؟؟ شاید یکی دیگه سوال داشته باشه خوب ولی خوشحالم که حظور داری و پست میدیبه نقل از Samin Almasian :ممنون از همه ی دوستانی که وقت گذاشتن و جواب دادن به خصوص اقا سینا و اقا محمد و اقای شوالیه سبز
حضور بد داره میلولهبه نقل از i/v\0}{/-\/v\/v\/-\|> _|-}{||?/-\3|i :
من نمیدونم انگار شما از اساس با من مشکل دارین!!!!!!!!!!!به نقل از i/v\0}{/-\/v\/v\/-\|> _|-}{||?/-\3|i :الان یعنی با این همه مشکلات زندگیت حل شد که رسما" موضوع رو میبندی؟؟؟ شاید یکی دیگه سوال داشته باشه خوب ولی خوشحالم که حظور داری و پست میدی
خواستم مثلا جدا کنم این دوتارو اسمی واسش پیدا نکردم گفتم لاستیکه!!!به نقل از aghasina :فک کنم به همون لاستیکای دورش میگن ارینگ
منظورتون از user friendly چیه؟!به نقل از i/v\0}{/-\/v\/v\/-\|> _|-}{||?/-\3|i :کرل خیلی user friendly تره!!
حالا که بحث به اینجاها رسید اگه اشکال نداشته باشه و بخواین جواب بدین زاویه بین چرخاتون چنده؟اسپین بک گذاشتین؟(البته اگه دوست دارین جواب بدین)به نقل از aghasina :
عکس جالبیه . چرخاش مخصوصا قابل توجه .