خطا بود همه داورا گفتن خطا بوده.. ^-^به نقل از Breeze :گل مجیدی خطا نبود؟!
مربی ما یک چیزی داره به نام عقل. متاسفانه بعضیا ازش برخوردار نیستن. میدونست که با مساوی هم صدرنشین میمونه. هم تماشاگر ازش راضی میمونن هم به چیزی که میخواد میرسه. اومد برای مساوی و به نتیجش رسیدبه نقل از Ħ@ɱɨƉ 96 :اومدم به شما استقلالیا بازی شجاعانتون و سراسر هجومی مقابل تیم 11 جدولو تبریک بگم
اینقدر میگفتیم ما صدریم شما یازدهم آخرش اومدین با 11 نفر دفاع کردین
نیلسون گفته بازی خوبی بود ولی حیف که با خودم تخمه نبرده بودم
به نقل از saron :مربی ما یک چیزی داره به نام عقل. متاسفانه بعضیا ازش برخوردار نیستن. میدونست که با مساوی هم صدرنشین میمونه. هم تماشاگر ازش راضی میمونن هم به چیزی که میخواد میرسه. اومد برای مساوی و به نتیجش رسید
خط اولت که کلا بی ربط بودبه نقل از Ħ@ɱɨƉ 96 :آها ، پس چون عقل داره با کمال وقاحت به خبرنگار ها و نویسنده های ورزشی که جزو اقشار زحمت کش جامعه هستن میگه اجنبی پرست ؟؟
واسه عقلش مدیرعاملتون قبل از بازی ادعا میکنه که ما فلان میکنیم و پرسپولیسو شکست میدیم و اینا ؟؟؟
به نقل از saron :خط اولت که کلا بی ربط بود
خط دومم به مربی ربط نداشت :د کلا فتل کری زیاد میخونه. عادتشه. بعدم هیچ شخصی نمیاد قبل بازی به این مهمی بگه ما میریم برا مساوی :) کاملا از عقلش بود.
به نقل از Ħ@ɱɨƉ 96 :سیستم 3_3_4 مقابل تیم به اصطلاح اول جدول نشون میده حق ما رده یازدهم نبوده
به نقل از Ħ@ɱɨƉ 96 :اما قبول کنین که تعویضاتون کاملا تدافعی بود
تازه خیلی وقت کشی هم میکردن بازیکنای استقلال (اینو کی روش گفته)
سیستم 3_3_4 مقابل تیم به اصطلاح اول جدول نشون میده حق ما رده یازدهم نبوده
نویدبخش روزای خوبه
اگه قرار باشه نتیجه تو بازی رقم بخوره ( نه دست های پشت پرده ) تو جام حذفی فینال اگه به هم بخوریم برنده واقعی نشون داده میشه
اما قبول کنین که تعویضاتون کاملا تدافعی بود
تازه خیلی وقت کشی هم میکردن بازیکنای استقلال (اینو کی روش گفته)
سیستم 3_3_4 مقابل تیم به اصطلاح اول جدول نشون میده حق ما رده یازدهم نبوده
به نقل از rahgozar441 :آخه ریحانه جان نکونام پستش هافوکه یعنی بایدبازی سازی کنه وتوپ بفرسته برای مهاجمان خب کارش که گل زدن نیست
آخه بعضی طرفدارا جواد رو خیلی تحت فشار گذاشتن. خب آخه کسی که پستش هافبکه واقعا وظیفه ش گل زدن نیست!به نقل از ریـحـانـه :بازی دیروز ایران-لبنان رو که دیدید، خب؟
من یه سوال برام پیش اومده. این جناب نکونام، فقط تو استقلال گل نمیزنن آیا؟
چه وضیه خب.
به نقل از ریـحـانـه :حالا گل اینجا مجاز بود.
خدایی، بازیش رو تو تیمای دیگه (تیم ملی رو بیخیال، اساسونا اصن) میتونید مقایسه کنید با استقلال؟!
بله اگه پست بعدی من رو خونده باشید همین رو گفتم.به نقل از (| | \/\/ \-/ |-| :فک کنم بهتر باشه برای بررسی کیفیت بازی جواد، به گل های خورده تیم توجه بشه نه لزوماً به گل زدن
به نقل از psp :به نظرم مثل بازی مسی تو آرژانتین و بارسلونا می مونه
خب تو بارسلونا کلی سوپر استار هست که کمکش کنه.اما تو آرژانتین
تو اساسونا خیلی بازی کن های بهتری هست نسبت به استقلال