• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تیزهوشان قبول شدم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hany
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : وقتی فهمیدی تیز هوشان قبول شدی

جالبه من اینجا نظر دادم ولی اصلا یادم نیس چی شد؟ اصلا فک کنم اون موقع هم یادم نبود فک کنم اینجا هم دروغ گفتم:دال (شوخی:-")

من و بابام داشتیم دعوا میکردیم بعد یهو مامنم گفت که دختر داییم میگه که قبول شدی...منم چون عصبانی بودم زنگ زدم کلی بهش فحش دادم(آخه فک کردم سرکار گذاشتتم) و قطع کردم ;D

احساس خاصی نداشتم چون قرار نبود بیام [-(

واسه راهنمایی که
همه میدونستن من چقدر نگرانم اون روز سه ساعت کلاس ریاضی داشتم و اول کلاس گفتن جواب اومده منم از اول تا آخر کلاس داشتم از شدت استرس میمردم وقتی کلاس تموم شد یکی از پسرا که آشنامون بود اومد به مامانم گت:ثنا قبول شده و ...
جای خوشحالی داشتم به شدت از دستش حرص میخوردم آخه مگه میمرد اول کلاس به خودم بگه
واسه دبیرستان هم:
یکی از دوستام بهم گفت منم کلی جیغ کشیدم

وای فک نمیکنم هیچ وقت بتونم فراموشش کنم !
یکی از دوستام زنگ زد و گفت : سلام خانوم بهتون تبریک میگ شما توی مرحله اول قبول شدین ! منم جیغ زدم !
برای مرحله دومم من تلافی کردم !!!
واسه دبیرستانم ک فیلتر حذف شد خدایی بهترین روز عمرم بود ! انقد خوشال شده بودم که چشمام داشت از حدقه در میومد :دی

داشتیم ناهار میخوردیم که خبر قبول شدنم رسید B-)
این وسط فقط ناهاره کوفتمون شد!!! :-??
:-/
:-/
B-)
:-?

از بیرون تازه اومده بودیم داداشمون برگشت گفت قبول نشدین! ما هم خیلی بی تفاوت و ساده لوحانه طبق معمول باورمون شد! ولی بعد دو برابر خوش حال شدیم ;D

ما از قبلش معلممون شماره هامونو گرفته بود که جوابا میاد بهمون خبر بده(یه معلم باحالی بود خداییا! یادش بخیر! 8-^) ...بعدش اون شب که جوابا اومد زنگید با مامانم صحبت کرد بعد مامانم-----> >:D< >:D<

واسه دبیرستان مرحله اول که دوستم از خواب بیدارم کردو از خواب پریدم :oو با استرس رفتم نگاه کردم البته مرحله اول خیلی آسون بودو میدونستم قبول میشم. :>
اما واسه مرحله دوم بازم دوستم بهم خبر داد من پشت در اتاق وایساده بودم [-o< [-o< خواهرم رفت نگاه کنه اون از من بیشتر استرس داشت :-ss آخه خودش فرزانگانی بود خیلی دوس دشت منم فرزانگانی بشم ;;) خلاصه یهو باصدای جیغ خواهرم مواجه شدم هر دوتامون به مانیتور خیره شده بودیمو جیغ میکشیدیم!
بعد خوشحالی هم یه کم گریه کردم واسه دوستاییم که قبول نشده بودن :(
تاااازه دوباره یه مرحله دیگه هم بود :-ss که تو کدوم فرزانگان بیفتم اونم وقتی در حال بازی کامپیوتر بودم سه باره دوستم خبر دادو گفت شعبه 1 افتادم
خیییلی خوب بود یادش بخییییر :x :xکلا اون تابستون پر استرس بود [-o<

ورودی راهنمایی:
سال ما صبح نتایج رو زدن.
ظهر ساعت 3 همکار مامانم که یه پسر همسن من داره بهمون خبر داد.
ورودی دبیرستان:
وقتی فهمیدیم ورودی دبیرستان نداریم بیشتر از اعلام نتایج راهنمایی خوشحال شدیم. ;;)

Back
بالا