اره اینو میدونم که اگه پست ندم شما راحت قربون صدقه تیمتون میرید و کسی نیست خیلی چیزا رو یادآوری کنه... و واستون خوب میشه!!به نقل از Dant3 :می دونستین شما تو این تاپیک پست ندید ، چقد خوب میشه ؟![]()
می دونستین 5 ساله تیمتون ، تو 3 تای اول لیگ هم نبوده ؟
اگه قبل امتحان دینی این پستو میدادی ، معنی اعتماد به نفس راحت میرفت تو ذهنم :)
به نقل از Oo.علی :میدونستی لیگی که استقلال قهرمانش شه ارزش هیچی نداره؟ من الان لیست کنم تو همین فصل چقدر آقایان ترکی و قهرمانی مهره های اصلی تیمتون بودن شما قبول میکنی؟ نه برادر من نمیکنی دیگه! من چی دوساعت واست تایپ کنم؟ خوشال باش به همین مافیایی که پشت تیمته!!!!
عشق به پرسپولیس ارزشش از این مافیا ها بیشتره ... تیمی رو طرفداری کنی که فوتبال ایران رو به گند نکشیده ...
بخوام بگم تا فردا باید تایپ کنم... یه تاپیک شاید زدم در این مورد!! البته اگه دعوا نشد و مدیر استقلالی این تاپیک نزدن قفلش نکردن و منم بن ... !!
استقلال - الشباب (فرض می کنیم تشریفاتی نیس.به نقل از ریـحـانـه :جدی به نظرم نیازی نیست خودتون رو اذیت کنید دوستان؛ ارزش نداره اصلا.فقط اینکه من واقعا حسودیم میشه به اعتماد به نفس پرسپولیسیـا. واقعا!
الان بازی بعدیمون کی میشه؟
این کارارو مکنن که لو نره من یه پرسپولیسیه با انصافم قبول دارم که تیم یه ذره افت کرده ولی استقلال اگه داور نباشه توی یه فصل نکونام 100000000000000000 تا پنالتی نمیزنهبه نقل از Spammer :استقلال تو چهار تا بازي پنج تا اخراجي داشت مافياس؟! جلوي سپاهان اخراجي داشت مافياس؟! خوبه گل دقيقه نود با دست نزديم.![]()
21به نقل از Galaxy girl :امشب بازی ساعت چنده؟به امید ترکوندن تو ازادی