• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تیزهوشان قبول شدم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hany
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تیزهوشان قبول شدم !

من شب قبلش تو خواب دیدم همه جا چراغونی کردن...
طرفای ظهر که داشتم واسه بابام خوابمو تعریف می کردم
برگشت گفت که قبول شدی تو تیزهوشان >:D<
منم که :o :o بعد \:D/ \:D/
تا دوروز تو جوش بودم =P~

آقا من شب شب قبلش خواب دیدم رو امتحانم همه تموم کردن غیر از من صبح که بیدار شدم طبق معمول اون چند روز یه سری به سایت زدم هیچ وقت قلبم اونقد زیاد نمی زد نوشت قبول تا 2 3 دقیقه هنگ کردم.

من جز کسایی بودم که مطمن بودم قبول نمیشم(اعتماد به نفس الان رو نگاه نکن قبلا یه وضعی بود) و کلا خانواده رو آماده کرده بودم
اما خب مادره و دل ش به بچش خوشه هر روز زنگ میزد و میپرسید(دوره ما این مدلی بود نتایج رو نداده بودن،باید زنگ میزدی ببینی اومده یا نه)
یه روز مامانم کلاس کامپیوتر بود تو وقت بیکاریشون زنگ میزنه میپرسه خانومه هم میگه آره دخترتون قبول شده
مادر من 2 دقیقه بعد زنگ میزنه با گریه به من میگه
بعد زنگ میزنه اتاق بابام،دوست بابام که اونجا بود بر میداره گوشیو،صدای مامانم رو که میشنوه به بابام میگه:آقا بدو فکر کنم یه اتفاق بدی افتاده خانومت داره گریه میکنه!!!!

مرحله اولشو که چون زمان کم آوردم اصلن یه کوشولو امیدو هم نداشتم !
یه شب موقع شام سینی حاوی بشقابا دستم بود تلفن زنگید . رفتم برداشتم دیدم یکی از پسرای فامیل که اتفاقا تو علامه هست میگه قبول شدی !! گفتم جان من !؟ دیگه سینی قابل کنترل نبود !!
مرحله دومو هم مطمئن بودم قبولم !! چون نیم ساعت اضافه آوردم نشستم خوردم فقط !! ;D

ورودی یکی از دوستام زنگید خونه گفت تبریک میگم. من: چیو؟ :| :-\ اون: قبول شدی؟ <:-P من: چی؟ کجا؟ :-\ اون: تیزهوشان دیگه! من: اااااااااااااااااااااا!!!!! قطع کن بینم! دیگه رفتم تو سایت دیدم و اینا!
واسه دبیرستان هم خودم گوش به زنگ بودم دو روز یه بار سایتو چک میکردم

یادش بخیر همین 20 روز پیش بود که وقتی فهمیدم قبول شدم بلند گفتم ! Yessssssss (:دی)

من دفتر بابای دوستم بودم اونجا رفتم سایت و برای اولبن بار 2 متر پریدم هوا ! =)) اولش باورم نشد بعدش 2 یا 3 بار بروزر رو بستم و دوباره می رفتم تو سایت می نوشت قبول شدید ! تا یه هفته کارم همین بود و فکر می کردم اشتباه شده ! ! ! X_X :))

من بعد از روز امتحان هر روز دو سه بار وارد سایت میشدم
تا اینکه یه روز سایت نوشت نتایج تا ساعاتی دیگر اعلام میشود [-o< دیگه هیچی از ساعت 9 صبح تا خود 9شب فقط توسایت بودم :P

من مرحله اول خوشحال شدم اما مرحله دوم!

داشتیم اسباب کشی میکردیم! بعد رفتم خونه پدربزرگم! بعد داشتم دراز میکشیدم که هیو بابا بزرگم گفت برو 20 تا بستنی بگیر! منم اینطوری! :-\

چرا؟ تو برو بگیر! ;D منم رفتم و گرفتم و برگشتم! بعد بهم گفت قبول شدی! منم گفتم خوب بابا! حالا گفتم چی شد! حیف این همه پول! میدادیدش به خودم حداقل! :))

انصافا همین طوری بود! مرحله دوم اصلا خوشحل نشدم! توی ورودی دبیرستان که اصلا خوشحال نشدم! ;D

من راهنمای قبول نشدم برا قبولی دبیرستانم هم معلم ریاضیمون که دبیر تیزهوشان هم بود بهم اس ام اس داده بود و گفته بود

قبول شدنت مبارک باشه منم چند روز بود سر موبایلم نرفته بودم تا اس ام اس رو دیدم زنگ زدم گفتم تبریک برا چی؟کجا؟کی؟

بعدم ذوق مرگ شدم البته این ذوق مرگی فقط تا اول مهر ادامه داشت :-& :-& :-& چون مدرسمون تازه کار بود غیر از یه

تابلو و چند تا صندلی هیچ امکانات دیگه ای نداشت الکی کرده بوندش مرکز سمپاد >:p >:p >:p

Back
بالا