- شروع کننده موضوع
farshidGCD
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- MMU
- رشته دانشگاه
- IBM - ID
پاسخ : مطهری! این چیزی جز دیکتاتوریست؟ (دقیقا توی گ&
ببین پارسا جان، درسته تنها پستی که در اون رابطه بود
هیچ بحث سیاسی هم نشد، فقط این بود
منم نمیگم با دادن یک پست یهو همه خلاق میشن و کلی طرح و ایده میدن! من میگم ممکنه اصلا یکی بنویسه "من یه کیف میخوام که مثل یه گاو باشه و دسته اش هم افسار باشه که من بکشمش دنبالم راه بیاد" خوب این خلاقیت نیست؟ همینی که یکی فکر کرده و یه چنین چیزی رو توی ذهنش به عنوان "مسخره بازی" تصور کرده و اونو نوشته هم خلاقیت محسوب میشه
خلاقیت همیشه این نیست که آدم یه طرح واسه موتور موشک V2 بده یا مثلا با جابجایی یه ترانزیستور با یه مدل دیگه کارایی سوپر کامپیوتر دانشگاه شریف رو 10 برابر کنه، اینا خلاقیت های کاربردیه که باعث میشه آدم توی زندگی روزمره فکرش باز تر بشه و گردش بیشتری داشته باشه
در مورد تاپیک جنیفر همین بحث الان توی http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,15064.0.html داره به شکلی دنبال میشه، خوب میشد همون بحث جنیفر رو با طرح این سوال از طرف یه مسئول به این سمت برد، توی همون تاپیک گفتگو و این یعنی حرکت دادن خلاقیت به سمت افراد
ببین پارسا جان، درسته تنها پستی که در اون رابطه بود
بود، خوب منم ادعای جادوگری نکردم که بگم با یک پست دیگه نظر کل مردمو عوض میکنم، ولی خوب همین یک پستی که mahta در رابطه با موضوع زده شده ارزش داره (گرچه اگه پستی که من زدم از طرف یه مدیر بود تاثیرش چند برابر میشد)خوب منم یه کیف می خوام که ازش یه عالمه توپ رنگی کاموایی آویزون باشه هزارتاهم جیب داشته باشه !!!!!!!!!!!!!
هیچ بحث سیاسی هم نشد، فقط این بود
که منم گفتماما تو ایران به جای این که ایده های نو رو پرورش بدن ، فراریشون میدن جوری که دیگه بر نگردن ! اون وقت میگن فرار مغز ها شد!
و کلا پست دیگه ای داده نشدتو به فکر این نباش که کجا و چجوری ایده هات پرورش پیدا میکنه، ایده ات رو پیدا کن، روش فکر کن که اگه پس فردا شرایط پرورشش پیش اومد ایده داشته باشی
خوب، کس دیگه ای نمیخواد راجع به کیفی که دوست داره ولی تا به حال ساخته نشده حرف بزنه؟
منم نمیگم با دادن یک پست یهو همه خلاق میشن و کلی طرح و ایده میدن! من میگم ممکنه اصلا یکی بنویسه "من یه کیف میخوام که مثل یه گاو باشه و دسته اش هم افسار باشه که من بکشمش دنبالم راه بیاد" خوب این خلاقیت نیست؟ همینی که یکی فکر کرده و یه چنین چیزی رو توی ذهنش به عنوان "مسخره بازی" تصور کرده و اونو نوشته هم خلاقیت محسوب میشه
خلاقیت همیشه این نیست که آدم یه طرح واسه موتور موشک V2 بده یا مثلا با جابجایی یه ترانزیستور با یه مدل دیگه کارایی سوپر کامپیوتر دانشگاه شریف رو 10 برابر کنه، اینا خلاقیت های کاربردیه که باعث میشه آدم توی زندگی روزمره فکرش باز تر بشه و گردش بیشتری داشته باشه
در مورد تاپیک جنیفر همین بحث الان توی http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,15064.0.html داره به شکلی دنبال میشه، خوب میشد همون بحث جنیفر رو با طرح این سوال از طرف یه مسئول به این سمت برد، توی همون تاپیک گفتگو و این یعنی حرکت دادن خلاقیت به سمت افراد