• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تیزهوشان قبول شدم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hany
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خوب راستش رو بخوای نتیجه پایه دهم امروز اومد و من قبول شدم. البته که چند وقت پیش عضو سایت شده بودم اگه اشکالی نداشته باشه!
و اما در مورد عکس العمل:
خوب من بیشتر پست های این تاپیک رو خونده بودم و به واکنش خودم فکر می کردم؛اما اصلا اونجوری نشد
چیزی که من تصور می کردم کلی شادی کردن بود و این که کل روز رو بازی می کنم و میریم بیرون شام می خوریم و ...
ولی خوب این قدر لفتش دادن که اصلا حسش رفت،همه هم فکر میکردن نتایج دوشنبه میاد.
البته که من خیلی استرس داشتم،نه برای اینکه قبول بشم،می ترسیدم قبول نشم!
و فکر کنم اولین نفری هستم که نتایج رو دید و تنها واکنشم یه لبخند ملیح بود الان هم برم به زندگیم برسم:-h
اگه دوستام هم قبول بشن اون موقع فکر کنم ولی اینجوری بشم<:P:D:))

بابا سرکار بود و مامان هم خونه ی یکی از فامیلا
برادرم هنوز عصرها می خوابید
یکی از بچه ها که هیچ‌وقت فکرشم نمیکردم زنگ بزنه خونه‌مون،خبر داد که نتیجه ها اومده،از صبح زمزمه ی اومدن نتایج به راه بود و همه منتظر بودیم
رفتم توی سایت و آیه الکرسی خوانان،روی ورود کلیک کردم
کامپیوتر توی اتاق داداشم بود،انقدر بالا و پایین پریدم و جیغ زدم که اون طفل معصوم ۵ ساله بدخواب شد،زنگ زدم به مامان و خبر دادم
تا اومدنش نتیجه ی چندنفر رو که شماره شناسنامه‌شون رو داده بودن رو هم چک کردم و خبر دادم
به بابا هم زنگ زدم و تا گفتم،از اون طرف رو کرد به همکاراش و گفت بهاره قبول شده،داشتم صدای تبریک بقیه رو گوش میدادم که خداحافظی کرد
مونده رو دلم که این شادی رو برای کنکور هم تجربه کنم...

روز اعلام نتایج من خوابیده بودم ساعت۸صبح بود که یادمه همش میگفتن میاد بعد نمیزدن ماهم بیخیال؛ که قافلگیر شدیم
معلممون پیام داده بود که قبول شدم مامانم دیده بود اومد تو اتاق یه جیغی زد که من پریدم قشنگ اینقدر ترسیده بودم که روی تخت بایه قیافه ای وایستادم:))
بعد گف قبول شدی و منم اولش باورم نمیشد دیدین در شدت هیجان اصن نمیفهمی چیکار میکنی!دقیقا همین بودم اصن انگار بهم انرژی جنبشی داده بودن نمیتونستم بشینم همش میپریدم

یادمه که شب بود. هوا تاریک بود. منم وقتی هوا تاریک شه دیگه باید بخوابم (چون بخوام یا نخوام صبح زود بیدار میشم. ژن کارمندی :|) مامان بابام پای لپ تاپ بودن گفتن قبول شدی! منم گفتم ایول. بعد رفتم خوابیدم.
وقتی رفتم مدرسه رو دیدم فهمیدم چه قدر اهمیت داشته. آره دیگه همین.

من خودم که خواب بودم مامان بابام رفتن تو سایت نگاه کردن بعد داداشم اومده بالا سرم که منو بیدارکنه هی میگه پاشو قبول شدی پاشو قبول شدی منم گیجو منگ وقتی ویندوزم اومد بالا تازه فهمیدم چیشده یه جیغ بنفش کشیدم که همسایمون اومدبود ببینه چی شده =))

من صبح به طرز معجزه آسایی پا شدم و رفتم تو سایت یهو دیدم نتایجو و داد زدم مااااااااااااامااااااااااااااان فک کنم قبول شدم ، بعد مامانم پا شد به بابام گفت پاشو امیر قبول شده . بابام گفت آفرین بهش و اون وری خوابید:)):)):)):))

من دوستم بهم گفت .
خودم پریدم هوا :D
مامان و بابام هم خیلی خوشحال شدن
تازه دیروز فهمیدم قبول شدم

من دیروز دوستم بهم خبر داد که جوابا اومده
اول فک کردم ایسگاهه ولی بعد که دیدم...

دیروز جوابا اومد :| داشتم گیم میزدم:|یدفعه دختر خالم زنگ زد گفت نتایج اومده:|
رفتم تو سایت دیدم قبول شدم:|داد زدم : خدایا خیلی مخلصیم :| بعد دوباره رفتم گیم زدم:|
ولی وقتی فهمیدم رفیقام قبول نشدن:D خیلییییییییییییییییییییی حال کردم:D
پ.ن)بسیار عقده ای:D

آخرین ویرایش:
Back
بالا