salary
کاربر حرفهای
پاسخ : مطهری! این چیزی جز دیکتاتوریست؟ (دقیقا توی گ&
سلام. من این نکات را بسیار قبول دارم و انشاءالله انجمن با هدایت خوب دوستان
و مدیران بار علمی بهتر و مناسب تری پیدا خواهد کرد. به هر حال چون سمپادی هستید
کاربران مهمان که وارد می شوند انتظار بیشتری دارند و این مسئله طبیعی است.
یعنی انجمن نباید به سمت یک سایت کاملا تفریحی برود و از طرفی کسی حوصله یک
سایت صرفا علمی را هم ندارد. البته الان نیز مشکل خاصی را حداقل من نمی بینم و حتی
ممکن است برایتان جالب باشد که نکات بسیار خوبی را مثلا در دست چپ ها و راست دست ها
یا سنگ قبرها خواندم که اتفاقا خیلی آموزنده بود! حتی همان نظر آقای مطهری که زود است درباره مرگ
فکر کنید بهتر است بروید سراغ فلان مطلب علمی! حرف جدیدی بود... بنابراین ممکن است مطالب در ظاهر خوب نباشد اما بپذیریم سلیقه
اشخاص در انتخاب متن برای مطالعه متفاوت است. از طرفی اگر انجمن طنز و فکاهی یا شعر را گذاشته اید مطلبش نیز
طنز یا شعر است و در پاره ای موارد ممکن است توهین آمیز به نظر برسد ولی از دید یک طنز نویس یا کاریکاتوریست
آستانه تحمل باید بالاتر برود. پس اگر فکر می کنید برخی انجمن ها کلاس کار را پایین می آورند اصلا آنها را جمع
کنید. این که بچه ها دیگر نمی آیند روی دیگر سکه است. یک بام و دو هوا که نمی شود.
البته خب برخی مطالب نیز با قوانین در تضاد است که باید حذف شود و طبیعی است. اما ما باید ببینیم چرا از یک
مطلب مانند دست چپ ها یا سنگ قبر استقبال می شود؟ ما نباید به جای خوانندگان تصمیم بگیریم و بگوییم شما نمی فهمید
و بروید آن کاری که ما می گوییم انجام بدهید! اتفاقا همین مشکل را ما در جامعه امروز خودمان داریم. مثلا خود من همین سنگ قبر برایم
ایده خوبی بود که مثلا بزرگان ما روی سنگ قبرشان چه چیزی نوشته شده است و امروز مطلبی در بخش شعر و شاعر گذاشتم تحت عنوان
سنگ مزار پروین اعتصامی و شعر روی آن یا سهراب سپهری و شعر روی مزارش... از این که زیاد نوشتم عذرخواهی می کنم. موفق باشید عزیزان. :)
به نقل از FarshidGCD :ارزش اینه که فکر بشه، ارزش اینه که آدم خودشو بشناسه، نحوه بیانشو تقویت کنه، نحوه ابراز عقیده اش رو یاد بگیره، این سایت باید باعث بشه سمپادی بجز فرمولای ریاضی و فیزیک به چیزای دیگه ای هم فکر کنه،
سلام. من این نکات را بسیار قبول دارم و انشاءالله انجمن با هدایت خوب دوستان
و مدیران بار علمی بهتر و مناسب تری پیدا خواهد کرد. به هر حال چون سمپادی هستید
کاربران مهمان که وارد می شوند انتظار بیشتری دارند و این مسئله طبیعی است.
یعنی انجمن نباید به سمت یک سایت کاملا تفریحی برود و از طرفی کسی حوصله یک
سایت صرفا علمی را هم ندارد. البته الان نیز مشکل خاصی را حداقل من نمی بینم و حتی
ممکن است برایتان جالب باشد که نکات بسیار خوبی را مثلا در دست چپ ها و راست دست ها
یا سنگ قبرها خواندم که اتفاقا خیلی آموزنده بود! حتی همان نظر آقای مطهری که زود است درباره مرگ
فکر کنید بهتر است بروید سراغ فلان مطلب علمی! حرف جدیدی بود... بنابراین ممکن است مطالب در ظاهر خوب نباشد اما بپذیریم سلیقه
اشخاص در انتخاب متن برای مطالعه متفاوت است. از طرفی اگر انجمن طنز و فکاهی یا شعر را گذاشته اید مطلبش نیز
طنز یا شعر است و در پاره ای موارد ممکن است توهین آمیز به نظر برسد ولی از دید یک طنز نویس یا کاریکاتوریست
آستانه تحمل باید بالاتر برود. پس اگر فکر می کنید برخی انجمن ها کلاس کار را پایین می آورند اصلا آنها را جمع
کنید. این که بچه ها دیگر نمی آیند روی دیگر سکه است. یک بام و دو هوا که نمی شود.
البته خب برخی مطالب نیز با قوانین در تضاد است که باید حذف شود و طبیعی است. اما ما باید ببینیم چرا از یک
مطلب مانند دست چپ ها یا سنگ قبر استقبال می شود؟ ما نباید به جای خوانندگان تصمیم بگیریم و بگوییم شما نمی فهمید
و بروید آن کاری که ما می گوییم انجام بدهید! اتفاقا همین مشکل را ما در جامعه امروز خودمان داریم. مثلا خود من همین سنگ قبر برایم
ایده خوبی بود که مثلا بزرگان ما روی سنگ قبرشان چه چیزی نوشته شده است و امروز مطلبی در بخش شعر و شاعر گذاشتم تحت عنوان
سنگ مزار پروین اعتصامی و شعر روی آن یا سهراب سپهری و شعر روی مزارش... از این که زیاد نوشتم عذرخواهی می کنم. موفق باشید عزیزان. :)