تیزهوشان قبول شدم!

• شروع کننده موضوع hany
  • تاریخ شروع

This is me

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان٢ :x
شهر
تهرانْ
مدال المپیاد
برنز زیست
پاسخ : تیزهوشان قبول شدم !

مرحله اول:شب سردى بود وباران ميباريد(دؤوغ گفتم شبش آفتابيه آفتابى بود)دوستم زنگ زد من خواب بودم. بعد گفت زهرا پسر داييم (!)قبول شده =))منم خوابم ميومد گفتم آفرين من مىدونستم توموفق ميشى =))كارى ندارى؟اون بيچاره هنگيده بود گف خواب بودى؟(من از بچگى خواب هام معروف بود بين فاميل ودوستان)گفتم اره فك كنم. اونم گف :توهم قبول شدى ديدى نتايج رو؟من:كجا قبول شدم؟اون :تيز هوشان ديگه
دراين هنگام گوشى از دست من پرت شد ودرجا تموم كرد.بيچاره :-$(براشاديه روحش يك دقيقه بوق بزنيد :P)
من اون موقع معنى واقعى درپوست خودش نمى گنجه رو داشتم احساس مى كردم. انگار بدنم نمى تونست اوهمه خوشحالى رو تخليه كنه،بعد پوستم كنده شده بود يه طرف بالا پايين مىپريد بدنم يه ور ديگه!!(تقسيم كار كرده بودن فشار نياد بهشون)
بعد متوجه شدم هيشكى به فرياد هاى قبول شدم من پاسخ نميده،بعد فهميدم كسى خونه نيس وچون تلفنمون رو فرستاده بودم به ديارباقى(املاش؟؟ :-/)مجبور شدم براى دادن اين خبر خوش به والدين تا فرطا صبح ساعت ده صبر كنم(آخه يكى نيس بگه چرا بچه يازده ساله رو شب خونه تنها ميزاريد ،يه وقت لولومياد ميخورتش)
امم،به خاطر شكستن تلفن دعوام نكردن B-)
مرحله دوم هم مشابه مرحله اول همون دوستم زنگ زد.تلفن نورو برداشتم. اهاراستى اون شب ديگه واقعا داشت بارون ميومد دوباره گفت زهراسر داييم قبول شد. من دوباره همونى كه دفعه پيش گفتم رو گفتم(اون سال شده بود تيكه كلامم)بعد اضافه كردم كجا قبول شد؟گفت تيز هوشان ديگه ،توهم قبول شدى!
ببينيد،اون حالات بالا رو به توان بزرگترين عددى كه تو ذهنتون ميگنجه بكنيد،(كردى؟)خب،من اون شكلى شدم =))يعنى اون لحظه اگه يه دوربينى چيزى بود توخونه مون ،ميگفتن اين دختره ديوونه س داره توخونه ميدوئه(ميدود!)
متاسفانه باز هم تلفن... ولى تقصير من نبودا o^:
ديگه والدين محترم تشريف اوردن و مطلع شدن واينا P:>
بعد بابام گفت:ولى زهرا نميشه كه هربار كه تو يه جا قبول ميشى يه تلفن خرد كنى. حالا شانس آورديم خودت نرفتى تو سايت وگرنه الان بايد فكر يه كامپيوتر جديد ميبوديم(فعل رو باش!! =)))
ولى مرحله دو ميدونستم. بااين حال ذوق مرگ شدم. چون ديگه تموم شده بود وتا سه سال الافى تضمين شده.
خلاصه اينطورى بود :D

zahra-E

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه2
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
داروسازی
تلگرام

منم راهنمایی مرحله اول تولدم بودهرکسی اومده بودتولدم قبول نشده بودب غیرازی نفرترجیح دادم درموردش حرف نزنم آخرمهمونی وقتی دوستم ک قبول شده بود داشت میرفت مامانم ب مامانش گفت
مرحله دومم اون ب من خبرداد مسافرت بودم (خونه خاله :D)خیلی باحال بود
دبیرستانم ک همین جوری گفتن برین

fateme.n

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نجفآباد
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
کامپیوتر

مرحله اول یادم نیست :D
ولی مرحله دوم 27 شهریور بود آخه مدرسمون تازه تأسیس و آخرین وقت اعلام کردند :(
صبح جمعه بود از خواب بیدار شدم دیدم بابام و مامانم پای کامپیوتر نشستند و دارند میرند توی نت :O
گفتم حالتون خوبه شما اینجا چیکار میکنید؟
جوابی نشنیدم وقتی بابام رفت توی سایت سمپاد گرفتم قضیه چیه P:>
اون شب خونواده رو کافی شاپ مهمون کردم :D
اینقدر جیغ و داد کردم اونروز از خوشحالی که فک کنم همسایمونم فهمید :D

Amin.Hero

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شیخ انصاری
شهر
دزفول
رشته دانشگاه
پزشکی

با اون آزمون عجیب غریب! ( که حالا تازه دارم میفهمم به اونا میگن سؤال نه این خزهولاتی که به جدیدن به خوردمون میدم ) وقتی پا شدم از سر جلسه امیدی نداشتم اصلن، چون واقعن همش واسم عجیب غریب بود ( وبا در پرندگان و ... )
مرحله اول یکی از دوستام تو کانون بهم گفت که البته بعدن واسه اطمینان از مدرسه هم پرسیدم که معلوم شد از کلاسمون من و محمد ( که الآن دیگه رفته از مدرسمون ) دراومدیم
مرحله دوم هم بهتر امتحان دادم هم تقریبن شانس خودمو بالای 80 درصد میدونستم چون ایندفه دیگه میدونستم سؤالا چه وضعین ( ایندفه مال کشاورزی یه استانی توش بود )
و اما نتایج؛ چشمت روز بد نبینه! :rolleyes:
کارت اینترنت تموم شده بود و کلن کامپیوترم در وضع مناسبی نبود ( اون موقع هنو خبری از این ADSL و اینا نبود )، چون بابام نمیخواست بریم لیتوگرافی پیش داییم اول رفتیم چندتا کافی نت دیدیم همه بستن ( نمیدونم جمعه بود یا تعطیل رسمی )، قلب منم که تو دستم، بالاخره رفتیم پیش داییم و لیست جلومون بود، دید اول: امین ... ؟! نه من نیستم / دید دوم: امین ... ؟! اینم من نیستم / دقیقن تا مرز سکته رفتم، فک کنم دیگه ته اسامی بود اسمم ( البته همونطور که میدونین هیچ ربطی به نمره نامشخصمون نداشت، اگه اشتباه نکنم به ترتیب شماره پاسخبرگ یا چنین چیزی بود ) دید سوم : امین ... ! خودمم! ایول. ( ما کلاسمون سه تا امین داشت، تو دبیرستانم یکی بمون اضافه شد = 4 )
دبیرستانم که از شانس گند ما آزمونو واسه سمپادیا ورداشتن و بدون ورودی رفتیم دبیرستان ما و همینم شد بهترین دلیل واسه ادامه کار تنبلا تو مدرسه و بدترین اتفاق سیستم سمپاد که همون تکمیل ظرفیت بود اتفاق افتاد ( هنوز نتونستم با یکیشونم کنار بیام! در حد نفرت دیدم نسبت بهش )
میدونم طولانی بود اما چسبید!

(:TABASSOM:)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
FRZ
شهر
TBZ
سال فارغ التحصیلی
94

من مطمئن بودم قبول میشم
روز اعلام نتایج از ساعت 6 یا 7 صبح پاشدم سایتو چک کردم نذاشته بودن بعد دیدم هی نمیشه از خوابم بزنم ماوس و کیبوردو گذاشتم روزمین جلو کامپیوتم برا خودم لحاف و دشک پهن کرم هی بیا رفرش کن حدود ساعت 10 بود که گذاشتن نتایجو زنگ زدم به بابام گریه کردم و گفتم قبول شدم
بعد قرار بود بابام یه جفت برام جوراب بخره (سفارش داده بودم :D) بابامم که قربونش برم واسه قبولیم یه بسته جوراب خرید آورد اونقد خندیدیم =)) =))
بعد یکی یکی زنگ زدم به دوستام شمارشونو گرفتم یکمم گریوندمشون آی مزه داد

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

خودت رفتی تو سایت یا کسی بهت خبر داد؟ با مامانم دوتايي رفتيم X_X
احساستون و عکسالعملتون اون لحظه چی بود؟ من اينقدر اعصابم از دست طراح سوال ها خورد بود تو اون لحظه اصلا مهم نبود قبول بشم يا نشم ولي باز يه كوچولو خوشحال شدم (فقط يه كوچولو ها) ولي الان خيلي خوشحالم كه اينجام ^-^
عکسالعمل مامان باباتون؟ مامان و بابا خيلي خيلي خوشحال بودن با اينكه چيز زيادي نگفتن ولي كاملا معلوم بود P:>

Milad Sh

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
اژه ای
شهر
اصفهان

مرحله اول که دوستام بم گفتن اما مرحله دوم خواب بودم یه دفعه دیدم 30 نفر دورمن می گن قبول شدی ما هم حدود 5 دور دور خونه ماراتون گذاشتیم اما الآن اگه برگردم به اون موقع اصلا خوشحال نمی شم =((

niki123

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
frz 2
شهر
مشهد

مثه ماست به مامانم گفتم و با خودم فکر می کردم چت روم تموم شد ولی این جوری نیست :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• لایک
امتیازات: s123

javanshah

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
رفسنجان
مدال المپیاد
هنوز داریم می خونیم

من اینقدر ذوق کردم وقتی شنیدم قبول شدم که از صبح تا شب خوابم نرفت! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ *-: *-: :(( :(( :(( :((

3zar

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
عمران

من خواب بودم یکی از معلما زنگ زد گفت مبین جوابا اومده به بچه ها گفتم اسم تو رو هم نیگا کنن گفتم دست شما درد نکنه ممنونم :) قطع کردم خوابیدم :D

Ogjfdnhdbkfrgccfvv

Dgbhvfjbjnjgh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
حقوق

داشتم ب حالت ;;) angry birdsبازی میکردم :-"
بعد این کارته بود خب؟ :-"
گمش کرده بودم :|
بعد مامانم ب حالت :-ss زنگ زد آموزش پرورش :-"
بعد مرده داشت با یکی دیگه میحرفید ب اون گفته بود متاسفم :|
مامانم ب حالت :-< گفت خب ممنون :|
بعد مرده گفت: کجا؟صبر کنید چقدر کم حوصله اید؟ :-"
بعد یهو مامانم گفت لیلا قبول شدی :)
بعد منو بگو لپ تاپ رو انداختم پریدم هوا انقد جیغ زدم ک صدام در نمی اومد :-"
دیگه ما هم سمپادی شدیم :> >:D< P:>

yasamin77

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهبهان

من همین امروز فهمیدم که قبول شدم B-)
دوستم بهم خبر داد برو نت که نتیجه ها رو زدن :-s
من رفتم نت از اون آدرسی که دوستم بهم داده بود :-/
ولی آدرس اشتباه بود! L-:
یکی دوبار دیگه زنگ زدم ولی گفت داداشم خودش از سایت کارنامه ام رو در اورده پس حتما درست بوده! :O
من هم عصبانی!!! ~X(
که این چرا نمیاد!
بعد فهمیدم یه جا اشتباه کرده! :P
اون موقع هم فقط منو خواهرم خونه بودیم! :((
بعد هم مامانم که اومد و فهمید خیلی خوشحال شد!همین! P:>

tinaradvand

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
نقره دوره 11 المپیاد نجوم و اخترفیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

حذف

مهسافت

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
صنایع غذایی

من ناامید ـانه داشَم اسکیت بازی میکردَم بعد مامان ـَم گُف بیا تیزهوشان قبول شدی ! بیا بالا این ـا !
بعد : منُ به زور نیارین بالا قَشَنگ بگین بیا بالا مگه من بچه ـَم که دروغ سرِ هم میکُنین واسه ـَم !

:-"

zmaa

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپاد
شهر
تهران

من خودم رفتم توی سایت....سرعت اینترنت خیلی پایین بود اعصابم خورد شده بود.....مامانم و آبجیم و داداشم کنارم با خونسردی تمام وایستاده بودن......

بعد که فهمیدم قبول شدم نیم ساعت بعدش شک کردم که نوشته بود " پذیرفته شده یا نشده" دوباره رفتم نگا کردم....

زنگ زدم به معلممم بهش بگم قبول شدم گوشی رو برداشت به جای اینکه اون بگه" بله" من گفتم بله.....

تا یه ساعت از فرط خوشحالی دست و پام می لرزید...خیلی باحال بود.....

• لایک
امتیازات: n.r

سجاد بسکتی

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور

مرحله اولو خودم از اینترنت فهمیدم . مرحله دومو مدیر مدرسه زنگ زد و من تا 10 ده دقیقه تو شوک بودم .

amir abbasi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق
شهر
مـــشـ CO
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
UWO

ساعت 9 صب در خواب ناز نازی

- امیرمحمد امیرمحمد... :O
- چیه بابا اول صبی نمیذارید بخوابیم (:|
- قبول شدی؟ B-)
- فدای سرتون. (پس بدبخت شدم رفت)بذارید بخوابیم (:|

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
امیرکبیر (لیسانس) اکول پلی تکنیک پاریس(فوق لیسانس)
رشته دانشگاه
صنایع- MBA

ساعت ٢ نصفه شب:
مامانم:امين تلفن با توه
من:بعش بگو دارم بازي ميكنم :-\
مامانم:خب بگير خودت بگو X-(
من:اااااه،نيگا كن،باختم ~X(
بعد تلفنو برداشتم قطع كردم :D
دوباره كه زنگ زد ديدم معلممه X_X L-: كه ميخواست بگه قبول شدم،منم تشكر كردمو رفتم سر ادامه بازيم ;))

Flosi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ١
شهر
تهران

ما كلاس پنجمي ها < يك شب در مدرسه > داشتيم . ناظممون اومد توي نماز خونه و خبر داد . اولش منو نگفت . اما بعد از أينكه بچه ها خوابيده بودن ، چراغو روشن كردو داد زد كه منم قبول شدم . :))
بنده هاي خدا بچه هايي كه خواب بودن :))

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک

این خاطره ی قبول شدن خواهرمه! :D از اونجا که خواهر من خیـــــــــــلی باهوشه هیشکی فکر نمیکرد قبول شه! :D من واسش رفتم تو سایت بعد دیدم قبول شده :O صداش زدم گفتم بیا تحفه قبول شدی (:| اونم هی ۴ساعت جیغ اینا که قبول شدم واااااااااااای قبول شدم P:> {-8 \:D/ \:D/ \:D/ P:>
حالا مامانم==> نه حتما اشتباه شده! [-(
بابام==> عجـــــــــــب :-?
خواهرم==>فقط من این رییس سمپادُ ببینم X-(
داداشم==>زمان ما که اینقد کشکی نبود ~X(
من==>فرزانگان چینی >:p
خواهرم که قبول شده==> آخ جون دیگه میتونم بیام سایت \:D/ \:D/
:))

بالا