• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هواداران استقلال بشتابید

پاسخ : هواداران استقلال بشتابید

مدیربرنامه‌های جانواریو خبر داد: اولویت فابیو، استقلال است! /m\ آرش افشین هم در آستانه عقد قرارداد با تیم‌ـه گویا.

به نقل از ریـحـانـه :
مدیربرنامه‌های جانواریو خبر داد: اولویت فابیو، استقلال است! /m\ آرش افشین هم در آستانه عقد قرارداد با تیم‌ـه گویا.
از بدهی ها خبری نیست؟ :-<دیدم حاجی رو 2 3 روز پیش تو اخبار ورزشی ک میگفت 3میلیارد هم بدن بسه واسمون :-<

به نقل از ریـحـانـه :
آرش افشین هم در آستانه عقد قرارداد با تیم‌ـه گویا.

گویا...
سرپرست فولاد خوزستان با رد شایعه پیوستن عبدالله کرمی و آرش افشین به تیم استقلال گفت: این دو بازیکن امروز شنبه قراردادشان را با باشگاه فولاد تمدید می‌کنند.

حسین ابن قاسم در خصوص خبر جدایی عبدالله کرمی و آرش افشین و حضور این دو بازیکن در تیم استقلال اظهار داشت: توافق کرمی با استقلال شایعه است. این بازیکن قرار است پیش از ظهر امروز شنبه قراردادش را با باشگاه فولاد تمدید کند. همچنین آرش افشین هم ساعت ۱۵ به باشگاه فولاد می‌آید تا قرارداد جدیدش را امضا کند.

;D :-"

آقا من یه سوال فنی بپرسم ...

به نظر شما خریدای آقای قلعه نوئی مشکوک نیست ؟ بوی تبانی نمیدن ؟ واسه حرفام سند دارم

دو فصل پیش که میثم بائو تو دو تا بازی رفت و برگشت جلوی تراکتور بازی نکرد (سرمربی تراکتور قلعه نوئی بود) این فصل با اینکه اصلا آماده نبود اومد استقلال یا مثلا فرزاد حاتمی که توی تراکتور اصلا بازی نمیکرد تا باشگاه مجبور بشه رضایت نامشو بده بره استقلال

تو فصل قبل محمد مهدی نظری بازی فجر و استقلال که فکر کنم 5_0 یا 6_0 به نفع استقلال شد به کم کاری متهم شد آخه چندتا تک به تک از یه قدمی زد بیرون و بعد از اونم اصلا بازی های خوبی برای فجر نکرد و این فصل اومد استقلال

دیروز شنیدم احمد جمشیدیان هم اومده استقلال ، جمشیدیان تو بازی سپاهان و استقلال توی جام حذفی پنالتی رو خراب کرد و کلا تو نیم فصل دوم با اینکه تیمش خیلی بهش نیاز داشت به دلایل نامعلوم برای سپاهان بازی نمیکرد

گفته میشه فرشید طالبی و احسان حاجی صفی میخوان به استقلال بیان ، فرشید طالبی کسی نبود که توی بازی برگشت سپاهان _ استقلال و بازی جام حذفیشون تو هردوتا بازی نیمه اول اخراج شد و تیمشو 10 نفره کرد ؟

حاج صفی نبود که بازی سپاهان و داماش اون پنالتی بچه گانه رو داد به داماش ؟ بعد از اونم دیگه تو لیست کرانچار نبود ؟

همه این اتفاقات به نظرتون تصادفی بوده ؟

همه ما از تبانی غله و مافیاش باخبریم بابا

تازه هر تیمی میره شرطش اینه بازیکنارو که میگه بدون هیچ حرفی واسش بخرن

به نقل از Oo.علی :
همه ما از تبانی غله و مافیاش باخبریم بابا

تازه هر تیمی میره شرطش اینه بازیکنارو که میگه بدون هیچ حرفی واسش بخرن
آره باو معلومه.میگم رفیق چطوره کلا حرفی نزنی؟! :)

دوست من این ها ک شما میگی حرفای جالبی هستن و اگه بخوایم دقیق بشیم بسیار جالب ولی شاید جالب باشه برات ک مثلا یکی مثل میثم بائو با وجود اینک همه میگن نورچشمی امیرخانه کلا نیم فصل دوم محو شد..در حالی ک بازی هایی ک کرده بود بد هم نبود خیلی
خیلی از این حرفا زدن درباره ی ژنرال.مسلما حسادت برانگیز است ک تقریبا نصف جام های لیگ برتر مال امیرخانه :)بله واقعا حسادت برانگیزه :)
ولی کاش ب جای حسادت بش کمی ب دلیل موفقیتش فکر کنن

به نقل از ๖ۣۜĦ@ɱɨƉ 96 :
آقا من یه سوال فنی بپرسم ...

به نظر شما خریدای آقای قلعه نوئی مشکوک نیست ؟ بوی تبانی نمیدن ؟ واسه حرفام سند دارم

دو فصل پیش که میثم بائو تو دو تا بازی رفت و برگشت جلوی تراکتور بازی نکرد (سرمربی تراکتور قلعه نوئی بود) این فصل با اینکه اصلا آماده نبود اومد استقلال یا مثلا فرزاد حاتمی که توی تراکتور اصلا بازی نمیکرد تا باشگاه مجبور بشه رضایت نامشو بده بره استقلال

تو فصل قبل محمد مهدی نظری بازی فجر و استقلال که فکر کنم 5_0 یا 6_0 به نفع استقلال شد به کم کاری متهم شد آخه چندتا تک به تک از یه قدمی زد بیرون و بعد از اونم اصلا بازی های خوبی برای فجر نکرد و این فصل اومد استقلال

دیروز شنیدم احمد جمشیدیان هم اومده استقلال ، جمشیدیان تو بازی سپاهان و استقلال توی جام حذفی پنالتی رو خراب کرد و کلا تو نیم فصل دوم با اینکه تیمش خیلی بهش نیاز داشت به دلایل نامعلوم برای سپاهان بازی نمیکرد

گفته میشه فرشید طالبی و احسان حاجی صفی میخوان به استقلال بیان ، فرشید طالبی کسی نبود که توی بازی برگشت سپاهان _ استقلال و بازی جام حذفیشون تو هردوتا بازی نیمه اول اخراج شد و تیمشو 10 نفره کرد ؟

حاج صفی نبود که بازی سپاهان و داماش اون پنالتی بچه گانه رو داد به داماش ؟ بعد از اونم دیگه تو لیست کرانچار نبود ؟

همه این اتفاقات به نظرتون تصادفی بوده ؟
اول اين كه به اين ها سند نمي گن بگو يه سري شواهد
درمورد ميثم بائو معلوم بود كه اومده واسه اين كه يه بازيكن جانشين باشه و فكر هم نمي كنم اونقدرا خوب باشه كه بازي كردن يابازي نكردنش تاثيري توي بازي داشته باشه
نظري هم درسته توي اون بازي خوب نبود ولي اونقدرا هم بد نبود كه چند تا تك به تك از يه قدمي بزنه بيرون و بعدشم اتفاقا واسه فجر خيلي خوب بازي كرد كي ميگه بد بود از يه طرف ديگه شما ميگي توي اون بازي بد بود و بقيه بازي ها هم خوب بازي نكرده اين يعني كلا بازيكن خوبي نيست و نميشه گفت فقط با استقلال بد بازي كرده
جمشيديان هم واقعا پنالتي افتضاحي مقابل استقلال زد ولي نيم فصل دوم مربي نميزاشت بازي كنه نه اينكه خودش بازي نكنه
در مورد حاج صفي و طالبي هم نمي تونم نظري بدم چون هنوز وضعيت مشخصي ندارن
دوست يه نكته رو هم بگم هر بازيكني ممكنه تو يكيا چندتا بازي خوب نباشه به هر دليل(فشار-افت بدني و....)و از نظر من هيچ بازيكن شرافتشو به اين راحتي زير پا نميزاره

سلام. >:D<
قهرمانیمون با تآخیر مبارک!!!!!!!!!! <:-P <:-P
من الان این وسط پارازیت بودم,نه؟؟؟؟؟
ولی اشکال نداره!!!!!! ;)
جشن قهرمانیمونم خیلی خوشجل بود!!!!!!!
فقط آخراش بعضی از بازیکنا خیلی خزش کردن!!!!!!
مثلا این چه کاری بود؟؟؟؟؟
مهدی رحمتی رفته بالای دروازه نشسته و بقیه را هم فرا میخونه اون بالا!!!!!!!!!!! :-/ #:-S

خب آروم باشید و به هم توهین نکنید. :)

به نقل از Sarikhani :
اول اين كه به اين ها سند نمي گن بگو يه سري شواهد
درمورد ميثم بائو معلوم بود كه اومده واسه اين كه يه بازيكن جانشين باشه و فكر هم نمي كنم اونقدرا خوب باشه كه بازي كردن يابازي نكردنش تاثيري توي بازي داشته باشه
نظري هم درسته توي اون بازي خوب نبود ولي اونقدرا هم بد نبود كه چند تا تك به تك از يه قدمي بزنه بيرون و بعدشم اتفاقا واسه فجر خيلي خوب بازي كرد كي ميگه بد بود از يه طرف ديگه شما ميگي توي اون بازي بد بود و بقيه بازي ها هم خوب بازي نكرده اين يعني كلا بازيكن خوبي نيست و نميشه گفت فقط با استقلال بد بازي كرده
جمشيديان هم واقعا پنالتي افتضاحي مقابل استقلال زد ولي نيم فصل دوم مربي نميزاشت بازي كنه نه اينكه خودش بازي نكنه
در مورد حاج صفي و طالبي هم نمي تونم نظري بدم چون هنوز وضعيت مشخصي ندارن
دوست يه نكته رو هم بگم هر بازيكني ممكنه تو يكيا چندتا بازي خوب نباشه به هر دليل(فشار-افت بدني و....)و از نظر من هيچ بازيكن شرافتشو به اين راحتي زير پا نميزاره

منظور منم درباره بائو دقیقا همین بود ، استقلال بازیکنای بهتری میتونست بگیره که اومد یکی از سهمیه های لیگ برتریشو داد به بائو

شما فکر کنم اون بازی رو ندیدین که اینجوری میگین ، اون بازی دقیقا چندتا تک به تک یا به بیرون زد یا زد توی صورت رحمتی و اگه به حرفای من دقت کرده باشین گفتم بعد از اون بازی دیگه مفید ظاهر نشد

آخه جمشیدیان اصلا تو تمرینا شرکت نمیکرد که کرانچار نیم فصل دوم بازیش بده ، میدونین که سپاهان بیشترین ضربه رو از نداشتن یه هافبک تهاجمی قوی خورد پس چرا باید جمشیدیانو بازی نده ؟

به نقل از پوریا عابدی :
آره باو معلومه.میگم رفیق چطوره کلا حرفی نزنی؟! :)

دوست من این ها ک شما میگی حرفای جالبی هستن و اگه بخوایم دقیق بشیم بسیار جالب ولی شاید جالب باشه برات ک مثلا یکی مثل میثم بائو با وجود اینک همه میگن نورچشمی امیرخانه کلا نیم فصل دوم محو شد..در حالی ک بازی هایی ک کرده بود بد هم نبود خیلی
خیلی از این حرفا زدن درباره ی ژنرال.مسلما حسادت برانگیز است ک تقریبا نصف جام های لیگ برتر مال امیرخانه :)بله واقعا حسادت برانگیزه :)
ولی کاش ب جای حسادت بش کمی ب دلیل موفقیتش فکر کنن

آره قلعه نوئی توی لیگ برتر خیلی موفق بوده ولی تاحالا با خودتون فکر کردین چرا بدترین نتایج ملی و باشگاهی رو توی آسیا تیمای قلعه نوئی رقم زدن ؟؟ مربی که شما اینقدر ازش تعریف میکنین و ما بهش حسودی میکنیم ، چرا توی آسیا نتیجه نمیگیره ؟؟

دلایل موفقیتش هم که به هیچ کس پوشیده نیست

Back
بالا