نگران نباش صددرصد میره تیمایی مث پرسپولیس شعور آسیا رو ندارن!به نقل از MOTAHARE-G :به نظرم باخت نباید نصیب اس اس می شد!!!!!!!!!!
خدا کنه طوری بشه که اس اس هم بتونه بره باشگاه های آسیا!آخه اون لیاقتش بیشتره!
فعلا که تیم ما تو رنکینگ فیفا بهترین تیم ایرانه از اس اسم خیلی بالا تره.......به نقل از King Dain :نگران نباش صددرصد میره تیمایی مث پرسپولیس شعور آسیا رو ندارن!
رنکینگو بزار دم کوزه آبشو بخور!اون رنکینگ هیچ ارزش فنی نداره!چون پیروزی تیمای دست سه ر و راحت میبره!به نقل از parasto jooon :فعلا که تیم ما تو رنکینگ فیفا بهترین تیم ایرانه از اس اسم خیلی بالا تره.......
شرمنده اومدم ایتجا....
اولا پرسپولیس ثانیا پرسپولیس بود 13 تا گل به اون تیم بذبخت زد که پول اسه تو هتل خوابیدنم نداشت؟؟؟؟؟؟به نقل از King Dain :رنکینگو بزار دم کوزه آبشو بخور!اون رنکینگ هیچ ارزش فنی نداره!چون پیروزی تیمای دست سه ر و راحت میبره!
اتفاقا می خواستم همینو بگم ! خوبه شما تیم دسته یکیم به زور می برین ! که البته در اکثر موارد نمی برین !به نقل از kaboos :دیگه کم میارید چرت نگید شما همون تیم دسته 3 هما رو نتونستید ببرید پارسال 2-1 ازش باختید
در مورد تیم دسته 3 باید عرض کنم پرسپولیس بود که پارسال از مسس رفسنجان خورد تو جام حذفی ..حذف شد؟؟؟؟؟به نقل از Amir Joon 2 :اتفاقا می خواستم همینو بگم ! خوبه شما تیم دسته یکیم به زور می برین ! که البته در اکثر موارد نمی برین !![]()
رنکینگ فیفا کیلو چنده ؟! قهرمانی ها رو نگا خودت بفهم ! شما هر وقت رسیدین فینال بعد بیاین با ما حرف بزنین !![]()
با لفظ آخرت اصلا" حال نکردم چون دزدی بود ! استقلال سرور پیروزیبه نقل از parasto jooon :در مورد تیم دسته 3 باید عرض کنم پرسپولیس بود که پارسال از مسس رفسنجان خورد تو جام حذفی ..حذف شد؟؟؟؟؟
عزیزم شما که اگه برسین به فینال قهرمانم بشین افتخار ایرانه.....ما که مشکلی با این نداریم.......ستاره هاتونم به جای 2 تا باشه40تا مهم اینه که یه سرور دارین و بس......
میشه من یه خواهش از تو بکنم....نگو پیروزی......به خدا اسم تیم ما پرسپولیسه آخه چرا شما استقلالیا نمی فهمین؟؟؟؟؟؟؟به نقل از Amir Joon 2 :با لفظ آخرت اصلا" حال نکردم چون دزدی بود ! استقلال سرور پیروزی
بعدشم مس رفسنجان خیلی قوی تر از همایه ! تازه ما قهرمان لیگ شدیم دیگه اصلا" برامون جام حذفی مهم نبود ! ولی شما چی ؟!
در پر افتخارتر بودن ما نسبت به شما و افتخار ایران به خاطر ما ! که شکی نیست ! و البته در سرور بودن ما بر شما !![]()
ولی اگه چیزی از فوتبال بدونی ( که نمی دونی - چون اگه می دونستی پیروزی نمیشدی !) می فهمی که تیم پر افتخار همیشه سروره !
![]()
![]()
بازم که الفاظ دزدیدی ! قبلا" دلیلشو توضیح دادم ! همیشه بوده بازم هست ! استقلال سروره پیروزی !به نقل از parasto jooon :میشه من یه خواهش از تو بکنم....نگو پیروزی......به خدا اسم تیم ما پرسپولیسه آخه چرا شما استقلالیا نمی فهمین؟؟؟؟؟؟؟
باشه اصلا مس قوی تر از هما..........هر چی تو بگی ولی در این موضوع که پرسپولیس سرور اس اس سوراخه شکی نیست.........
این تاپیک استقلالیایه چرا اومدی اینجا کمبود داری؟!به نقل از parasto jooon :میشه من یه خواهش از تو بکنم....نگو پیروزی......به خدا اسم تیم ما پرسپولیسه آخه چرا شما استقلالیا نمی فهمین؟؟؟؟؟؟؟
باشه اصلا مس قوی تر از هما..........هر چی تو بگی ولی در این موضوع که پرسپولیس سرور اس اس سوراخه شکی نیست.........
شما طرفداره ذوب آهنی ؟به نقل از parasto jooon :فعلا که تیم ما تو رنکینگ فیفا بهترین تیم ایرانه از اس اسم خیلی بالا تره.......
شرمنده اومدم ایتجا....