مطهری! این چیزی جز دیکتاتوریست؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : مطهری! این چیزی جز دیکتاتوریست؟ (دقیقا توی گ&

ببین پارسا جان، درسته تنها پستی که در اون رابطه بود
خوب منم یه کیف می خوام که ازش یه عالمه توپ رنگی کاموایی آویزون باشه هزارتاهم جیب داشته باشه !!!!!!!!!!!!!
بود، خوب منم ادعای جادوگری نکردم که بگم با یک پست دیگه نظر کل مردمو عوض میکنم، ولی خوب همین یک پستی که mahta در رابطه با موضوع زده شده ارزش داره (گرچه اگه پستی که من زدم از طرف یه مدیر بود تاثیرش چند برابر میشد)
هیچ بحث سیاسی هم نشد، فقط این بود
اما تو ایران به جای این که ایده های نو رو پرورش بدن ، فراریشون میدن جوری که دیگه بر نگردن ! اون وقت میگن فرار مغز ها شد!
که منم گفتم
تو به فکر این نباش که کجا و چجوری ایده هات پرورش پیدا میکنه، ایده ات رو پیدا کن، روش فکر کن که اگه پس فردا شرایط پرورشش پیش اومد ایده داشته باشی
خوب، کس دیگه ای نمیخواد راجع به کیفی که دوست داره ولی تا به حال ساخته نشده حرف بزنه؟
و کلا پست دیگه ای داده نشد
منم نمیگم با دادن یک پست یهو همه خلاق میشن و کلی طرح و ایده میدن! من میگم ممکنه اصلا یکی بنویسه "من یه کیف میخوام که مثل یه گاو باشه و دسته اش هم افسار باشه که من بکشمش دنبالم راه بیاد" خوب این خلاقیت نیست؟ همینی که یکی فکر کرده و یه چنین چیزی رو توی ذهنش به عنوان "مسخره بازی" تصور کرده و اونو نوشته هم خلاقیت محسوب میشه
خلاقیت همیشه این نیست که آدم یه طرح واسه موتور موشک V2 بده یا مثلا با جابجایی یه ترانزیستور با یه مدل دیگه کارایی سوپر کامپیوتر دانشگاه شریف رو 10 برابر کنه، اینا خلاقیت های کاربردیه که باعث میشه آدم توی زندگی روزمره فکرش باز تر بشه و گردش بیشتری داشته باشه
در مورد تاپیک جنیفر همین بحث الان توی http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,15064.0.html داره به شکلی دنبال میشه، خوب میشد همون بحث جنیفر رو با طرح این سوال از طرف یه مسئول به این سمت برد، توی همون تاپیک گفتگو و این یعنی حرکت دادن خلاقیت به سمت افراد

برخی تاپیک ها که واقعا قابل هدایت نیستند. ما اون ها رو کاری نمی تونیم بکنیم.
برخی تاپیک ها کپی پیست هستند صرفا. که اون ها رو می بندیم. تصمیم بر این شده که کپی پیست های تفریحی رو جلوشو بگیریم.
برخی تاپیک ها هم تمام شدن عملا و ادامه شون فایده نداره. یعنی هرچی ادامه پیدا می کنه به چرت گفتن کشیده میشه.

شما اگر می تونی مسئولیت هدایت گفت و گوی آزاد رو به عهده بگیری بگو.

به نقل از مطهری :
برخی تاپیک ها که واقعا قابل هدایت نیستند. ما اون ها رو کاری نمی تونیم بکنیم. کاملا قبول دارم!
برخی تاپیک ها کپی پیست هستند صرفا. که اون ها رو می بندیم. تصمیم بر این شده که کپی پیست های تفریحی رو جلوشو بگیریم. اینم درسته، البته میشه اول یه تذکر خصوصی به نویسنده داد و بعد قفل کرد!
برخی تاپیک ها هم تمام شدن عملا و ادامه شون فایده نداره. یعنی هرچی ادامه پیدا می کنه به چرت گفتن کشیده میشه. آره بعضی ها

شما اگر می تونی مسئولیت هدایت گفت و گوی آزاد رو به عهده بگیری بگو. من کاملا حاضرم به عهده بگیرم

تو رو خدا قدر مدیرا رو بدونید بعدا پشیمون میشید میگید عجب غلطی میکردیم (البته دور از جون)!

به نقل از زهرا.ج :
تو رو خدا قدر مدیرا رو بدونید بعدا پشیمون میشید میگید عجب غلطی میکردیم (البته دور از جون)!
ببخشیدا کی میگه قدرشون رو نمیدونیم؟
فقط پیشنهاد بود!

این مطهری بچه خوبیه اذیتش نکنید ...!

به نقل از Jinx :
این مطهری بچه خوبیه اذیتش نکنید ...!
:( اذیت نکردیم که!
فقط گفتیم: تجدید نظر کنید عالیجناب" ایشون هم کردن!
لطفا دیگه اسپم ندین!

قفل بشه لطفا

با توجه به اینکه بحث به نتیجه رسیده و دیگه داره تکرار می شه و ... ! ;D

تاپیک قفل شد !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا