morshed
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- المپیاد زیست
پاسخ : کدام کنسول؟
نمی دونم مشکل از کجاست که شما پست های دیگران رو دقیق نمی خونید! استاد! پست قبلیم رو بخون! گفتم این مقاله برای خود بازینما نیست! ترجمه است !!!
نقد ها و مقایسه های Head2Head بسیار مشهور و معتبر هستن! درسته که گیم اسپات خیلی معتبره! اما در زمینه ی مقایسه ی بازیها ، لین سایت معتبر ترین و دقیق ترین مقایسه هارو انجام میده!
پس از نظر جنابعالی ، هرکس فروش بیشتری داشت ، پیروز میدانه؟!
پس طبق منطق شما حتما پراید در رقابت با BMW پیروز میدانه؟! آره؟؟!!
The power of lolz
اصلا ربط حرف های خودمو با جواب های شما نمی فهمم!
این ایکس باکس اپتیمایز شده ی شما هر وقت تونست MGS4 و GOW III رو ، روی یک دیسک خیلی روون اجرا کنه ، قبول!
برام جالب بود! اینکه از یک لیست 8 تایی ، 3 تاش انحصاری برای PS3 هست (GT 5- TLG -HV)و فقط 2 تاش انحصاری برای 360!(FABLE - Risisng)
که از اون دو تا ، باز هم یکیش به احتمال فراوان ، در هنگام عرضه مولتی پلتفرم میشه! منظورم Rising هست! از الان شایعه اش بر سر زبونا افتاده!
فقط و فقط جهت افزایش اطلاعات عمومیت عرض کنم! کرایسیس 2 مولتی پلتفرمه! :)
به نقل از H O S E I N :در مورد لینک بازی نما خوب بود شما هم یه نگاهی به لینک گیم اسپات مینداختی. به نظر تو کدوم یکی از این دو معتبر تره ؟ گیم اسپات یا بازی نما که در ببازی نما مطلب برای فرومه.
نمی دونم مشکل از کجاست که شما پست های دیگران رو دقیق نمی خونید! استاد! پست قبلیم رو بخون! گفتم این مقاله برای خود بازینما نیست! ترجمه است !!!
نقد ها و مقایسه های Head2Head بسیار مشهور و معتبر هستن! درسته که گیم اسپات خیلی معتبره! اما در زمینه ی مقایسه ی بازیها ، لین سایت معتبر ترین و دقیق ترین مقایسه هارو انجام میده!
به نقل از H O S E I N :
درسته که پردازنده ps3 چیزی در حدود 2 برابر و یا تا 3 برابر قوی تر از پردازنده 360 ساخته شده و گرافیک اون هم از نظر واحد پردازش و سایه زنی قدرتش 2 برابر 360 ولی باید در نظر بگیری همونطور که گفتم همه چیز گرافیک نیست. و فعلا" پیروز میدان 360 است که آمار فروش با ps3 اختلاف زیادی داره.
پس از نظر جنابعالی ، هرکس فروش بیشتری داشت ، پیروز میدانه؟!
پس طبق منطق شما حتما پراید در رقابت با BMW پیروز میدانه؟! آره؟؟!!
The power of lolz
به نقل از H O S E I N :
در مورد دیسک های دو کنسول هم باید بدونی که کنسول هم برگرفته از کامپیوتره و کسی نیست که بتونه اینو نقض کنه. مگه کنسول پردازنده نداره ؟ مگه پردازنده گرافیکی نداره ؟ ضمنا" بازی ها ps3 به این حجیمی هم که شما میگی نیست. حجم این بازی ها نهایتا" 20 گیگا بایت میشه که به لطف شرکت سونی این بازی های رو نمیدونم چه طوری با image های 50 گیگی تکثیر میکنن. ضمنا" فکر میکنم 360 خیلی هم اپتیمایز شده است که تونسته با دیسک های 9 گیگی بازی های به اون حجم بالا رو ران کنه. مطمئن باش که برای مایکروسافت کاری نداره که بخواد برای کنسولش از blu-ray استفاده کنه مخصوصا" که دیگه در انحصار سونی هم نیست. این شرکت از نظر سرمایه ای (میدونم که میدونی) از سونی پایین تر نیست که نتونه حتی از فناوری جدید تر استفاده کنه.
اصلا ربط حرف های خودمو با جواب های شما نمی فهمم!
این ایکس باکس اپتیمایز شده ی شما هر وقت تونست MGS4 و GOW III رو ، روی یک دیسک خیلی روون اجرا کنه ، قبول!
به نقل از H O S E I N :
شکی نیست که GOW III یکی از برترین بازی هاییست که خواهیم دید اما هستند عناوینی زیبا که در سال جاری عرضه خواهند شد و تعجب و شگفتی شمارا تحریک خواهند کرد، در این مقاله قصد خواهیم داشت به پنج مورد از بازی هایی که توان رقابت از لحاظ بصری با غولی چون خدای جنگ 3 را دارند, معرفی کنیم:
CrySis 2
Heavy Rain: The Origami Killer
.
Rage
Final Fantasy XIII
Metal Gear Solid: Rising
دیگر کاندید ها:
Fable 3
Gran Turismo 5
The Last Guardian
و میدونی که Fable 3 انحصاری 360 هه (منظورم اینه که برای ps3 ساخته نمیشه) همچنین کرایسیس 2.
برام جالب بود! اینکه از یک لیست 8 تایی ، 3 تاش انحصاری برای PS3 هست (GT 5- TLG -HV)و فقط 2 تاش انحصاری برای 360!(FABLE - Risisng)
که از اون دو تا ، باز هم یکیش به احتمال فراوان ، در هنگام عرضه مولتی پلتفرم میشه! منظورم Rising هست! از الان شایعه اش بر سر زبونا افتاده!
فقط و فقط جهت افزایش اطلاعات عمومیت عرض کنم! کرایسیس 2 مولتی پلتفرمه! :)