مطهری! این چیزی جز دیکتاتوریست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : مطهری! این چیزی جز دیکتاتوریست؟ (دقیقا توی گ&

من عذر خواهی میکنم، تند رفتم آقای مطهری
ولی شما هم راجع به تاپیک های قفل شده یه تجدید نظر بکنید، بخصوص تاپیک نوشته روی سنگ قبر که یک تاپیک کاملا علمی هست

13

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه_کرمان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
88
رشته دانشگاه
عمران

من که اصلا این هارو نخوندم و نخواهم خوند
اما خیلی نارحت شدم وقتی ددم این طور جواب زحمت های اقای مطهری رو میدین
من اگه جای ایشون بودم میگفتم همینی که هست

fida

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد

بنده هم با اينكه طرفداري آقاي مطهري رو كردم ولي بازم عذر ميخوام (فكر ميكنم اون وسطا يه كم لحنم بد شد!)
آقاي مطهري از شما هم دوستانه خواهش ميكنيم يه تجديد نظر مختصر بكنين

@ays

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی واترلو کانادا و المپیاد ریاضی کانگرو
دانشگاه
فردوسی-امیر کبیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق یا الکترونیک

ما (منظورم کسایی که از دست اقای مطهری یکم ناراحتن)اگه میایم تو سایت واسه اینه که یکم فکرمون رو از درس و این چیزا خالی کنیم و به تفریح و گفت و گو با دوستامون بپردازیم
اگه تاپیکی زده میشه که از نظر بعضی ها محتوی نداره میتونن حتی وارد اون هم نشن این همه تاپیک های جور و واجور برن تو تاپیکی که به نظرشون محتوی داره شرکت کنن
ما این سایت رو به خاطر همین بحث های به گفته یشما بی محتوی می خواهیم
تازه شما اگه اون تاپیک ها رو کامل بخونی میبینی که توش چقدر خلاقیت در جواب دادن وجود داره...... X-(
به نظر من اینجا یکم تند رفتید ما که با اقای مطهری دعوا نداریم فقط از این کارشون ناراحتیم و خواستیم نظرمون رو بهشون بگیم همین پس لطفا یکم مهربون تر با هم صحبت کنید

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

طبق قوانینی که بنده به یاد دارم، در مورد پاک کردن یا قفل کردن پست ها کسی نباید توی فروم تاپیک بزنه که آی چرا و آی کجا رفت!
لذا این تاپیک از همون اول بایستی قفل می شده... ولی باز مونده تا حرف بقیه زده بشه و بسته می شه.

بنده بعد از فراغت از امتحانات ترمی که دارم، در مورد این ساختار جذاب و حال کننده ی فروم که شما ها دوست دارین یه توضیحی باید بدم...
بعضی ها اتفاقات این سایت رو نمی دونند و نظر می دهند. آخه عزیز من؛ کاربری که تعداد شماره تلفن هایی که گرفته و داده از تعداد پ.خ هایی که گرفته و داد بیشتر ه و پ.خ هاش از تعداد پست هاش بیشتر ه چه ارزشی داره !؟!
و یه ربطی بین پست هایی که بی محتوی خونده می شه هست با فعال شدن و جذب این کاربران ...

هنوز عقلای سایت دوتا دلیل خوب برای صندلی داغ نیاورده اند! دیگه چه برسه به این چپ دست و اسم و هر گونه پست مزخرفی شبیه به اینها !!
(از شدت برخورد خود معذرت می خوام! این اختتام تاپیک ه به نظر بنده!)

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به قول یکی از دوستان ما معتقد به گفتمان هستیم. البته این تاپیک رو بذرکار بست اما من باز می کنم تا حرف بزنیم. راستش من و سایر مدیران از وضعیت فعلی خسته هستیم و احتمالا همین باعث شد که بذرکار این بحث رو هم ببنده.

در مورد بی محتوایی و پوچی تاپیک قبلا هم بسیار بحث شده. می تونید نمونه هاش رو توی این تاپیک ها ببینید:

تاپیک های بی محتوا
هشدار بسیار جدی 1 و 2
سمپادیا به افتضاح کشیده شد.
تصمیم گیری برای انجمن گفت و گوی آزاد
چرا اینجا اینجوری شده؟

بحث اول این است که شما باید بدانید سیستم مدیریت سمپادیا چه شکلی است. در ابتدا که من اینجا رو ساختم یک سیستم کاملا تک نفری داشت. بعدها با گسترش انجمن ها و نیاز به افراد بیشتر ، افراد جدیدتری به سیستم اضافه شدند. تا الان شاید چیزی حدود 30 وارد مسئولیت های مختلف اینجا شده اند. اینجا یک شورای مرکزی وجود داره که حدودا 10 نفره. از این 10 نفر ، 4 نفرشون که ما مدیران کل فروم هستیم. بعد یک نفر دیگه از این 10 نفر هم مسئول تیم نشریه ست که فعالیتشون جدای از سایته. تیم نشریه 4-5 نفری هستند که یک نفر از شورای مرکزی مسئولشه. بقیه افراد این شورا هم زیاد سایت نمیان و شاید کمتر از ما دیده میشن. به نوعی میشه گفت سهام دار سمپادیا هستند و مسئولیت تامین هزینه های سایت رو بر عهده دارند. تصمیمات اصلی اونجا گرفته میشود. در این شورای مرکزی آدم های مختلفی وجود دارند که خیلی با هم تضاد دارند. شاید به نوعی دعوا هم دارند باهم. اختلاف سلیقه هم زیاده توی این شورای مرکزی. اما تا اینجا بر مبنای تصمیم جمع فعالیت داشته. علت کم دیده شدنشون هم مشغولیت های شخصیشونه. ما 4 تا هم که توی فروم هستیم کار مدیریت این جا رو انجام میدیم. تصمیمات مختلف هم مثل برخورد با کاربران و انجمن جدید و .... هم به صورت جمعی اتخاذ میشن. جمعی که توش هم معاون هست هم مشاور و ناظم و مدیر بازنشسته. نهایت سعی شده که تفکر جمعی حاکم باشه.

بحث دوم ، دموکراسی و دیکتاتوریه. این همه فریاد می زنن دموکراسی . شما فکر نکنید دموکراسی زیادی خوبه. اتفاقا دموکراسی خیلی خطرناکه. دیکتاتوری هم آسیب هایی داره . نمی خوام بحث سیاسی بکنم اما من مخالف پیاده کردن انواع سیستم های دموکراسی عمومی هستم توی این سایت. اینکه سیستم رای گیری راه بندازیم و کارهایی شبیه این بکنیم خیلی جالب نیست. ما دموکراسی داخلی داریم کافیه. مطمئن هستم که رای گیری عمومی توی این سایت خیلی به ضرر سایت تموم میشه.

بحث سوم هدف و خواست ماست. ما اول باید ببینیم چی می خواهیم از این سایت. حقیقتا ما خودمون هم دچار یک ابهام بزرگ در مورد اهداف این سایت هستیم. این سایت برای هدف خاصی ساخته شده بود اما متاسفانه اون هدف لغو شده تا حدودی. حالا باید بازنگری اساسی در اهداف داشته باشیم. خیلی سوالات پیش میاد. آیا اینجا برای تفریح است؟ آیا اینجا برای دوستی هاست؟ اینجا برای درس دادن است؟ برای ارتباط فارغ التحصیلان با دانش آموزانه؟ برای یادگیری؟ برای چی؟

چیزی که من شخصا بهش خیلی اعتقاد دارم اینه که کیفیت انجمن به کمیتش کمک می کنه اما کمیتش به کیفیتش نمی تونه کمک خاصی بکنه. اون چیزی هم ما تاحالا دیدیم اینه که اکثر کاربران به وضعیت پوچی محتوایی تاپیک ها اعتراض دارند هرچند خودشون جواب میدن به این بحث ها. جواب دادن به این بحث ها هم ناشی از بیکاری اونهاست. وقتی بحث درست حسابی ای نباشه که آدم بهش فکر کنه میاد توی بحث های عادی شرکت می کنه. خود به خود انجمن به سمت بیهودگی پیش میره. مساله اینجاست که این بحث ها خیلیشون به جایی نمی رسند. هرکس میاد نظرش رو میگه و میره. صرفا یک تعامل اجتماعی سطحیه و هیچ نتیجه ای نداره.مثل اینه که شما هر روز توی خیابون که رد میشین به ملت نگاه می کنید . ما هم برای حفظ کیفیت اینجا مجبوریم تا حد امکان مانع گسترش این پوچی بشیم.

شاید شما توی تاپیک هاتون منظور خاصی داشته باشید اما خیلی از این موارد بدون منظور هستند. حالا اینکه بخواهید خلاقیت کسی رو در مورد نوشته سنگ قبرش بدونید دلیل نمیشه تمام تاپیک های بی محتوا هدف هایی مثل این داشته باشن. پیشنهاد من به شما اینه که تاپیک های هدف دارتون رو مشخص کنید. یعنی شروع تاپیک بگید به کجا می خواهید برسید. چی می خواهید بدونید.

من مشکلی با کسی ندارم. حتی فحش هم بدین مشکلی ندارم. فقط دوست داریم اینجا به جاهای خوبی برسه و فایده ای برای همه داشته باشه. بتونیم استفاده خوبی داشته باشیم.

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

یه نکته ای رو هم من بگم !! :D
اون تاپیک اول رو که محمد لینکش رو گذاشته من اول عضویتم تو سایت زدم ! بعد از اون به خاطر همین مساله یه مدت طولانی تو سایت نیومدم ! (بدیهیست که هنوز مدیر هم نبودم !)
بعد ها دوباره به نیت درست کردن سایت برگشتم ! ام حیف ... !
در ضمن این ها فقط تاپیک هایی هستن که زده شده ! خیلی از کاربرا به ما پیغام دادن و از این وضع اعتراض کردن !
خیلی ها بودن که به خاطر همین وضع دیگه تو سایت فعالیت نکردن ! پس به این نگاه نکنین که الان اون بخش فعال !

@ays

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی واترلو کانادا و المپیاد ریاضی کانگرو
دانشگاه
فردوسی-امیر کبیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق یا الکترونیک

بله اقای مطهری من با شما موافقم خوبه خودتون دارید میگید باید بحث های بهتر باشه تا کاربرا به سمت بحث های پوچ نرن
خوب شما به جای اینکه این بحثای پوچ رو قفل کنید دنبال یه راه حل برای ایجاد بحثای پر محتوی باشید
این نظر منه فکر میکنم اگه مبحث های بهتری باشه دوستان کمتر میرن سراغ تاپیک هایی که محتوی خاصی نداره

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

آخه هر مساله ای که راه حلش آسون و مشخص نیست.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

هدف اصلی از ساخت سایتای سمپاد یه چیز بوده:
بحث علمی.
حالا اینام اضاف روش.
بعد تا این حد آزادی که دارید، اسپم که خدا، دیگه زیادش گندیده میشه.
با هر بار تو سایت اومدن با اینکه کلی پست جدید اومده فقط 2-3 تاش علمین.
خداییش واسه ما که مثلا سمپادی هستیم نسبت به بیرونیا افت داره.
مدیریت میتونه هر کاری بکنه چون مدیره، هر چیزی که به صلاحه سایته.
دیگه مشکلی نباید باشه.
مگه ملت مدیرن میگین باید قفل نشه...؟ :))

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : مطهری! این چیزی جز دیکتاتوریست؟ (دقیقا

به نقل از @aysa :
ما (منظورم کسایی که از دست اقای مطهری یکم ناراحتن)اگه میایم تو سایت واسه اینه که یکم فکرمون رو از درس و این چیزا خالی کنیم و به تفریح و گفت و گو با دوستامون بپردازیم
اگه تاپیکی زده میشه که از نظر بعضی ها محتوی نداره میتونن حتی وارد اون هم نشن این همه تاپیک های جور و واجور برن تو تاپیکی که به نظرشون محتوی داره شرکت کنن
ما این سایت رو به خاطر همین بحث های به گفته یشما بی محتوی می خواهیم
تازه شما اگه اون تاپیک ها رو کامل بخونی میبینی که توش چقدر خلاقیت در جواب دادن وجود داره...... X-(
به نظر من اینجا یکم تند رفتید ما که با اقای مطهری دعوا نداریم فقط از این کارشون ناراحتیم و خواستیم نظرمون رو بهشون بگیم همین پس لطفا یکم مهربون تر با هم صحبت کنید
دقیقا آقای مطهری، حرف ما همینه، این که سمپادی فقط محاسبه اصطکاک هوا نیست، سمپادی باید توی زندگی روزمره هم بهتر از بقیه عمل کنه، توی جواب دادن به سوالای صندلی داغ، توی اینکه نظرش راجع به موضوعات مختلف چیه و...
ممکنه بعضی ها این تاپیک ها رو به مسخره بگیرن، ولی حتی اگه از بین 10 نفری که راجع به یه موضوع نظر میدن یکی از اونا هم با فکر باشه این ارزش داره
دلیل این که روزنامه سرمایه تیتر میزنه "مدارسی که بچه ها را از جامعه دور میسازد" همین حرف شماست:
اینجا برای جریان زندگی ساخته نشده. نرن به سمت خلاقیت. حداقلش اینه که خلاقیتی ها به سمت این ور نمیان!
دلیلش اینه که تعریف سمپادی منحصر شده به جبر و فیزیک و ریاضی، و اگه یه سمپادی بخواد حرفی غیر از این بزنه فوری جلوشو میگیریم که یک وقت خدای نکرده آبروی سمپادی نره
کدوم آبرو؟ آبرویی که سمپادی رو به عنوان یه ماشین حساب غیر اجتماعی میشناسه؟ آبرویی که خلاقیت سمپادی رو فقط در محاسبه اصطکاک هوا یا نحوه خنثی کردن صدا ها میبینه؟ خوب منه سمپادی اگه الان و اینجا معنی اسممو یاد نگیرم اگه پسفردا بقال سر کوچه ازم پرسید معنی اسمت یعنی چی من باید چه جوابی بهش بدم؟ بگم شرمنده من فقط میدونم برون جانبه نگری یعنی چی، معنی اسممو نمیدونم؟ شما میگی اینجوری آبروی سمپادیا نمیره ولی اگه یه نفر فکر کنه روی سنگ قبرش چی بنویسه آبروی سمپاد و سمپادی میره؟
شما میخوای با محدود کردن سمپادی ها از یک طرف اونا رو به طرف دیگری ببری، مثل گوسفندی که اگه سر یه دوراهی جلوشو بگیرن میره به سمت دیگه! ولی آقای مطهری، سمپادی گوسفند نیست، اگه جلوشو گرفتی فکر میکنه که چرا جلوشو گرفتی، مثل گوسفنده نیست که جلوشو بگیری یه بع بع بکنه بعد از راه دیگه بره
فرق سمپادی با یک دانش آموز عادی اینه که فکر میکنه و خودش تصمیم میگیره، منه دانش آموز دارم راجع به یه چیز دیگه بحث میکنم شما میگی برو برون جانبه نگری تو تقویت کن، خوب همچین خلاقیتی که با اجبار باشه چه فایده ای داره؟
منه سمپادی توی مدرسه میتونم اصطکاک هوا یا نحوه خنثی کردن صدا ها رو یاد بگیرم ولی خارج از مدرسه است که میتونم زندگی اجتماعی رو یاد بگیرم، حالا این زندگی روزانه میتونه انتخاب یه اسم دیگه برای خود باشه، میتونه فکر کردن درباره نوشته روی قبر باشه یا حتی میتونه بحث راجع به حیوون خونگی باشه، مهم نیست، مهم اینه که خلاقیت صورت میگیره

fida

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد

آفرين آقا فرشيد كاملا باهات موافقم

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

من یه نگاه کلی به اون تاپیک هایی که لینک دادین کردم .
به نظرم اینکه بخش گفتگو آزاد و کلا بحث های متفرقه برای کاربرانی که تازه عضو شدن مسدود بشه موافقم .
کلا به نظرم بهتره که اعضاء که به تازگی عضو میشن از دسترسی داشتن به بعضی از انجمن ها و امکانات سایت معذور باشند و برای مثال بعد از 50 پست یا بعد از رسیدن فعالیت افراد به بیش از یکروز (منظورم همون قانون بخش صندلی داغ هست) کاربر های تازه عضو شده دسترسی شون به بقیه بخش ها باز بشه .
خوب اینجوری هم از شلوغی و تمرکز روی اون بخش ها کاسته میشه و هم افرادی که در اون بخش ها هستند قبلا در سایت حضور داشتند و با جو آشنا هستند و خلاصه فضا رو بهتر می کنه فکر کنم.

amir.love

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد

من که یک حرف بزنم همه میریزن سرم!
ام با موضوع اصلی کمی تا قسمتی موافقم

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
طبق قوانینی که بنده به یاد دارم، در مورد پاک کردن یا قفل کردن پست ها کسی نباید توی فروم تاپیک بزنه که آی چرا و آی کجا رفت!
لذا این تاپیک از همون اول بایستی قفل می شده... ولی باز مونده تا حرف بقیه زده بشه و بسته می شه.

هنوز عقلای سایت دوتا دلیل خوب برای صندلی داغ نیاورده اند! دیگه چه برسه به این چپ دست و اسم و هر گونه پست مزخرفی شبیه به اینها !!
آقای بذرکار، من بحثم سر این نیست که تاپیکم رو باز کنید، چون اینا اصلا هیچکدوم تاپیک من نبودن و منم بجز یکی توی بقیه پستی نداده بودم
بحث من سر اینه که "پوچی" رو چی تعریف میکنیم، یکی میگه اگه فلان چیز نباشه تاپیک پوچه، یکی میگه اگه بهمان پیز باشه تاپیک پوچه، پس میبینیم که پوچی میتونه چیزای مختلفی تعریف بشه
مثلا در مورد همین صندلی داغ، من نمیگم همه سوالایی که میشه خوبه، ولی اگه بین این 10 صفحه حتی 1 سوال پیدا بشه که باعث بشه فکر کنی کی هستی، چی هستی، اخلاقتو، خودتو بشناسی و نظرتو بروز بدی این ارزش داره!
یا اسم رو مثال زدی، خوب "ممکنه" حتی 99% کسایی که میرن اونجا نظر میدن، یه اسم الکی واسه خودشون بپرونن، اسپم بدن، چرت و پرت بگن و... ولی اگه این تاپیک باعث بشه حتی 1 نفر راجع به اسم خودش فکر کنه، یا فکر کنه که اصلا اگه قرار بود خودم برای خودم یه اسمی رو انتخاب کنم چه اسمی میذاشتم؟ معنی اون اسم چیه؟ معنی اسم خودم چیه؟ چرا این اسم؟ و... این ارزش داره
ارزش اینه که فکر بشه، ارزش اینه که آدم خودشو بشناسه، نحوه بیانشو تقویت کنه، نحوه ابراز عقیده اش رو یاد بگیره، این سایت باید باعث بشه سمپادی بجز فرمولای ریاضی و فیزیک به چیزای دیگه ای هم فکر کنه، باید بتونه اون تعریف خشک ماشین حسابی سمپادی رو به یه تعریف نرم تبدیل کنه که هم بتونه به قالب اجتماع در بیاد، هم به قالب اعداد، هم به قالب ماشین حساب

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از کــورش . م :
من یه نگاه کلی به اون تاپیک هایی که لینک دادین کردم .
به نظرم اینکه بخش گفتگو آزاد و کلا بحث های متفرقه برای کاربرانی که تازه عضو شدن مسدود بشه موافقم .
کلا به نظرم بهتره که اعضاء که به تازگی عضو میشن از دسترسی داشتن به بعضی از انجمن ها و امکانات سایت معذور باشند و برای مثال بعد از 50 پست یا بعد از رسیدن فعالیت افراد به بیش از یکروز (منظورم همون قانون بخش صندلی داغ هست) کاربر های تازه عضو شده دسترسی شون به بقیه بخش ها باز بشه .
خوب اینجوری هم از شلوغی و تمرکز روی اون بخش ها کاسته میشه و هم افرادی که در اون بخش ها هستند قبلا در سایت حضور داشتند و با جو آشنا هستند و خلاصه فضا رو بهتر می کنه فکر کنم.
کوروش درست میگه، مفهوم اصلیش عالیه ولی یه مشکل خیلی کوچولو داره، اگه بر اساس تعداد پست ارسالی باشه باعث میشه تازه واردا برای بالا رفتن پستشون توی بخشهای مختلف سایت شروع به اسپمینگ کنن، بهتره با تعداد روزا سنجیده بشه

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

آقای مطهری، شرمنده پست رو یخورده کوتاه کردم!
به نقل از مطهری :
به قول یکی از دوستان ما معتقد به گفتمان هستیم. البته این تاپیک رو بذرکار بست اما من باز می کنم تا حرف بزنیم. راستش من و سایر مدیران از وضعیت فعلی خسته هستیم و احتمالا همین باعث شد که بذرکار این بحث رو هم ببنده.
بحث اول
بحث دوم
بحث سوم **
چیزی که من...
من مشکلی با کسی ندارم. حتی فحش هم بدین مشکلی ندارم. فقط دوست داریم اینجا به جاهای خوبی برسه و فایده ای برای همه داشته باشه. بتونیم استفاده خوبی داشته باشیم.
راجع به بحث اول، سیستم مدیریت رو گفتین که من نظر خاصی ندارم، فقط راجع به جمله آخرتون اینو بگم که وقتی سرپرستی یک جمع 3000 نفری، اونم از افراد تیزهوش این مملکت دست شماست پس باید دقت زیادی بکنید و خواسته هاشون رو خوب بشنوید
بحث دوم، گفتین که دموکراسی خوب نیست، ولی من میگم دموکراسی در صورت اجرای صحیح به رشد سمپادیا و سمپادی ها کمک زیادی میکنه، اگه این اجازه داده بشه که هرکسی راجع به موضوع مورد نظر خودش بحث کنه و (همونطور که گفتم) از 100 تا پست 1 پست با فکر زده شده باشه، این 1 پست ارزشش از 1000 تا پست که از روی ناچاری و با اجبار توی تاپیک خلاقیت زده بشه بیشتره، چون دانش آموز با آزادی و با اراده خودش فکر کرده، تصمیم گرفته و پست زده، نه اینکه بهش گفته بشه "از این بحثا نکنید، برید بحث خلاقانه کنید"، خوب خلاقیتی که از روی ناچاری باشه واقعا چه فایده ای داره؟ حالا بگذریم از اینکه خلاقیت رو توی چی بدونیم و حتی یک پست راجع به اسم هم میتونه خلاقانه باشه، چون زیاد روش بحث کردم
** و اما بحث سوم، هدف سایت: این مهم ترین بحثه، هدف سایت مسلما نباید فقط حل مسائل ریاضی و فیزیک باشه چون اینها توی مدرسه هم انجام میشه، حسابی هم انجام میشه (راجع به این زیاد بحث کردم)، و مسلما نباید صرفا ایجاد تاپیک های کپی پیست یا تاپیک های بدون فکر باشه، چون این هم بدون تفکره و معمولا فقط برای ازدیاد پست یا مثبت* گیری هست، پس هدف سایت چی باید باشه؟ جواب من اینه: فعال کردن بچه ها و زندگی روزمره!
ببینید الان (همونطور که گفتم) سمپادی به یک قشر خاصی از جامعه گفته میشه که بدلیل تحصیل درمدارس خاص و گذراندن آزمون ورودی و درسهای متفاوت، به سمپادی برچسب هایی مثل "خر خون" "منزوی" "ماشین حساب" و... زده میشه، که اینا هیچکدوم توی جامعه و نظام عرفی ما چیز خوبی تلقی نمیشن، و واقعا هم الان سمپادی جز ماشین حساب چیز دیگه ای نیست
حالا این وسط یه سایتی زده میشه به اسمه سمپادیا که نقطه مشترک 3000 سمپادی با تفکرات گوناگون، عقاید مختلف و از سراسر کشور هست، که این یک موقعیت عالی برای سمپادی ای هست که میخواد با جامعه واقعی آشنا بشه، سمپادی ای که میخواد بجز ریاضی و فیزیک و شیمی استعداد خودشو توی زمینه های دیگه هم نشون بده، به کار بگیره و تقویت کنه، پس مسلما هدف اصلی سمپادیا باید افزاش نقش جامعه و زندگی روزمره در سمپادی ها باشه، باید مکانی باشه برای سمپادی تا بتونه زندگی مورد علاقه خودش رو بگه و جایی برای تفکر بقیه ایجاد کنه، جایی که همه در کنار هم و باهم پیشرفت کنن!

* به نظر من کلا این سیستم مثبت منفی خوب نیست، چون خیلی اسپم ها و پست های بدون فکر فقط بخاطر همین + و - هست

mahta_H

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
سبزوار
رشته دانشگاه
پزشکی

آقای مطهری شما نظرم می دید !!!!!!!!!!!!! من فکر می کردم شما فقط برای قفل کردن تاپیک واردش می شین !
ظرفیت انتقادم ندارین ! عجب مدیری! باید براتون هورا کشید و دست زد به عنوان مدیر نمونه انتخاب کرد !!!!

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از mahta_H :
آقای مطهری شما نظرم می دید !!!!!!!!!!!!! من فکر می کردم شما فقط برای قفل کردن تاپیک واردش می شین !
ظرفیت انتقادم ندارین ! عجب مدیری! باید براتون هورا کشید و دست زد به عنوان مدیر نمونه انتخاب کرد !!!!
(!!!!!!!!) آقای مطهری که زیاد نظر میدن، اگه ظرفیت انتقاد نداشت که من جرات نداشتم این تاپیکو بزنم :S
فقط عقاید عجیبی راجع به سمپادی داره!

mahta_H

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
سبزوار
رشته دانشگاه
پزشکی