- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : هواداران استقلال بشتابید
اصلا فرض کنیم استقلال مافیا داشته باشه پرسپولیس افتضاحاتش اصلا به مافیا و این حرفا ربطی نداره تیمی که بازیکنای خوب هر تیمی دم دستش میاد جمع می کنه هزار تا مربی هم تاحالا عوض کرده و باز هم با تمام اون بازیکنا و مربیا عرضه نداره کاری کنه چی میگه دقیقا ؟
اون تیمی که پرسپولیس بست می تونست قهرمان بشه باهاش . هرچی هست که آدم نمیندازه گردن داور :)
پرسپولیسیا چیزی جز 6 تا گل هم دارن به رخ بکشن ؟
6 تا از پرسپولیس خوردن که خیلی بهتر از 5 تا از الغرافه خوردنه وقتی چنین افتخاراتی توی کارنامه دارین دیگه به این میگن اعتماد به سقف 
به نقل از Oo.علی :میدونستی لیگی که استقلال قهرمانش شه ارزش هیچی نداره؟ من الان لیست کنم تو همین فصل چقدر آقایان ترکی و قهرمانی مهره های اصلی تیمتون بودن شما قبول میکنی؟ نه برادر من نمیکنی دیگه! من چی دوساعت واست تایپ کنم؟ خوشال باش به همین مافیایی که پشت تیمته!!!!
عشق به پرسپولیس ارزشش از این مافیا ها بیشتره ... تیمی رو طرفداری کنی که فوتبال ایران رو به گند نکشیده ...
بخوام بگم تا فردا باید تایپ کنم... یه تاپیک شاید زدم در این مورد!! البته اگه دعوا نشد و مدیر استقلالی این تاپیک نزدن قفلش نکردن و منم بن ... !!
اصلا فرض کنیم استقلال مافیا داشته باشه پرسپولیس افتضاحاتش اصلا به مافیا و این حرفا ربطی نداره تیمی که بازیکنای خوب هر تیمی دم دستش میاد جمع می کنه هزار تا مربی هم تاحالا عوض کرده و باز هم با تمام اون بازیکنا و مربیا عرضه نداره کاری کنه چی میگه دقیقا ؟
اون تیمی که پرسپولیس بست می تونست قهرمان بشه باهاش . هرچی هست که آدم نمیندازه گردن داور :)پرسپولیسیا چیزی جز 6 تا گل هم دارن به رخ بکشن ؟
6 تا از پرسپولیس خوردن که خیلی بهتر از 5 تا از الغرافه خوردنه وقتی چنین افتخاراتی توی کارنامه دارین دیگه به این میگن اعتماد به سقف 

)