مطهری! این چیزی جز دیکتاتوریست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salary

کاربر حرفه‌ای
پاسخ : مطهری! این چیزی جز دیکتاتوریست؟ (دقیقا توی گ&

به نقل از FarshidGCD :
ارزش اینه که فکر بشه، ارزش اینه که آدم خودشو بشناسه، نحوه بیانشو تقویت کنه، نحوه ابراز عقیده اش رو یاد بگیره، این سایت باید باعث بشه سمپادی بجز فرمولای ریاضی و فیزیک به چیزای دیگه ای هم فکر کنه،

سلام. من این نکات را بسیار قبول دارم و انشاءالله انجمن با هدایت خوب دوستان
و مدیران بار علمی بهتر و مناسب تری پیدا خواهد کرد. به هر حال چون سمپادی هستید
کاربران مهمان که وارد می شوند انتظار بیشتری دارند و این مسئله طبیعی است.
یعنی انجمن نباید به سمت یک سایت کاملا تفریحی برود و از طرفی کسی حوصله یک
سایت صرفا علمی را هم ندارد. البته الان نیز مشکل خاصی را حداقل من نمی بینم و حتی
ممکن است برایتان جالب باشد که نکات بسیار خوبی را مثلا در دست چپ ها و راست دست ها
یا سنگ قبرها خواندم که اتفاقا خیلی آموزنده بود! حتی همان نظر آقای مطهری که زود است درباره مرگ
فکر کنید بهتر است بروید سراغ فلان مطلب علمی! حرف جدیدی بود... بنابراین ممکن است مطالب در ظاهر خوب نباشد اما بپذیریم سلیقه
اشخاص در انتخاب متن برای مطالعه متفاوت است. از طرفی اگر انجمن طنز و فکاهی یا شعر را گذاشته اید مطلبش نیز
طنز یا شعر است و در پاره ای موارد ممکن است توهین آمیز به نظر برسد ولی از دید یک طنز نویس یا کاریکاتوریست
آستانه تحمل باید بالاتر برود. پس اگر فکر می کنید برخی انجمن ها کلاس کار را پایین می آورند اصلا آنها را جمع
کنید. این که بچه ها دیگر نمی آیند روی دیگر سکه است. یک بام و دو هوا که نمی شود.
البته خب برخی مطالب نیز با قوانین در تضاد است که باید حذف شود و طبیعی است. اما ما باید ببینیم چرا از یک
مطلب مانند دست چپ ها یا سنگ قبر استقبال می شود؟ ما نباید به جای خوانندگان تصمیم بگیریم و بگوییم شما نمی فهمید
و بروید آن کاری که ما می گوییم انجام بدهید! اتفاقا همین مشکل را ما در جامعه امروز خودمان داریم. مثلا خود من همین سنگ قبر برایم
ایده خوبی بود که مثلا بزرگان ما روی سنگ قبرشان چه چیزی نوشته شده است و امروز مطلبی در بخش شعر و شاعر گذاشتم تحت عنوان
سنگ مزار پروین اعتصامی و شعر روی آن یا سهراب سپهری و شعر روی مزارش... از این که زیاد نوشتم عذرخواهی می کنم. موفق باشید عزیزان. :) <D=

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

آقای سالاری واقعا این قسمت رو خیلی خوب گفتین، چیزی که من یادم رفت بگم و واقعا نکته مهمیه:
ما باید ببینیم چرا از یک مطلب مانند دست چپ ها یا سنگ قبر استقبال می شود؟ ما نباید به جای خوانندگان تصمیم بگیریم و بگوییم شما نمی فهمید و بروید آن کاری که ما می گوییم انجام بدهید!

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

آقا فرشید! عذر می خوام! شما هدف این تاپیک رو چی می دونین ؟ :

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,16358.0.html
7 دلیل برای رفتن جنیفر لوپز به بهشت!!!

خوب طبق نظرات شما برای پاک یا قفل نشدن تاپیک ها من باید به این، با این دید نگاه کنم که:
این تاپیک می خواسته خلاقیت افراد رو زیاد کنه!! می خواسته ساختار ه فکری تکراری رو بشکنه ... می خواسته ... !!!

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : مطهری! این چیزی جز دیکتاتوریست؟ (دقیقا

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
آقا فرشید! عذر می خوام! شما هدف این تاپیک رو چی می دونین ؟ :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,16358.0.html
7 دلیل برای رفتن جنیفر لوپز به بهشت!!!
خوب طبق نظرات شما برای پاک یا قفل نشدن تاپیک ها من باید به این، با این دید نگاه کنم که:
این تاپیک می خواسته خلاقیت افراد رو زیاد کنه!! می خواسته ساختار ه فکری تکراری رو بشکنه ... می خواسته ... !!!
البته من این تاپیک رو مد نظر نداشتم ولی حالا که میگی چشم:
1. میتونیم با این دید به تاپیک نگاه کنیم: دلایلی که یک غیر مسلمون که ممکنه کارهای بدی هم (البته از نظر ما) انجام بده میتونه باهاش بره بهشت چیه؟ (مطمئن باش اگه من همین تاپیک رو با عنوان "دلایل رفتن یک کافر به بهشت" توی انجمن خلاقیت میزدم الان شما خیلی هم خوشت می اومد، ولی چون توی گفت و گوی آزاده...)
2. شما مهلت ندادی ببینی عکس العمل افراد در قبال این بحث چیه، بعد از 3 تا اسپم قفل کردی، در صورتی که میتونستی مثلا با این سوال که "آیا دلایلی که برای رفتن جنیفر لوپز به بهشت عنوان شده میتونه تاثیر گذار باشه و چرا؟" آغاز گر یک بحث سازنده باشی
3. عناوین خوبی مطرح شده، مثل کمک به والدین، راست گویی، صداقت، عدم ریا و... خوب درسته اینا در قالب طنز عنوان شده، ولی پتانسیل اینو داره که مثلا منو به فکر بندازه، فکر کنم که اگه یک مسلمون با نماز و روزه بجا و انجام واجبات، به پدر و مادرش کمک نکنه آیا از یک نفر که بعنوان کافر میشناسنش پست تره؟ هم سطحه؟ یا بالاتره؟
فعلا این سه تا دلیل، اگه کافی نیست بگین تا بازم دلیل بیارم، البته 100% منم قبول دارم که ممکنه هدف ایجاد کننده تاپیک چیز دیگه ای بوده باشه، یا موضوع بد و نابجا عنوان شده، ولی تا وقتی میشه تاپیک رو به سمت تفکر و خلاقیت هدایت کرد، چرا سرکوب و قفل؟
البته اینو هم اضافه کنم که من نمیگم تمام تاپیک ها اصلاح پذیرن، تاپیکی مثل http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,16211.0.html
قطعا باید قفل بشه، چرا که قابلیت مانور نداره (یعنی خیلی سخت میشه هدایت کرد) و از نظر جوابی بسته است، یا نظر مثبته، یا منفی
راستی آقای بذرکار نتیجه درخواست مدیریت من چی شد؟ امیدوارت تحت الشعاع این تاپیک قرار نگرفته باشه (اینو اینجا گفتم چون 2 بار پ.خ دادم و شما جواب ندادی!)

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

تاپیک بی محتوا بود ولی 7 دلیل جنیفر لوپز دیگه خداییش خیلی ضایست! :))

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از FarshidGCD :
البته من این تاپیک رو مد نظر نداشتم ولی حالا که میگی چشم:
1. میتونیم با این دید به تاپیک نگاه کنیم: دلایلی که یک غیر مسلمون که ممکنه کارهای بدی هم (البته از نظر ما) انجام بده میتونه باهاش بره بهشت چیه؟ (مطمئن باش اگه من همین تاپیک رو با عنوان "دلایل رفتن یک کافر به بهشت" توی انجمن خلاقیت میزدم الان شما خیلی هم خوشت می اومد، ولی چون توی گفت و گوی آزاده...)
2. شما مهلت ندادی ببینی عکس العمل افراد در قبال این بحث چیه، بعد از 3 تا اسپم قفل کردی، در صورتی که میتونستی مثلا با این سوال که "آیا دلایلی که برای رفتن جنیفر لوپز به بهشت عنوان شده میتونه تاثیر گذار باشه و چرا؟" آغاز گر یک بحث سازنده باشی
3. عناوین خوبی مطرح شده، مثل کمک به والدین، راست گویی، صداقت، عدم ریا و... خوب درسته اینا در قالب طنز عنوان شده، ولی پتانسیل اینو داره که مثلا منو به فکر بندازه، فکر کنم که اگه یک مسلمون با نماز و روزه بجا و انجام واجبات، به پدر و مادرش کمک نکنه آیا از یک نفر که بعنوان کافر میشناسنش پست تره؟ هم سطحه؟ یا بالاتره؟
فعلا این سه تا دلیل، اگه کافی نیست بگین تا بازم دلیل بیارم، البته 100% منم قبول دارم که ممکنه هدف ایجاد کننده تاپیک چیز دیگه ای بوده باشه، یا موضوع بد و نابجا عنوان شده، ولی تا وقتی میشه تاپیک رو به سمت تفکر و خلاقیت هدایت کرد، چرا سرکوب و قفل؟
البته اینو هم اضافه کنم که من نمیگم تمام تاپیک ها اصلاح پذیرن، تاپیکی مثل http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,16211.0.html
قطعا باید قفل بشه، چرا که قابلیت مانور نداره (یعنی خیلی سخت میشه هدایت کرد) و از نظر جوابی بسته است، یا نظر مثبته، یا منفی
راستی آقای بذرکار نتیجه درخواست مدیریت من چی شد؟ امیدوارت تحت الشعاع این تاپیک قرار نگرفته باشه (اینو اینجا گفتم چون 2 بار پ.خ دادم و شما جواب ندادی!)

خدمت شما عرض کنم که شما ما رو موجود دراز گوش در نظر گرفتی یا خودت رو ؟ واقعا این چیزهایی که شما گفتی توی اون تاپک بود ؟ اگه این جوری باشه ، من یه تاپیک می زنم : "اسپم" بعد که مدیر خواست قفلش کنه ، می گم : "نه ! ببین آقای مدیر ، این کار بهترین شیوه ی شناخته شده ی روانشناسی دنیاست و الان توی آمریکا ، از روی اسپم های مردم می فهمن که شخصیتشون چه جوریه ! "

از این دلایل راحت می شه آورد و همه چیز رو توجیه کرد ! ولی آیا مدیران باید برای این دلایل ارزشی قائل بشن ؟ من بعید می دونم !

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

من هیچکسی رو درازگوش فرض نکردم ولی اگه کسی خودش دوست داره خودشو درازگوش فرض کنه... مختاره
من و شمایی که اسم خودمون رو سمپادی گذاشتیم باید با دیدن این جملات:
ششمین دلیل دیگر وجاهت این عزیز هنرمند صداقت داشتن و عدم ریا است. او هرگز ریا نکرد و همان نشان داد که بود.
آخرین دلیل حمایت جنیفر عزیز از پدر و مادرش است . او نه از جیب شوهرانش بلکه از درآمد حلال خودش برای والدینش سرپناه خریده و آنها را تکریم کرده.
خودمون باید خلاقیت به خرج بدیم و اینا رو تحلیل کنیم، ممکنه این به زبان طنز باشه ولی تا وقتی حقیقت محض رو گفته چرا باید سانسور بشه؟
مشکل اینه که ما آماده خور بار اومدیم و به همین دلیل هیچوقت پیشرفت نمیکنیم، الان وضع جوری شده که سمپادی، یعنی این قشر تیزهوش جامعه فقط داره سوالایی رو که آکادمی فیزیک بریتانیا یا مجمع ریاضی دانان فرانسه مطرح کرده حل میکنه، خوب چرا ما خودمون نمیتونیم از این سوالا حل کنیم؟ چون فقط انتظار داریم خلاقیتمون رو با ساخت یه چیز عجیب غریب یا حل یه مساله ماشین حساب کش نشون بدیم، ولی سمپادی ای که عرضه نداشته باشه یه جمله رو تجزیه تحلیل کنه، یه مشکل رو ریشه یابی کنه یا هدف یک چیز رو بفهمه (معذرت میخوام) به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره!
سمپادی ای که وقتی این چیز ها رو میخونه اول میشینه میخنده بعد عصبانی میشه میگه من خلاقیت میخوام به درد توی سطل آشغال انداختن هم نمیخوره

این تاپیک رو نگاه کنید: http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,16273.0.html
عنوان تاپیک هست: 6 دروغ بزرگ مردان و مثل اکثر تاپیک های درباره مردا و زنها داشت به کل کل میرفت
ولی اونجا هم گفتم، باید این مسایل رو ریشه یابی کرد
پست 11 رو ببینید، این از همون پست هایی هست که میگم به اندازه 100 پست اجباری توی تاپیک خلاقیت ارزش داره، چون روش فکر شده، هرچند کم، هرچند ممکنه نتیجه خوبی نگرفته باشه، ولی فکر شده

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

آخه اون تاپیک واقعا یه همچین هدفی داشته ؟ شما اومدی یه تیکه از جمله رو نوشتی ، بعد می گی که همین تیکه باید باعث رشد خلاقیت بشه ! آخه خوب فکر کنم بدیهی باشه که اون تاپیک ، در حقیقت ، به هیچ عنوان به یه همچین هدفی دست رسی پیدا نمی کنه ! حتی برای 1% ! یکی از اختلاف های عمده ی دیگه ما با بریتانیایی ها و فرانسوی ها ( همون هایی که خودت اشاره کردی ) اینه که نمی خوایم واقع نگر باشیم ! آیا واقعا اون چیزهایی که شما گفتی توی اون تاپیک رخ می ده ؟؟؟؟

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

تو گفتی
واقعا این چیزهایی که شما گفتی توی اون تاپک بود ؟
منم اون قسمت ها رو نشونت دادم
منم نگفتم اون تاپیک هدفش این بوده، قطعا هدفش مسخره بازی بوده ولی تا وقتی میشه هدف تاپیک رو به سمت خلاقیت عوض کرد چرا قفل؟
همون طور که گفتم به راحتی میشد با یه سوال کلیدی مثل
آیا دلایلی که برای رفتن جنیفر لوپز به بهشت عنوان شده میتونه تاثیر گذار باشه و چرا؟
تاپیک رو از کل کل و فحش به سمت تفکر و خلاقیت هدایت کرد، ما باید خلاقیت رو درون موضوع منحرف بوجود بیاریم، نه اینکه افراد رو بزور به سمت خلاقیت ببریم، در این صورت سمپادی با یه گله گوسفند که بزور ببرنش توی طویله چه فرقی داره؟

تو گفتی:
آخه خوب فکر کنم بدیهی باشه که اون تاپیک ، در حقیقت ، به هیچ عنوان به یه همچین هدفی دست رسی پیدا نمی کنه ! حتی برای 1% !
و
آیا واقعا اون چیزهایی که شما گفتی توی اون تاپیک رخ می ده ؟؟؟؟
منم یک مثال مستقیم واست زدم:
این تاپیک رو نگاه کنید: http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,16273.0.html
عنوان تاپیک هست: 6 دروغ بزرگ مردان و مثل اکثر تاپیک های درباره مردا و زنها داشت به کل کل میرفت
ولی اونجا هم گفتم، باید این مسایل رو ریشه یابی کرد
پست 11 رو ببینید، این از همون پست هایی هست که میگم به اندازه 100 پست اجباری توی تاپیک خلاقیت ارزش داره، چون روش فکر شده، هرچند کم، هرچند ممکنه نتیجه خوبی نگرفته باشه، ولی حداقل تفکر شده
خوب این یک پست که با اراده خود طرف روش فکر شده اندازه از نظر من به اندازه 1000 تا پستی که از روی ناچاری توی تاپیک خلاقیت زده شده ارزش داره، ممکنه بگی این پست الکی زده شده و به هیچ دردی نمیخوره، منم میگم هیچ دانشمندی اولین ایدش به نتیجه نرسیده، هیچ مردی با قد 180 سانت از شکم مادرش بیرون نیومده، ولی اینا شروع راهه

گفتی که:
یکی از اختلاف های عمده ی دیگه ما با بریتانیایی ها و فرانسوی ها ( همون هایی که خودت اشاره کردی ) اینه که نمی خوایم واقع نگر باشیم !
ولی عزیز من این فقط یک روی سکه است و 33 درصد کار، واقع نگری خوبه، درت ولی وقتی آدم حقیقت کار رو فهمید باید به فکر تغییر و هدایت مشکل باشه (33% دیگه) و در نهایت کار تغییر رو شروع کنه (33% دیگه)
بحث رو باید پخت، درست مثل غذا و این پختن با قفل کردن و سرکوب به دست نمیاد، تنها راه پختن یک بحث خام و بی خاصیت هدایت صحیحشه

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

ببینید اگر قرار بر خلاقیت باشه چرا تاپیک ها رو توی انجمن خلاقیت ایجاد نمی کنی؟ اینطوری ذهن خواننده به سمت خلاقیت پیش میره و سعی می کنه خلاقانه ترین جواب رو بده.
اما وقتی توی انجمن گفت و گوی آزاده بیشتر حالت حرف های روزانه داره. یک سری حرف های پوچ و بی محتوا.
حتی اگر یک جمله توی اول تاپیک اضافه بشه که خلاقیت خودتون رو نشون بدین کل وجهه تاپیک رو عوض می کنه.

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : مطهری! این چیزی جز دیکتاتوریست؟ (دقیقا

به نقل از مطهری :
ببینید اگر قرار بر خلاقیت باشه چرا تاپیک ها رو توی انجمن خلاقیت ایجاد نمی کنی؟ اینطوری ذهن خواننده به سمت خلاقیت پیش میره و سعی می کنه خلاقانه ترین جواب رو بده.
اما وقتی توی انجمن گفت و گوی آزاده بیشتر حالت حرف های روزانه داره. یک سری حرف های پوچ و بی محتوا.
حتی اگر یک جمله توی اول تاپیک اضافه بشه که خلاقیت خودتون رو نشون بدین کل وجهه تاپیک رو عوض می کنه.
خوب حرف شما کاملا درسته، ولی من هم میگم وقتی بچه ها زیادی توی تاپیک گفت و گوی آزاد فعالیت میکنن و توی خلاقیت نمیان، خوب بهتره بجای این که اونا رو مجبور کنیم برن طرف خلاقیت، باید خلاقیت رو پیششون بیاریم
یک مثال رو که خودم زده
ولی چیزی که من رو خیلی خوشحال کرد این کار شما توی تاپیک "بررسی علت ترور استاد فیزیک دانشگاه تهران" بود:
نمی خوام قفل کنم برای همین بحث رو در مورد علت های ترور ایشون پیش ببرید.
من کاری به علت این حرف ندارم، ولی چیزی که مهمه اینه که شما با این جمله یک تاپیک رو که داشت به انحراف میرفت به سمت خلاقیت بردین (از پستهای بعد معلومه) و این از پستایی که بعدش زده شده مشخصه
لحظه ای که این جمله رو دیدم دقیقا اینجوری شدم >:D<

پ.ن. | بعد از اینکه این پست رو نوشتم دیدم یکی دیگه هم جواب داده، توی تاپیک http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,15535.new.html#new
که تقریبا داشت به بیراهه میرفت الان یه نمونه خلاقیت مشاهده شد:
به نقل از mahta_H :
خوب منم یه کیف می خوام که ازش یه عالمه توپ رنگی کاموایی آویزون باشه هزارتاهم جیب داشته باشه !!!!!!!!!!!!!

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

خوب خلاصه حرف شما این میشه که ما تاپیک ها رو هدایت کنیم. این کار هرچند سخته اما من به همه مدیران سفارش می کنم تا حد امکان این کار رو بکنند و بحث ها رو از انجمن گفت و گوی آزاد بیرون بکشن.

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از مطهری :
خوب خلاصه حرف شما این میشه که ما تاپیک ها رو هدایت کنیم. این کار هرچند سخته اما من به همه مدیران سفارش می کنم تا حد امکان این کار رو بکنند و بحث ها رو از انجمن گفت و گوی آزاد بیرون بکشن.
درسته، تاپیک ها باید هدایت و نه سرکوب بشن، کار سختیه ولی ممکنه، باید خلاقیت رو برد جایی که خلاقیت نیست، نه اینکه افراد رو برد طرف خلاقیت
ممنون از همه، بخصوص آقای مطهری، و مدیران دیگه
منم تا جایی که میتونم دارم تلاش میکنم که تاپیک ها رو به سمت خلاقیت ببرم!

fida

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد

آقاي مطهري شخصا واقعا ازتون ممنونم
و بايد اعتراف كنم روحيه ي منطقي و انتقاد پذيري دارين
به اميد سمپاديا ي بهتر.....

جوجه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
کرج . ری. تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
دانشگاه تهران و دانشگاه ع.پ. ایران
رشته دانشگاه
روان شناسي باليني

باروم نمی شه
یه بحث که آخرش نتیجه مفید داد

به افتخارشون

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

به نقل از مُحسن :
هدایت هم میکنیم، ولی تا یه تعداد محدودی، اگر نشد و هی رفت سر همون بحث قبلیش چی؟ :D
من هم در این امر خطیر هدایت بحث در بسیاری تاپبک ها تلاش خود را اعمال نموده ام!! :D....ولی بچه ها استقبال نمی کنن!!...
البته شاید هم من درست نمی تونم این کارو بکنم!! :(....به هر حال قطعا این بهترین راهه و امید وارم مدیرا نا امید نشن!! :)

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از مُحسن :
هدایت هم میکنیم، ولی تا یه تعداد محدودی، اگر نشد و هی رفت سر همون بحث قبلیش چی؟ :D
ببین حاج محسن، اگه درست هدایت بشه سر جای اول بر نمیگرده، ممکنه یکی دوباره بیاد یه اسپم بده ولی کسایی که یه پستی رو با چند دقیقه فکر و زحمت تایپ مینویسن به این راحتیا بحثو ول نمیکنن و از پستاشون دفاع میکنن، دیدی وقتی آدم توی یه پستی فقط مینویسه "جالب بود ممنون" واسش مهم نیست که کسایی که بعد از اون توی همون تاپیک پست میدن چی بنویسن، چون میدونه که "مرسی" هیچ بحثی نداره
ولی وقتی یکی همین پستو با فکر میده و مثلا یه اظهار نظری میکنه اگه یکی دیگه بیاد اسپم بده اعصابش خورد میشه و از پستش و زحمتش دفاع میکنه
بازم نمونه میخوای؟ بفرما... http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,15535.0.html
این موضوع توی انجمن خلاقیت بود ولی هیچ چیزیش شبیه خلاقیت نبود، ولی خوب به راحتی هدایت شد و با اینکه از 6-7 تا پست بعدی 4-5 تاش اسپم بود ولی حداقل یه کوچولو خلاقیت به کار رفت و نیم گرمی فسفر سوخت!
تازه این پست از طرف منی که یه کاربر معمولیم زده شده و تاثیر گذار بوده، میخوای بدونی اگه از طرف مدیر باشه چه اثراتی داره؟
خدمت شما... http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,16404.0.html
قبل و بعد از پست آقای مطهری رو مقایسه کنید

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از sohaaaa :
من هم در این امر خطیر هدایت بحث در بسیاری تاپبک ها تلاش خود را اعمال نموده ام!! :D....ولی بچه ها استقبال نمی کنن!!...
البته شاید هم من درست نمی تونم این کارو بکنم!! :(....به هر حال قطعا این بهترین راهه و امید وارم مدیرا نا امید نشن!! :)
دستت درد نکنه سها جان، تلاشت قابل تحسینه!
همونطور که گفتم ممکنه بچه ها با دیدن پست یک کاربر معمولی کمتر از پست یک مدیر کنجکاو و علاقه مند به ادامه بحث میشه، ولی بازم اثر داره، و هیچوقت یادت نره حتی اگه یک پست هم بخاطر کار تو با فکر زده بشه ارزش داره
و هیچوقت نا امید نشو، دو تا تاپیک رو مثال زدم که با پست یه کاربر معمولی به سمت خلاقیت (هرچند کم) رفت، پس این کارا بی اثر نیست
تلاش مهمه، من از اول این تاپیک تا اینجا چقدر پست زدم، وراجی کردم، هی تایپ کردم و... تا وقتی یه اثری کرد، خوب اگه با همون پست دوم توی صفحه اول بحثو ول میکردم به اینجا می رسید؟ مسلما نه!

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

آقا فرشید ببخشید ها ، اصلا قصد جسارت ندارم ! ولی اون تاپیک کیف ها رو الان شما هدایت کردی ؟؟؟ اونجا الان خلاقیتی انجام شد ؟

والا تنها پستی که اون تو یه کوچولو من توش خلاقیت دیدم این بود
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,15535.msg138180.html#msg138180

دیگه بقیه همه از دم اظهار نظر و اسپم و بحث سیاسی بود ! :)) نمی خوام بگم کارت بد بوده ها ! خیلی هم برای من این ارزش منده که از توی یک تاپیک عکس سعی بشه بحث خلاقانه انجام بشه ! ولی بحث اینه که آیا واقعا یه همچون تاپیکی اصلا پتانسیل هدایت شدن رو داره به یه بحث خلاقانه ؟ دقیقا مورد اختلاف نظر من با شما در همینه ! مثلا شما می گفتی که تاپیک بهشت رفتن لوپز ، اگه هدایت بشه می تونه آدم رو به فکر فرو ببره که فلان و بهمان ! خوب ولی من می گم که توی این تاپیک ، اصلا پتانسیل هدایت شدن به اون سمت وجود نداره ! اگر هم باشه در حد 0.1 % هست ! مثلا همین تاپیک کیف دیگه ! شما چند بار گفتی بچه ها بیاید کیف خودتون رو طراحی کنید ( که باز هم می گم از نظر من کار شما ارزش منده ) ولی آیا تاپیک هدایت شد ؟ فقط همون یه دونه پست بود ! چرا ؟ چون که اون تاپیک اصلا پتانسیل هدایت شدن رو نداشت ! نظر من اینه که شما اگه این قدر دنبال خلاقیت هستید ، یکسری تاپیک های جدید با این موضوع باز کنید. این جوری به نظرم بیشتر به نتیجه می رسید تا اینکه بخوایید تاپیک جنیفر لوپز رو هدایت کنید !

امید بخشنده

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
دانشگاه
آزاد
رشته دانشگاه
نرم افزار

پایان ..... رو اعلام کنید