هواداران استقلال بشتابید

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : هواداران استقلال بشتابید

باو پاس گل به این قشنگی داد به آرش ... :D ، خوبه ، من دوسش دارم :-" ...

کیانوش سوتی میده بعضی وقتا ، ولی اگه بازیش بگیره خیلی خوب بازی میکنه

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

امید زیادی برای برد امروز هست ، می تونیم با برد به استقبال دربی بریم تا روحیه مون هم از حریف بهتر باشه ، البته بازیه سختیه ولی برد از آن ما خواهد بود ، در ضمن تو صدر جدول هم می تونیم خودمون رو بیشتر تثبیت کنیم با این برد 8-> ، خلاصه که ... رواله (;

00033710.jpg

شهرداری در این بازی بهنام بیرانوند و محمدرضا زینال خیری را در ترکیب ندارد
و استقلال تهران نیز جباری و کرار را به دلایل انضباطی و حیدری به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

فعلا که یکی زدیم...اقا خدایی این شریفات بازیکن شاخیه...از اکادمی اومده؟...چند سالشه حالا؟
اینم دومیش...میرزاپور امید نداشت اصلا پنالتی رو بگیره...فرهاد:)
بله!...یه تیر هم زد شریفات...خدایی در حد ارشه...
اه...پنالتی...ولی مهدی میگرتش...حالا ببین.....
دیدی گفتم!!...مهدی مسیر رو درست رفت...بعدم مهدی و تیر نداره که!
اااههه...هی شریفات رو میزنن و اخطار میگیرن!
مرسی فرهاد...چه شاخ اون گوشه کرنر گرفت!
مرسی سید مهدی!...دقیقی یه تک به تک رو هم خراب کرد...خودیه به نظرم
بازم دقیقی شوتش تو اوت بود!...ولی به نظرم استقلال داره یه ذره زیادی بد بازی میکنه ها!...چرا یه حمله هم نمیکنیم تا انقدر فشار رومون نیاد!!

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

یـــــِس /m\

فرهادمو x: پنالتیم خوب میزنه :D :))

میخوام که تا آخر یک شیش تایی زده باشیم ها

دیدین؟ پنالتی زدنم هنر میخواد :>

کار هر کسی نیس که

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

ایول ! اینم از نیمه ی اول ، فعلا" 2-0 !

هه ، تــــــیـــــــم بــــــــالـــــــــا x: ...

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

اقا چرا اندو انقدر سنگین بازی میکنه؟؟...توپ که میگیره استخاره میکنه 5 ثانیه بعد پاس اشتباه میده!!...همون حسین کاظمی که قبلا شاختر بازی میکرد :(

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

نه خیر ، آندو خیلی هم خوبه ، استیلش عالیه ...

بازی خوبی بود ، حال کردیم ، نیمه دوم اگه بچه ها یکم بیشتر انرژی به خرج میدادن و 2تا حمله می کردن می تونستم گلای بیشتری هم بزنیم ، مهم نیس ، 3 امتیازو عشقه

6 امتیاز اختلاف، صدر جدول ! x:

میریم برا برد دربی جمعه ...

kavir

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

اقا ولی من تو کف این میرزاپورمااا یه جوری نشده؟؟؟یعنی زیادی یه جوری نشده؟؟؟5 سال پیش مثلا دروازبان تیم ملی بود الان اگه تو بازی هم نبود خیلی تاثیر نداشت خو...
یوسفی باحال شوتیداااا این تیرک لامصب بد جا بود دیه... :-" :-"
اره اقا این اسماعیل شریفات یه کارایی می کنه اصن معرکه...شوتشو خیلی خوب زد...بازم اون تیرکه :-" :-"
اقا حرکت ارشو داشتین :)) توپو نمیداد...حال کردم...

اقا بازی یه طرف این گزارشگره هم یه طرف یه جمله گفت اصن کپ کردم...." و توپ میره در دستان چسبناک رحمتی..." :-"

صالح

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
حلی 5
شهر
تهران

بابا این قدر پرسپولیسی ها رو بردیم خسته شدیم (:| دیگه اعصاب نذاشتن واسمون هی میان 6تا میخورن بعد دوباره گریه می کنن :((
بابا بسه دیگه خجالت بکشید :-[
بازم که ما میبریم بهانتوتن ببینیم این بار دیگه چیه :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?خوابشو ببینید که ببرید 8-> 8-> 8-> 8-> 8->
سوله اید :)) :)) :)) :)) :)) :)) {-8 {-8 {-8 {-8 {-8 {-8 :P :P :P :P :P :P :P :P :P

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

6 تا ؟ پرسپولیس ؟ کی ؟ 8->
حالا الان باز میاین میگین اون عهد عطیق(املا؟) بود ولی 6 تا رُ که ما بهتون زدیم :-" بزرگترین افتخارتون در مقابل ما همون 2 تا گل اون یکی دربی ِ که اونم در مقابل 6 تا هوچه :-"
بعد اقا دیگه بچه های ما گفتن گناه دارین گذاشتن چندتا دربی پشت سرهم ببرین شما جنبه نداشتین پرو شدین :-" این یکی دربی دیگه عمرن بزارن نفس بکشین :-"
بعد تازه اون دوتا دربی قبلشم که اصن حقتون نبود ببرید فقد اخریه حقتون بود :-" :-"

kavir

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

اخه چقد پررون اینا...
تیمشون نه در داره نه پیکر،نصفشونم مصدوم و محرومن بازم ادعاشون میشه...
شما 6 تا به استقلال نمی زدین اونم وقتی باباتون بچه بوده الان به چیتون می نازیدین اخه...
خیلی دوس دارین 2 ستاره رو پیراهنتون باشه؟:-"

parasto jooon

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

ببینم تیم کهکشانیتون( :))) همین تیم ِ نصف محروم و مصدومو چیکار میخواد بکنه؟؟؟ :-"
بچه این هنوز...3بار بردین دلیل نمیشه دفه ی 4میم باشه....چیــــــــش.......... :-"

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

هرکی میگه استقلال میبره از فوتبال هیچی حالیش نی :-" بدون تارُف میگم ، چون دلیل نمیشه اگه اونبار خوب بازی کردین ، اگه اونبار دوتا گل زدین ، اگه 3 بار ِ دارین میرین بهتر باشین ، دلیل نمیشه چون نصف تیم محروم و مصدومن بدون هیچ فکری بگین میبریم فوتبال ِ و توی فوتبال هیچ چیزی رو نمیشه گف : ) حالا اگه بحث کوری خوندن ِ که هیچ ولی اگه واقعا فک میکنین میبرین از فوتبال چیزی حالیتون نیس
(حالا پس فردا نیاین بگین دیدی بردیم و اینا :-" من گفتم از قبل نمیشه گفت کی میبره اونم با این دلایل شما :دي ) از این دلیلا زیاد داریم ما :-" مث شوما نیسیم که رو کنیم

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از Mαζsα :
هرکی میگه استقلال میبره از فوتبال هیچی حالیش نی :-" بدون تارُف میگم ، چون دلیل نمیشه اگه اونبار خوب بازی کردین ، اگه اونبار دوتا گل زدین ، اگه 3 بار ِ دارین میرین بهتر باشین ، دلیل نمیشه چون نصف تیم محروم و مصدومن بدون هیچ فکری بگین میبریم فوتبال ِ و توی فوتبال هیچ چیزی رو نمیشه گف : ) حالا اگه بحث کوری خوندن ِ که هیچ ولی اگه واقعا فک میکنین میبرین از فوتبال چیزی حالیتون نیس
(حالا پس فردا نیاین بگین دیدی بردیم و اینا :-" من گفتم از قبل نمیشه گفت کی میبره اونم با این دلایل شما :دي ) از این دلیلا زیاد داریم ما :-" مث شوما نیسیم که رو کنیم

: نگاه صاف تو دوربین

شوخی بود دیه؟ :-"

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

به نقل از The Bug :
: نگاه صاف تو دوربین

شوخی بود دیه؟ :-"
:نگاه صاف تر تو دوربین
مگه من شوما شوخی دارم ؟
اصن تیم شوما بیاد 10 تا به تیم ما بزنه (البته عُرضه میخواد شوما همون دوتا زدین تا یه ماه خسته بودین :-") مگه من بخیلم ؟ بیاد ببره ! خو چیـش :-"
من گفتم بجای 4 تا دلیل مسخره بهتره فوتبالی بریم جلو : ) توی فوتبال هر اتفاقی ممکنه پیش بیاد هر اتفاقی !

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

ای بابا ، بیایم یکم این لنگیا رو به سخره بگیریم بلکه حالمون عوض شه ( :D ، دوستان جنبه دارن ناراحت نمیشن ، من میدونم :D )

ببینم تیم کهکشانیتون( :))) همین تیم ِ نصف محروم و مصدومو چیکار میخواد بکنه؟؟؟

می بره ، 3 امتیاز میگیره ، بعدشم قهرمان میشه ، خیلی کار خاصی نمی کنه ، شما به زندگیت برس :D

بچه این هنوز...3بار بردین دلیل نمیشه دفه ی 4میم باشه....چیــــــــش.......... :-"

حالا فردا که بردیم دلیل شد می فهمی :D

هرکی میگه استقلال میبره از فوتبال هیچی حالیش نی :-" بدون تارُف میگم

اتفاقا" نشان از شعور و فهم بالای فوتبالشه ! ، در ضمن تعارف ! (اینجا تاپیک رسمیه ، درست بنویسین :-" )

چون دلیل نمیشه اگه اونبار خوب بازی کردین ، اگه اونبار دوتا گل زدین ، اگه 3 بار ِ دارین میرین بهتر باشین ، دلیل نمیشه چون نصف تیم محروم و مصدومن بدون هیچ فکری بگین میبریم فوتبال ِ و توی فوتبال هیچ چیزی رو نمیشه گف : )

(خب اینجارو یکم جددی میگم) ، این حرف هیچ منافاتی با حرفای ما و بقیه نداره ، چرا که فوتبال بازیه قابل پیش بینی نیست و شما هیچوقت نمی تونه بگی 100% بارسلونا ختافه رو می بره ، ولی بر حسب یکسری اتفاقات و افتخارات و بازی های گذشته و وضع حال تیم ها و ... میان پیش بینی می کنن که این بارسلونا امسال تیم قوی تری به نسبت بازیکن و کادر و هوادار و ... از ختافه داره ، بر سر قهرمانی می جنگه و هزار اتفاق دیگه که اینا همش دال بر این پیش بینی هاست ، و معمولا" میگن بارسلونا باید بازی رو ببره ، و پیش بینی اینه که بارسلون می بره به احتمال زیاد ، حالا شاید 1% وسط زمین ، بهترین بازیکن بارسلون مصدوم شد و رفت بیرون ، توپاشون همه به تیر دروازه خورد و شانس نیاوردن ، یا رو یک اشتباه خیلی ساده ، ختافه تونست گل بزنه ، یا بازیکنای ختافه به جهت انگیزه ی بیشتری که نسبت به بارسلون داشتن (فرض) بهتر از حد خودشون بازی کردن و بازی برابری رو انجام دادن و هزاران مورد دیگه ، پس اینکه ما میگیم استقلال می بره ، قاعدتا" 100% نیست ، با توجه به شرایط و جوانب استقلال تیم برنده ی این بازی هست

و اینکه ، اینا همش حاشیه است و الکیه ، استقلال قهرمانه ، سرور همه ی تیماست و اصلا" رو دستش نیست ( کاملا" منطقی :D )

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

کل فوتبال زیر سوال رفت :-"

فردا پس فردا دیه مربیا میرن کنار زمین میگن من هر چیم بگم فوتبال غیر قابل پیش بینیه پس بیخیال برین تو :-"

این همه میان کارشناسا بازیای قبلی رو آنالیز مکنن رفت رو هوا :-"

کلا همه الان انگشت حیرت به دهان گرفتند :-"

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

مگه جام حذفی ئم امتیازیه ؟ 8->

کلا" گفتم ، هم این بازی هم بازی های آینده ...

@the bug : =))))))

kavir

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

:)) =)) =))
هر کی بگه استقلال می بره حالیش نی؟؟؟ =)) =)) =)) =))
عزیز دل خو الان من بگم پرسپولیس می بره؟؟
یه زمانی می گفتن تا سه نشه بازی نشه :-" :-"خو سه بار روتون کم بسه دیه :-"

به هر حال این دو تیم برادر و برابر و از این حرفا...ما که بخیل نیستیم...اونا ببرن هم فرقی نداره...(....دروغگو :-")

the bug ایول...عالی بود...معرکه...

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

دربی 25 / جمعه ، 15 مهر 1362 / استقلال 1-0 پیروزی / گل : پرویز مظلومی

my1o4fwx788lcegkn36q.jpg

این همون پرتماشاگرترین دربی تاریخ بود که میگفتن جمعیت بیش از صد و سی هزار نفر بوده و مردم دور زمین نشستن !

بالا