پاسخ : هواداران استقلال بشتابید
همچنان من دارم به صبر ادامه میدم ولی نکونام ...
باز خوبه یه امتیاز گرفتیم.
همچنان من دارم به صبر ادامه میدم ولی نکونام ...
باز خوبه یه امتیاز گرفتیم.
منم دیشب همین کارو کردم بعد رفتم از مشخصات خودم پیداش کردم و دیدم هیچکس نظر نداده بیخیال شدم.به نقل از P8rya.Kh :یه ساعت تو صفحه اول انجمن دارم دنبال تاپیکتون میگردم
کلا وقتی نکونام هست ما 10 نفره میشیمبه نقل از P8rya.Kh :خوب بازی کرد استقلال، از شوت هاشون راضی بودم حداقل خوب موقعیت ایجاد میکنن ولی انگار تموم کننده ندارن !
بعد اینکه پول حروم کردید سرِ نکونام، هیچ کاری تو زمین نمیکنه، فقط راه میره
پرسپولیسی ها برن جشن بگیرن X-( X-( هر دفعه با ملوان بازی می کنیم 1 مصدوم رو شاخشه. X-(به نقل از P8rya.Kh :+ خسرو هم مصدوم شد، جدیه آیا؟
حالا مهدی, جدی, جدا از کلکل و اینا, واقعا انتظار داری پیروزی بتونه ببره؟ با این بازی ها؟به نقل از مـهـدی :جدّا ؟!
ینی خسرو به بازی ِ جمعه نمیرسه ؟!
جباری و میداوودی هم نمیرسن
حالا وقتی شیش تا خوردین میتونین بهونه بیارین
به نقل از مـهـدی :راستیتش من میخواستم با رفقا جمعه برم آزادی ولی بعد بازی دیشب کنسلش کردم
میریم اونجا یه چی میشیم برمیگردیم
نه اینکه پرسپولیس ببازه ، به خاطر ِ اینکه بازی جذابی از کار در نمیاد
دربی ِ برگشت رو میرم ولی
+ قلعه نویی چرا منوچهری رو از اول نمیذاره تو ترکیب ؟!
بهتر از مهاجمای دیگه اس به نظرم !
از اونطرف سیاوش اکبرپور اگه چلاقم باشه 90 دقیقه فیکسه !
تیمای قلعه نویی رو از هفته ی9 به بعد باید دید.به نقل از ریــحــانــه :"اولای لیگ" تموم نشد؟
قلعه نوعی هی میگفت ما اولاش بدیم بعد میترکونیم که! #-o
اول تا شیشم هم نیستیم حتی ...
ولی امیدوارم همچنان!
:سعی در اینکه نگم چقد جالی فرهاد خالیه!!
آخه این بحث با چیزی که من میگم جداست.به نقل از Breeze :تیمای قلعه نویی رو از هفته ی9 به بعد باید دید.
آره نیستبه نقل از AliRezA.☺ :این استقلال دیگه استقلال پارسال نیست.....
جمعه ساعت ۱۸ .به نقل از ๑۩๑mahsa๑۩๑ :عاقااین دربی کی شدبالاخره؟
یکم زود نیست؟!!!!!!!!!به نقل از Breeze :تیمای قلعه نویی رو از هفته ی9 به بعد باید دید.
من منظورم اینه که تیمای قلعه نویی زمانی که همه فکر میکنن ناماکن میان بالای جدول.به نقل از s@mpad!7 :یکم زود نیست؟!!!!!!!!!
خودقلعه نوئی گفته شایدمساوی بشهبه نقل از مهدی صفری :به نظرتون بازی چند چند میشه؟