به نقل از rahgozar441 :نه دیگه اگه کم کاری می کردمهاجمای ماگل نمی زدن می زدن؟؟
به نقل از (simin) :کسی توجیهی نداره؟؟؟
ببین خو اون بدبخت اومده طرفداری تیمشو کنه بعد یهو یه بچه 15 ساله رو میفرسته تو زمینبه نقل از Spammer :خوبه یک طرفه به قاضی نریم!
صحبت های قلعه نویی درباره درگیری این بوده: "ما چند بازیکن جوان را کنار تیم داشتیم که می خواستسم به انها بازی بدهیم . از جمله ... که دفاع وسط است و جوان اینده د اری است .دیدیم شرایط بازی مناسب است بچه ها را فرستادیم تو . هنوز 7-8 دقیقه نگذشته بود که آن جوان با پیراهن آبی شروع کرد به حرفهای بد . یک بار ، دوبار ... دیدیم دست بردار نیست . من اگر به کس دیگری این حرف را می زد زودتر دخالت می کردم اما بالاخره کاسه صبرم لبریز شد و اعتراض کردم . دیدم توهین می کند به لیدرها گفتم ایشان را هدایت کنند بیرون . حالا آنجا چه اتفاقی افتاد را دقیق نمی دانم چون ما مشغول بازی بودیم . اما ایشان گفته می خواستند مرا تکه تکه کنند که حرف خنده داری است."
و خوب یک طرفدار استقلال، حرف سرمربی تیم محبوبش رو باور میکنه تا حرف های یک تماشاگرنما!
به نقل از (simin) :ببین خو اون بدبخت اومده طرفداری تیمشو کنه بعد یهو یه بچه 15 ساله رو میفرسته تو زمیناصن حالا یه چیزی گفته باید بگیرن بزننش؟؟ [-(
خو این داشته گند میزده به بازی... به هر حال کارش بد بوده دیگهبه نقل از Spammer :بازی تدارکاتی بوده و تیم جلو بوده و هوتن قلعه نویی هم البته شانزده ساله هست!
همین فصل، سعید عزت اللهی که همسنه هوتن هست،برای ملوان توی لیگ برتر بازی میکنه و جلوی استقلال فیکس بازی میکنه!
در مورد کتک زدن هم که خوب کار لیدرها بوده و خوب این کارا از لیدرجماعت بعید نیست!![]()
به نقل از (simin) :خو این داشته گند میزده به بازی... به هر حال کارش بد بوده دیگه
واقعا خیلی بد گفت بدبخت فردوسی پور اشک تو چشاش جم شده بودبه نقل از Breeze :حرف های قله نوعی درباره ی 90 و شخص فردوسی پور اصلا جالب نبود کاملا مشخصه که فردوسی پور کسیه که به فکر فوتباله ولی قلعه نویی یجوری حرف زد که واقعا بد بود صراحتا توهین کرد به عادل و اون هم خیلی خودشو نگه داشت که چیزی نگه.
در هرصورت بد بود همون طور که فتح الله زاده هم گفت در شان استقلال نبود.
ولی فکر می کنم بهتره باشه این عادتش رو بذاره کنار. چون همه مثل فردوسی پور نیستن که راحت با عادت های مسخره بقیه کنار بیان.به نقل از (simin) :عادت داره قلعه نویی..
منم خودم ندیده بودم. ولی بعد تو چند تا سایت خبرش رو خوندم، بعدش هم بچه های کلاسمون یه چیزایی برام تعریف کردن که به کلی رفتم تو شوک! :-\به نقل از ریـحـانـه :من ندیدم، شاید یه سری هم ندیده باشن.
میشه خلاصه بگید چی شد و قلعه نوعی چی گفت؟![]()
اینارو ول کنید یه بار همه یک صدا اس اس ما یه قهرمانههههههههههه یه قرمانهبه نقل از (| | \/\/ \-/ |-| :شاید من خودم استقلالی متعصب باشم ، ولی رفتار قلعه نوعی حالم رو بهم زد.
جدی جدی باورش شده که در حد خوزه مورینو ـه.
اگه واقعا آدم خوبی بود ، وقتی می دید هوادارا موافق با بازی پسرش نیستن، باید بلافاصله مینداختش بیرون. نه اینکه هم
عادل رو ، هم خانواده ش رو ببره زیر سوال. واقعا شعور پایینش رو به نمایش گذاشت.ولی فکر می کنم بهتره باشه این عادتش رو بذاره کنار. چون همه مثل فردوسی پور نیستن که راحت با عادت های مسخره بقیه کنار بیان.![]()
نه دیگه در این حد!به نقل از Fateme Rahmati :اگه هوادار واقعی استقلال باشین اصلا اسم امیر قلعه نوعی رو هم نمیارین!