تيم فوتبال استقلال امروز از ساعت 15:30 با حضور پرويز مظلومي تمرينهايش را پيگيري كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال استقلال از ساعت 15:30 امروز تمرينات خود را در ورزشگاه دستگردي پيگيري كرد.
در ابتداي تمرين بازيكنان با دويدن و انجام حركات كششي به گرم كردن بدنهاي خود پرداختند.
پس از آن به كار با توپ و انجام تمرين آقا وسط مشغول شدند و سپس در پشت دروازهها چند دقيقهاي حركات هوازي را انجام دادند و به بخش ديگري از تمرين مشغول شدند كه در اين بخش چهار دروازه كوچك در عرض زمين گذاشته شده بود و بازيكنان در قالب دو تيم صورتي و نارنجي با هم فوتبال بازي كردند.
پرويز مظلومي كه روز گذشته غايب بود امروز با لباسي تمريني حاضر شد اما آتيلا حجازي و هنكه در تمرين استقلال غايب بودند. از بازيكنان آبيپوشان رحمتي، برهاني، ميداوودي و اميرآبادي غيبت داشتند.خسرو حيدري و اسماعيل شريفات در تمرينهاي گروهي شركت نكردند و زير نظر پزشك استقلال كار كردند. شريفات پس از گذشت حدود يك ساعت از تمرين زمين چمن را ترك كرد.
علاوه بر يك بازيكن خارجي به نام ساموئل كه از ديروز در تمرينهاي استقلال حضور پيدا كرده است دو بازيكن خارجي ديگر نيز امروز با اين تيم تمرين كردند و كادر فني عملكرد آنان را زير نظر داشت.
علي نظري، علي اميري و شاهرخ بياني در تمرين امروز استقلال حضور پيدا كردند.
حدود 30 نفر براي تماشاي كار آبيپوشان به دستگردي آمدند.
در پايان تمرين بازيكنان با دويدن دور زمين و انجام حركات كششي به سرد كردن بدنهاي خود پرداختند.