• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هواداران استقلال بشتابید

پاسخ : هواداران استقلال بشتابید

اخه چقد پررون اینا...
تیمشون نه در داره نه پیکر،نصفشونم مصدوم و محرومن بازم ادعاشون میشه...
شما 6 تا به استقلال نمی زدین اونم وقتی باباتون بچه بوده الان به چیتون می نازیدین اخه...
خیلی دوس دارین 2 ستاره رو پیراهنتون باشه؟:-"

ببینم تیم کهکشانیتون( :))) همین تیم ِ نصف محروم و مصدومو چیکار میخواد بکنه؟؟؟ :-"
بچه این هنوز...3بار بردین دلیل نمیشه دفه ی 4میم باشه....چیــــــــش.......... :-"

هرکی میگه استقلال میبره از فوتبال هیچی حالیش نی :-" بدون تارُف میگم ، چون دلیل نمیشه اگه اونبار خوب بازی کردین ، اگه اونبار دوتا گل زدین ، اگه 3 بار ِ دارین میرین بهتر باشین ، دلیل نمیشه چون نصف تیم محروم و مصدومن بدون هیچ فکری بگین میبریم فوتبال ِ و توی فوتبال هیچ چیزی رو نمیشه گف : ) حالا اگه بحث کوری خوندن ِ که هیچ ولی اگه واقعا فک میکنین میبرین از فوتبال چیزی حالیتون نیس
(حالا پس فردا نیاین بگین دیدی بردیم و اینا :-" من گفتم از قبل نمیشه گفت کی میبره اونم با این دلایل شما :دي ) از این دلیلا زیاد داریم ما :-" مث شوما نیسیم که رو کنیم

به نقل از Mαζsα :
هرکی میگه استقلال میبره از فوتبال هیچی حالیش نی :-" بدون تارُف میگم ، چون دلیل نمیشه اگه اونبار خوب بازی کردین ، اگه اونبار دوتا گل زدین ، اگه 3 بار ِ دارین میرین بهتر باشین ، دلیل نمیشه چون نصف تیم محروم و مصدومن بدون هیچ فکری بگین میبریم فوتبال ِ و توی فوتبال هیچ چیزی رو نمیشه گف : ) حالا اگه بحث کوری خوندن ِ که هیچ ولی اگه واقعا فک میکنین میبرین از فوتبال چیزی حالیتون نیس
(حالا پس فردا نیاین بگین دیدی بردیم و اینا :-" من گفتم از قبل نمیشه گفت کی میبره اونم با این دلایل شما :دي ) از این دلیلا زیاد داریم ما :-" مث شوما نیسیم که رو کنیم

: نگاه صاف تو دوربین

شوخی بود دیه؟ :-"

به نقل از The Bug :
: نگاه صاف تو دوربین

شوخی بود دیه؟ :-"
:نگاه صاف تر تو دوربین
مگه من شوما شوخی دارم ؟
اصن تیم شوما بیاد 10 تا به تیم ما بزنه (البته عُرضه میخواد شوما همون دوتا زدین تا یه ماه خسته بودین :-") مگه من بخیلم ؟ بیاد ببره ! خو چیـش :-"
من گفتم بجای 4 تا دلیل مسخره بهتره فوتبالی بریم جلو : ) توی فوتبال هر اتفاقی ممکنه پیش بیاد هر اتفاقی !

ای بابا ، بیایم یکم این لنگیا رو به سخره بگیریم بلکه حالمون عوض شه ( :دی ، دوستان جنبه دارن ناراحت نمیشن ، من میدونم :دی )

ببینم تیم کهکشانیتون( :))) همین تیم ِ نصف محروم و مصدومو چیکار میخواد بکنه؟؟؟

می بره ، 3 امتیاز میگیره ، بعدشم قهرمان میشه ، خیلی کار خاصی نمی کنه ، شما به زندگیت برس :دی

بچه این هنوز...3بار بردین دلیل نمیشه دفه ی 4میم باشه....چیــــــــش.......... :-"

حالا فردا که بردیم دلیل شد می فهمی :دی

هرکی میگه استقلال میبره از فوتبال هیچی حالیش نی :-" بدون تارُف میگم

اتفاقا" نشان از شعور و فهم بالای فوتبالشه ! ، در ضمن تعارف ! (اینجا تاپیک رسمیه ، درست بنویسین :-" )

چون دلیل نمیشه اگه اونبار خوب بازی کردین ، اگه اونبار دوتا گل زدین ، اگه 3 بار ِ دارین میرین بهتر باشین ، دلیل نمیشه چون نصف تیم محروم و مصدومن بدون هیچ فکری بگین میبریم فوتبال ِ و توی فوتبال هیچ چیزی رو نمیشه گف : )

(خب اینجارو یکم جددی میگم) ، این حرف هیچ منافاتی با حرفای ما و بقیه نداره ، چرا که فوتبال بازیه قابل پیش بینی نیست و شما هیچوقت نمی تونه بگی 100% بارسلونا ختافه رو می بره ، ولی بر حسب یکسری اتفاقات و افتخارات و بازی های گذشته و وضع حال تیم ها و ... میان پیش بینی می کنن که این بارسلونا امسال تیم قوی تری به نسبت بازیکن و کادر و هوادار و ... از ختافه داره ، بر سر قهرمانی می جنگه و هزار اتفاق دیگه که اینا همش دال بر این پیش بینی هاست ، و معمولا" میگن بارسلونا باید بازی رو ببره ، و پیش بینی اینه که بارسلون می بره به احتمال زیاد ، حالا شاید 1% وسط زمین ، بهترین بازیکن بارسلون مصدوم شد و رفت بیرون ، توپاشون همه به تیر دروازه خورد و شانس نیاوردن ، یا رو یک اشتباه خیلی ساده ، ختافه تونست گل بزنه ، یا بازیکنای ختافه به جهت انگیزه ی بیشتری که نسبت به بارسلون داشتن (فرض) بهتر از حد خودشون بازی کردن و بازی برابری رو انجام دادن و هزاران مورد دیگه ، پس اینکه ما میگیم استقلال می بره ، قاعدتا" 100% نیست ، با توجه به شرایط و جوانب استقلال تیم برنده ی این بازی هست

و اینکه ، اینا همش حاشیه است و الکیه ، استقلال قهرمانه ، سرور همه ی تیماست و اصلا" رو دستش نیست ( کاملا" منطقی :دی )

کل فوتبال زیر سوال رفت :-"

فردا پس فردا دیه مربیا میرن کنار زمین میگن من هر چیم بگم فوتبال غیر قابل پیش بینیه پس بیخیال برین تو :-"

این همه میان کارشناسا بازیای قبلی رو آنالیز مکنن رفت رو هوا :-"

کلا همه الان انگشت حیرت به دهان گرفتند :-"

مگه جام حذفی ئم امتیازیه ؟ 8-^

کلا" گفتم ، هم این بازی هم بازی های آینده ...

@the bug : =))))))

:)) =)) =))
هر کی بگه استقلال می بره حالیش نی؟؟؟ =)) =)) =)) =))
عزیز دل خو الان من بگم پرسپولیس می بره؟؟
یه زمانی می گفتن تا سه نشه بازی نشه :-" :-"خو سه بار روتون کم بسه دیه :-"

به هر حال این دو تیم برادر و برابر و از این حرفا...ما که بخیل نیستیم...اونا ببرن هم فرقی نداره...(....دروغگو :-")

the bug ایول...عالی بود...معرکه...

دربی 25 / جمعه ، 15 مهر 1362 / استقلال 1-0 پیروزی / گل : پرویز مظلومی

my1o4fwx788lcegkn36q.jpg

این همون پرتماشاگرترین دربی تاریخ بود که میگفتن جمعیت بیش از صد و سی هزار نفر بوده و مردم دور زمین نشستن !

Back
بالا