• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هواداران استقلال بشتابید

پاسخ : هواداران استقلال بشتابید

باو پاس گل به این قشنگی داد به آرش ... :دی ، خوبه ، من دوسش دارم :-" ...

کیانوش سوتی میده بعضی وقتا ، ولی اگه بازیش بگیره خیلی خوب بازی میکنه

امید زیادی برای برد امروز هست ، می تونیم با برد به استقبال دربی بریم تا روحیه مون هم از حریف بهتر باشه ، البته بازیه سختیه ولی برد از آن ما خواهد بود ، در ضمن تو صدر جدول هم می تونیم خودمون رو بیشتر تثبیت کنیم با این برد 8-^ ، خلاصه که ... رواله ;)

00033710.jpg

شهرداری در این بازی بهنام بیرانوند و محمدرضا زینال خیری را در ترکیب ندارد
و استقلال تهران نیز جباری و کرار را به دلایل انضباطی و حیدری به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.

فعلا که یکی زدیم...اقا خدایی این شریفات بازیکن شاخیه...از اکادمی اومده؟...چند سالشه حالا؟
اینم دومیش...میرزاپور امید نداشت اصلا پنالتی رو بگیره...فرهاد:)
بله!...یه تیر هم زد شریفات...خدایی در حد ارشه...
اه...پنالتی...ولی مهدی میگرتش...حالا ببین.....
دیدی گفتم!!...مهدی مسیر رو درست رفت...بعدم مهدی و تیر نداره که!
اااههه...هی شریفات رو میزنن و اخطار میگیرن!
مرسی فرهاد...چه شاخ اون گوشه کرنر گرفت!
مرسی سید مهدی!...دقیقی یه تک به تک رو هم خراب کرد...خودیه به نظرم
بازم دقیقی شوتش تو اوت بود!...ولی به نظرم استقلال داره یه ذره زیادی بد بازی میکنه ها!...چرا یه حمله هم نمیکنیم تا انقدر فشار رومون نیاد!!

یـــــِس /m\

فرهادمو :x پنالتیم خوب میزنه ;D :))

میخوام که تا آخر یک شیش تایی زده باشیم ها

دیدین؟ پنالتی زدنم هنر میخواد :>

کار هر کسی نیس که

ایول ! اینم از نیمه ی اول ، فعلا" 2-0 !

هه ، تــــــیـــــــم بــــــــالـــــــــا :x ...

اقا چرا اندو انقدر سنگین بازی میکنه؟؟...توپ که میگیره استخاره میکنه 5 ثانیه بعد پاس اشتباه میده!!...همون حسین کاظمی که قبلا شاختر بازی میکرد :(

نه خیر ، آندو خیلی هم خوبه ، استیلش عالیه ...

بازی خوبی بود ، حال کردیم ، نیمه دوم اگه بچه ها یکم بیشتر انرژی به خرج میدادن و 2تا حمله می کردن می تونستم گلای بیشتری هم بزنیم ، مهم نیس ، 3 امتیازو عشقه

6 امتیاز اختلاف، صدر جدول ! :x

میریم برا برد دربی جمعه ...

اقا ولی من تو کف این میرزاپورمااا یه جوری نشده؟؟؟یعنی زیادی یه جوری نشده؟؟؟5 سال پیش مثلا دروازبان تیم ملی بود الان اگه تو بازی هم نبود خیلی تاثیر نداشت خو...
یوسفی باحال شوتیداااا این تیرک لامصب بد جا بود دیه... :-" :-"
اره اقا این اسماعیل شریفات یه کارایی می کنه اصن معرکه...شوتشو خیلی خوب زد...بازم اون تیرکه :-" :-"
اقا حرکت ارشو داشتین :)) توپو نمیداد...حال کردم...

اقا بازی یه طرف این گزارشگره هم یه طرف یه جمله گفت اصن کپ کردم...." و توپ میره در دستان چسبناک رحمتی..." :-"

بابا این قدر پرسپولیسی ها رو بردیم خسته شدیم (:| دیگه اعصاب نذاشتن واسمون هی میان 6تا میخورن بعد دوباره گریه می کنن :((
بابا بسه دیگه خجالت بکشید :-[
بازم که ما میبریم بهانتوتن ببینیم این بار دیگه چیه :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?خوابشو ببینید که ببرید 8-^ 8-^ 8-^ 8-^ 8-^
سوله اید :)) :)) :)) :)) :)) :)) 8-} 8-} 8-} 8-} 8-} 8-} :P :P :P :P :P :P :P :P :P

6 تا ؟ پرسپولیس ؟ کی ؟ 8-^
حالا الان باز میاین میگین اون عهد عطیق(املا؟) بود ولی 6 تا رُ که ما بهتون زدیم :-" بزرگترین افتخارتون در مقابل ما همون 2 تا گل اون یکی دربی ِ که اونم در مقابل 6 تا هوچه :-"
بعد اقا دیگه بچه های ما گفتن گناه دارین گذاشتن چندتا دربی پشت سرهم ببرین شما جنبه نداشتین پرو شدین :-" این یکی دربی دیگه عمرن بزارن نفس بکشین :-"
بعد تازه اون دوتا دربی قبلشم که اصن حقتون نبود ببرید فقد اخریه حقتون بود :-" :-"

Back
بالا