ki miya
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فـرزانـگـان یــک
- شهر
- اراک
پاسخ : هواداران استقلال بشتابید
ماییم دیگه B-)
چیکار میشه کرد \/
ماییم دیگه B-)
چیکار میشه کرد \/
من طرفدار سپاهانمبه نقل از mhk :باختیم!
نایب قهرمان شدیم.
اینی که شما میگید درسته و گزارشگرا باید حتما بی طرفانه صحبت کنن،ولی این اتفاق خیلی زیاد میفته و چون اصولا همه ی اینا به طرفداری از تیمای تهرانی صحبت میکنن شما واکنشی نشون نمیدین؛وگرنه اصولا بیشتر گزارشگرا و حتی مجری های اخبار هیچ وقت بی طرفانه صحبت نمیکنن!(جمله بندیو!!!)به نقل از ریـحـانـه :خب، باختیم و از دست دادیم قهرمانی نیم فصل رو.
اوّلا که، این گزارشگرای شهرهای دیگه واقعا رو اصاب منن. چرا نمیتونن جانبداریشون رو نشون ندن؟! دیگه کم مونده بود ایشون برگرده بگه: "داماش چقد عشقه!" مثلا.
به نقل از .mary. :اینی که شما میگید درسته و گزارشگرا باید حتما بی طرفانه صحبت کنن،ولی این اتفاق خیلی زیاد میفته و چون اصولا همه ی اینا به طرفداری از تیمای تهرانی صحبت میکنن شما واکنشی نشون نمیدین؛وگرنه اصولا بیشتر گزارشگرا و حتی مجری های اخبار هیچ وقت بی طرفانه صحبت نمیکنن!(جمله بندیو!!!)
نمیتونم کس خاصی رو اسم ببرم ولی این چیزیه که تا خودت طرفدار تیم مقابل نباشی متوجهش نمیشی من حتی تو بازی داماش-استقلال به نظرم تا قبل از گل گزارشگره خیلی رو قهرمان شدن استقلال تاکید داشت!!!در حالی که شما میگی به نظرت خیلی طرفداری داماشو می کرد،کلن بیشتر سلیقه ایه...به نقل از ریـحـانـه :من نمیدونم دقیقا منظورت کیه.
ولی خدایی کسی هست( از تهرانیا ) که انقدر واضح تو بازی طرفداری خودشُِ نشون بده؟ تاکید میکنم در حین گزارش!
راستــــــــه ِ راسته..!به نقل از ریـحـانـه :آیا راسته که فرهاد میخواد برگرده؟!
بگید که راسته!