باران یاس کاربر فعال ارسالها 70 امتیاز 512 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ب دانشگاه دانشگاه رشته دانشگاه دانشجو 2014/10/26 #861 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... این تناقض تا ابد شیرین ترین مرثیه است سرترین آقای دنیا را خدا بی سر گذاشت سید امین زعفرانچی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... این تناقض تا ابد شیرین ترین مرثیه است سرترین آقای دنیا را خدا بی سر گذاشت سید امین زعفرانچی
Dr.Aknes کاربر فوقفعال ارسالها 128 امتیاز 427 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر اهل کاشانم دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2014/10/26 #862 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... اسلام بذات ندارد عیبی هرعیب هست از مسلمانیه ماست
..زهرا.. همون زهرا ارسالها 217 امتیاز 2,213 نام مرکز سمپاد فرز III شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 2014/10/26 #863 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... کوفیان شهره ی عرب هستند مردمانی که دست سنگین اند رسمشان است میوه را در باغ با همان برگ و شاخه میچینند...
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... کوفیان شهره ی عرب هستند مردمانی که دست سنگین اند رسمشان است میوه را در باغ با همان برگ و شاخه میچینند...
باران یاس کاربر فعال ارسالها 70 امتیاز 512 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ب دانشگاه دانشگاه رشته دانشگاه دانشجو 2014/10/28 #864 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... سه ساله زیور خود باز کرد از کرمش همین که دید کسی گوشواره می خواهد مجید تال
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... سه ساله زیور خود باز کرد از کرمش همین که دید کسی گوشواره می خواهد مجید تال
............... کاربر فوقفعال ارسالها 92 امتیاز 4,016 2014/10/29 #865 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... یادش همه جا هستـــ... خودش نوش ِ شُما ای ننگــ بر او ... مرگــ بر آغوش ِ شُما!
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... یادش همه جا هستـــ... خودش نوش ِ شُما ای ننگــ بر او ... مرگــ بر آغوش ِ شُما!
باران یاس کاربر فعال ارسالها 70 امتیاز 512 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ب دانشگاه دانشگاه رشته دانشگاه دانشجو 2014/10/30 #866 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... در قتلگاه لحظه تقطیع جسمتان معلوم شد که چند هجای شما کم است حسین رستمی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... در قتلگاه لحظه تقطیع جسمتان معلوم شد که چند هجای شما کم است حسین رستمی
hamed.yas کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 547 امتیاز 6,501 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد1 شهر مشد سال فارغ التحصیلی 1345 مدال المپیاد مدال تو مشتم بود.از چنگم درآور رشته دانشگاه پزشک. دکتر. طبیب 2014/10/30 #867 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... این تناقض تا ابد شیرین ترین مرثیه است.... سرترین آقای دنیا را خدا بی سر گذاشت..
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... این تناقض تا ابد شیرین ترین مرثیه است.... سرترین آقای دنیا را خدا بی سر گذاشت..
پوریا لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 4,627 امتیاز 24,694 نام مرکز سمپاد helli 1 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه زنجان رشته دانشگاه پزشکی تلگرام 2014/11/2 #868 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... دل پیش کسی باشد و وصلش نتوانی/لعنت به من و زندگی و عشق و جوانی...
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... دل پیش کسی باشد و وصلش نتوانی/لعنت به من و زندگی و عشق و جوانی...
Frmesk کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 208 امتیاز 1,069 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 مدال المپیاد زیست دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه زیستشناسی/ نوروساینس 2014/11/2 #869 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... تا تو به داد ِمن رسی ،کشته مرا فراق ِتو تا تو مراد ِمن دهی ،من به خدا رسیده ام ... +رهی معیری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... تا تو به داد ِمن رسی ،کشته مرا فراق ِتو تا تو مراد ِمن دهی ،من به خدا رسیده ام ... +رهی معیری
shnava نوا سابقه مدیریت فروم ارسالها 1,689 امتیاز 19,976 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2014/11/9 #870 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... هفت شهر عشق را عطار گشت ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,814 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2014/11/13 #871 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... بچه ها شاعر هاشونو بنویسید. به فکر معجز ه ای بودم میان حسرت و دل سردی تو را صدا بزنم، شاید دلت بگیرد و برگردی حامد ابراهیم پور
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... بچه ها شاعر هاشونو بنویسید. به فکر معجز ه ای بودم میان حسرت و دل سردی تو را صدا بزنم، شاید دلت بگیرد و برگردی حامد ابراهیم پور
Veteran کاربر فوقفعال ارسالها 99 امتیاز 772 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر عروس زاگرس ؛ آلامتو 2014/11/13 #872 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... شنیدیم یا خوندیم ؟ همه را بیازمودم ، ز تو خوشترم نیامد . . .
Sanctum کاربر حرفهای ارسالها 460 امتیاز 378 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر مياندوآب سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه علوم پزشكي شيراز - پردیس رشته دانشگاه دندان پزشكي 2014/11/13 #873 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... من ملک بودم و فردوس برین جایم بود / آدم آورد در این دیر خراب آبادم حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... من ملک بودم و فردوس برین جایم بود / آدم آورد در این دیر خراب آبادم حافظ
عطا فرهنگ کاربر فوقفعال ارسالها 138 امتیاز 707 نام مرکز سمپاد شهید بابایی ، شهید بهشتی ، شهید دستغیب شهر تهران مدال المپیاد فیزیک بوتیم! 2014/11/14 #874 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ...تو کمان کشیده و در کمین، که زنی به تیرم و من غمین همهٔ غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی.. هاتف اصفهانی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ...تو کمان کشیده و در کمین، که زنی به تیرم و من غمین همهٔ غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی.. هاتف اصفهانی
king.nader آراس.نامه (Mr. Darcy) ارسالها 751 امتیاز 2,877 نام مرکز سمپاد علامه حلی (1) / هاشمی نژاد (1) شهر تهران / مشهد سال فارغ التحصیلی 1393 مدال المپیاد المپ فیزیک بودم که نیمهِ راه، کفشامو آویختم نمیدونم چرا! دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه « مهندسی صنایع و سیستم ها » 2014/11/14 #875 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... سایه ؛ صد عمر در این قصه به سر رفت و هنوز ماجرای مـن و مـعـشـوقِ مرا ، پایان نـیست .. + هوشنگ ابتهاج (سایه) .
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... سایه ؛ صد عمر در این قصه به سر رفت و هنوز ماجرای مـن و مـعـشـوقِ مرا ، پایان نـیست .. + هوشنگ ابتهاج (سایه) .
1111mm کاربر فوقفعال ارسالها 154 امتیاز 585 نام مرکز سمپاد فرز 2014/11/14 #876 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ای عشق از ماندن بگو ایثار کن یا مرگ خود در دلم انکار کن
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,814 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2014/11/17 #877 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد در دام مانده باشد صیاد رفته باشد حزین لاهیجی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد در دام مانده باشد صیاد رفته باشد حزین لاهیجی
imank92 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 226 امتیاز 1,699 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی مدال المپیاد کامپیوتر مرحله دوم دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مدیریت مالی 2014/11/17 #878 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... سعدی به روزگاران مهری نشسته بر دل بیرون نمیتوان کرد الا به روزگاران
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... سعدی به روزگاران مهری نشسته بر دل بیرون نمیتوان کرد الا به روزگاران
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2014/11/17 #879 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... مرا از روز قیامت غمی که هست این است که روی مردم عالم دوباره باید دید +صائب
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... مرا از روز قیامت غمی که هست این است که روی مردم عالم دوباره باید دید +صائب
Veteran کاربر فوقفعال ارسالها 99 امتیاز 772 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر عروس زاگرس ؛ آلامتو 2014/11/18 #880 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... کمی هم پست مدرن : هر وقت سرما خورده ای من نیز سرما خورده ام لعنت به آن شخصی که می فهمد تو را بوسیده ام !
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... کمی هم پست مدرن : هر وقت سرما خورده ای من نیز سرما خورده ام لعنت به آن شخصی که می فهمد تو را بوسیده ام !