کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست
پاسخ : کدام کنسول؟

به نقل از H O S E I N :
در مورد لینک بازی نما خوب بود شما هم یه نگاهی به لینک گیم اسپات مینداختی. به نظر تو کدوم یکی از این دو معتبر تره ؟ گیم اسپات یا بازی نما که در ببازی نما مطلب برای فرومه.

نمی دونم مشکل از کجاست که شما پست های دیگران رو دقیق نمی خونید! استاد! پست قبلیم رو بخون! گفتم این مقاله برای خود بازینما نیست! ترجمه است !!!
نقد ها و مقایسه های Head2Head بسیار مشهور و معتبر هستن! درسته که گیم اسپات خیلی معتبره! اما در زمینه ی مقایسه ی بازیها ، لین سایت معتبر ترین و دقیق ترین مقایسه هارو انجام میده!

به نقل از H O S E I N :

درسته که پردازنده ps3 چیزی در حدود 2 برابر و یا تا 3 برابر قوی تر از پردازنده 360 ساخته شده و گرافیک اون هم از نظر واحد پردازش و سایه زنی قدرتش 2 برابر 360 ولی باید در نظر بگیری همونطور که گفتم همه چیز گرافیک نیست. و فعلا" پیروز میدان 360 است که آمار فروش با ps3 اختلاف زیادی داره.

پس از نظر جنابعالی ، هرکس فروش بیشتری داشت ، پیروز میدانه؟!
پس طبق منطق شما حتما پراید در رقابت با BMW پیروز میدانه؟! آره؟؟!!

The power of lolz

به نقل از H O S E I N :

در مورد دیسک های دو کنسول هم باید بدونی که کنسول هم برگرفته از کامپیوتره و کسی نیست که بتونه اینو نقض کنه. مگه کنسول پردازنده نداره ؟ مگه پردازنده گرافیکی نداره ؟ ضمنا" بازی ها ps3 به این حجیمی هم که شما میگی نیست. حجم این بازی ها نهایتا" 20 گیگا بایت میشه که به لطف شرکت سونی این بازی های رو نمیدونم چه طوری با image های 50 گیگی تکثیر میکنن. ضمنا" فکر میکنم 360 خیلی هم اپتیمایز شده است که تونسته با دیسک های 9 گیگی بازی های به اون حجم بالا رو ران کنه. مطمئن باش که برای مایکروسافت کاری نداره که بخواد برای کنسولش از blu-ray استفاده کنه مخصوصا" که دیگه در انحصار سونی هم نیست. این شرکت از نظر سرمایه ای (میدونم که میدونی) از سونی پایین تر نیست که نتونه حتی از فناوری جدید تر استفاده کنه.

:-? :-? :-?
اصلا ربط حرف های خودمو با جواب های شما نمی فهمم!
این ایکس باکس اپتیمایز شده ی شما هر وقت تونست MGS4 و GOW III رو ، روی یک دیسک خیلی روون اجرا کنه ، قبول!

به نقل از H O S E I N :

شکی نیست که GOW III یکی از برترین بازی هاییست که خواهیم دید اما هستند عناوینی زیبا که در سال جاری عرضه خواهند شد و تعجب و شگفتی شمارا تحریک خواهند کرد، در این مقاله قصد خواهیم داشت به پنج مورد از بازی هایی که توان رقابت از لحاظ بصری با غولی چون خدای جنگ 3 را دارند, معرفی کنیم:

CrySis 2

Heavy Rain: The Origami Killer

.

Rage

Final Fantasy XIII

Metal Gear Solid: Rising

دیگر کاندید ها:

Fable 3

Gran Turismo 5

The Last Guardian

و میدونی که Fable 3 انحصاری 360 هه (منظورم اینه که برای ps3 ساخته نمیشه) همچنین کرایسیس 2.

برام جالب بود! اینکه از یک لیست 8 تایی ، 3 تاش انحصاری برای PS3 هست (GT 5- TLG -HV)و فقط 2 تاش انحصاری برای 360!(FABLE - Risisng)
که از اون دو تا ، باز هم یکیش به احتمال فراوان ، در هنگام عرضه مولتی پلتفرم میشه! منظورم Rising هست! از الان شایعه اش بر سر زبونا افتاده!

فقط و فقط جهت افزایش اطلاعات عمومیت عرض کنم! کرایسیس 2 مولتی پلتفرمه! :)

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از هیتال :
نمی دونم مشکل از کجاست که شما پست های دیگران رو دقیق نمی خونید! استاد! پست قبلیم رو بخون! گفتم این مقاله برای خود بازینما نیست! ترجمه است !!!
نقد ها و مقایسه های Head2Head بسیار مشهور و معتبر هستن! درسته که گیم اسپات خیلی معتبره! اما در زمینه ی مقایسه ی بازیها ، لین سایت معتبر ترین و دقیق ترین مقایسه هارو انجام میده!

پس از نظر جنابعالی ، هرکس فروش بیشتری داشت ، پیروز میدانه؟!
پس طبق منطق شما حتما پراید در رقابت با BMW پیروز میدانه؟! آره؟؟!!

The power of lolz

:-? :-? :-?
اصلا ربط حرف های خودمو با جواب های شما نمی فهمم!
این ایکس باکس اپتیمایز شده ی شما هر وقت تونست MGS4 و GOW III رو ، روی یک دیسک خیلی روون اجرا کنه ، قبول!

برام جالب بود! اینکه از یک لیست 8 تایی ، 3 تاش انحصاری برای PS3 هست (GT 5- TLG -HV)و فقط 2 تاش انحصاری برای 360!(FABLE - Risisng)
که از اون دو تا ، باز هم یکیش به احتمال فراوان ، در هنگام عرضه مولتی پلتفرم میشه! منظورم Rising هست! از الان شایعه اش بر سر زبونا افتاده!

فقط و فقط جهت افزایش اطلاعات عمومیت عرض کنم! کرایسیس 2 مولتی پلتفرمه! :)
دوسته عزيز پرايد و BMW با كنسول ها فرق دارن شما كه ماشين رو براي بازي نميگيري بعد كه يك جديدش اومد بندازيش دور :)
چرا نتونه GOW3 رو روي يك ديسك اجرا كنه؟؟؟؟ نهايتن مگه GOW3 حجمش بيشتر از6گيگ ميشه؟؟؟ تو 360 من مس افكت 2 رو كه دو ديسكه نصب كردم 12گيگ جا گرفت
ديگه چه برسه به GOW3 :)) :))

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :
دوسته عزيز پرايد و BMW با كنسول ها فرق دارن شما كه ماشين رو براي بازي نميگيري بعد كه يك جديدش اومد بندازيش دور :)
چرا نتونه GOW3 رو روي يك ديسك اجرا كنه؟؟؟؟ نهايتن مگه GOW3 حجمش بيشتر از6گيگ ميشه؟؟؟ تو 360 من مس افكت 2 رو كه دو ديسكه نصب كردم 12گيگ جا گرفت
ديگه چه برسه به GOW3 :)) :))

:)) :)) :))
الان یعنی می خواستی بگی MassEffect 2 شاختره از GOW III هست؟ :))

بابا من موندم شما نظر ندی میگن لالی؟! خب دوست عزیز وقتی در مورد چیزی اطلاع نداری نظر نده!

محض اطلاع! الان PS3 هک شده و بازیهاش برای دانلود روی نت موجوده! حجم GOW III تازه در حالت ریپ شده(ripped) میدونی چقدره؟ 42Gb !!!! {-8 {-8 :-\ :-\

یا مثلا بازی GT 5 ! وقتی از کارگردانش پرسیدن آیا این همه تاخیر برای بازی ارزششو داشته یا نه؟! گفت : " ما هرچه می توانستیم بگنجانیم ، گنجاندیم! اگر دیسک BlueRay بیشتر جا داشت ، بیشتر هم اضافه میکردیم! "

این حرفو کارگردان HV هم زده بود!

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از هیتال :
:)) :)) :))
الان یعنی می خواستی بگی MassEffect 2 شاختره از GOW III هست؟ :))

بابا من موندم شما نظر ندی میگن لالی؟! خب دوست عزیز وقتی در مورد چیزی اطلاع نداری نظر نده!

محض اطلاع! الان PS3 هک شده و بازیهاش برای دانلود روی نت موجوده! حجم GOW III تازه در حالت ریپ شده(ripped) میدونی چقدره؟ 42Gb !!!! {-8 {-8 :-\ :-\

یا مثلا بازی GT 5 ! وقتی از کارگردانش پرسیدن آیا این همه تاخیر برای بازی ارزششو داشته یا نه؟! گفت : " ما هرچه می توانستیم بگنجانیم ، گنجاندیم! اگر دیسک BlueRay بیشتر جا داشت ، بیشتر هم اضافه میکردیم! "

این حرفو کارگردان HV هم زده بود!
من نميگم شاختره ميگم يك بازيه OPEN WORLD (البته كاملا نيسته) هسته مس افكت بعدشم همونطور كهH O S E I N گفت يا نگفت حجم بازي ها روي هر پلتفرم فرق ميكنه
اخه چرا نميفهمي؟
بابا بازي هاي 360 حجمشون كمتره نسبت به بازي هاي PS3

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :
من نميگم شاختره ميگم يك بازيه OPEN WORLD (البته كاملا نيسته) هسته مس افكت بعدشم همونطور كهH O S E I N گفت حجم بازي ها روي هر پلتفرم فرق ميكنه
اخه چرا نميفهمي؟
بابا بازي هاي 360 حجمشون كمتره نسبت به بازي هاي PS3

جیگر خب حجم بازی هاش کمه که نتیجه اش میشه این دیگه! اینکه Reach همنوز اندر خم یک کوچه مونده! :D

قصدم بی احترامی به گیم پلی Reach نبودا! اونکه خداست! *-:

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از هیتال :
جیگر خب حجم بازی هاش کمه که نتیجه اش میشه این دیگه! اینکه Reach همنوز اندر خم یک کوچه مونده! :D

قصدم بی احترامی به گیم پلی Reach نبودا! اونکه خداست! *-:
حچم GTA IV وقتي اون اولا كه اومد كه فقط گيمر ها از اومدنش خبر داشتم من خريدم 12000تومن برا PC
4تا دي وي دي بود 30گيگ :P هاردمو گرفت :-w
بعد واسه 360 خريدمش 6گيگ و خورده اي بيشتر جا نگرفت :-w
ميدونم كه ميگي كنسول چون اني بازي رو اجرا ميكنه فلانه بهمانه
ولي ديگه اينقدر كه ديگه اختلافش نميشه :-\

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :
حچم GTA IV وقتي اون اولا كه اومد كه فقط گيمر ها از اومدنش خبر داشتم من خريدم 12000تومن برا PC
4تا دي وي دي بود 30گيگ :P هاردمو گرفت :-w
بعد واسه 360 خريدمش 6گيگ و خورده اي بيشتر جا نگرفت :-w
ميدونم كه ميگي كنسول چون اني بازي رو اجرا ميكنه فلانه بهمانه
ولي ديگه اينقدر كه ديگه اختلافش نميشه :-\

طبیعیه! چون GTA IV توی PC کیفیت بالاتری داره! از هر دو کنسول! کلا PC کیفیتش بالاتره! مثلا اگه قرار بود GOW III رو برای PC هم بسازن ، مطمئن باش تو PC بهتر میشد!

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از هیتال :
طبیعیه! چون GTA IV توی PC کیفیت بالاتری داره! از هر دو کنسول! کلا PC کیفیتش بالاتره! مثلا اگه قرار بود GOW III رو برای PC هم بسازن ، مطوئن باش تو PC بهتر میشد!
بابا هر چقدر هم كه خفن باشه هارد من (رو PC)
هسته512 گيريم 250گيگ بره واسه فيلم ها و اهنگام
50گيگ هم واسه طرح هام
ميمونه210 گيگ 30گيگ بره واسه يك بازي؟
خيلي ميشه هرچقدر هم كه باحال باشه نميتونه به 30 برسه :-\
6گيگ كجا 30 گيگ كجا؟

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :
بابا هر چقدر هم كه خفن باشه هارد من (رو PC)
هسته512 گيريم 250گيگ بره واسه فيلم ها و اهنگام
50گيگ هم واسه طرح هام
ميمونه210 گيگ 30گيگ بره واسه يك بازي؟
خيلي ميشه هرچقدر هم كه باحال باشه نميتونه به 30 برسه :-\
6گيگ كجا 30 گيگ كجا؟

بازیت مشکل نداشته؟ :-? :-? :-?

• لایک
امتیازات: namak

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه
هر جا خدا بخواد............

به نقل از هیتال :
بازیت مشکل نداشته؟ :-? :-? :-?
سلام به همه.....
این اقای نمک راست میگه....
من هم با همین قیمت خریدم و همین قد هم جا گرفت

• لایک
امتیازات: namak

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

نتيجه گيري اخلاقي: دوستانه عزيز حجم بازي ها در كنسول هاي ps3,xbox360 به شكل فشرده تر قرار دارد
البته بازي ها در 360 يكم فشرده تره نسبت به ps3 (;

liliano

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم مهندسی_مکانیک جامدات

فقط xbox ..... حرفیم نباشه.. رو دستش هیچی نیست...!!! از facebook بیشتر گرفتار می کنه آدم رو...×!! ته حاله..! :D

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از liliano :
فقط xbox ..... حرفیم نباشه.. رو دستش هیچی نیست...!!! از facebook بیشتر گرفتار می کنه آدم رو...×!! ته حاله..! :D
دقيقا
اينجا بايد يكم حرفه اي بحث كرد :)
محض اطلاعتون گفتم (;

محمد!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی1 تهران
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
مهندسي صنايع

به نقل از liliano :
بله
من خودم XboX دارم اما این تعریفی که تو ازش کردی .... .
همون تعریف نمیکردی بهتر بودا!

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :
نتيجه گيري اخلاقي: دوستانه عزيز حجم بازي ها در كنسول هاي ps3,xbox360 به شكل فشرده تر قرار دارد
البته بازي ها در 360 يكم فشرده تره نسبت به ps3 (;

اصولا برای نتیجه گیری های اخلاقی ، باید شرایط کنترل شده باشه و آرمایشت همه ی جوانب رو داشته باشه!
دوست عزیز ! با یک نمونه نمیشه نتیجه گرفت! میشه غیر از GTA IV دو تا بازی دیگه نام ببری که در PC به طرز فجیحی حجمشون بالاتر باشه؟
این همه بازی های خوب مثل Batman: AA و ... برای PC اومد و حجمشون اقدر فاحش تفاوت نداشت! بلکه کمتر هم بوده!

از اون بالا اومدی پایین کلا هرچی پست از من دیدی منفی دادی آره؟ :)) اصلا هم نگاه نکردی چی توش نوشتم! من از طرف پرسیدم بازیت مشکل نداشت؟ یارو اومده منفی داده!!!

به نقل از liliano :

WTF

اولین گونه ی جانوری که کنسول بازی رو با facebook مقایسه می نماید! جل الخالق! :D

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از هیتال :
اWTF

ینجاست که می گن یا حضرت lol !!!
راستی من جی تی ایم رو رفتم نصب کردم همون 4 تا دی وی دی رو 13-14 گیگ شد! من اصلا درایوام 33.33 گیگی ان کنار 2-3 بازی دیگه نصب کرده بودمش! بازی هم کامل کار می کرد! من یه لحظه گفتید 30 گیگ شک کردم!

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
ینجاست که می گن یا حضرت lol !!!
راستی من جی تی ایم رو رفتم نصب کردم همون 4 تا دی وی دی رو 13-14 گیگ شد! من اصلا درایوام 33.33 گیگی ان کنار 2-3 بازی دیگه نصب کرده بودمش! بازی هم کامل کار می کرد! من یه لحظه گفتید 30 گیگ شک کردم!
نگاه اينجاست كه ميگن شك به دلت راه نده :)
دوسته عزيز من ميگم اون اول كه اومده بود خريدمش (; يعني بعدش يك چيزايي ازش برداشتن (;
به نقل از هیتال :
اصولا برای نتیجه گیری های اخلاقی ، باید شرایط کنترل شده باشه و آرمایشت همه ی جوانب رو داشته باشه!
دوست عزیز ! با یک نمونه نمیشه نتیجه گرفت! میشه غیر از GTA IV دو تا بازی دیگه نام ببری که در PC به طرز فجیحی حجمشون بالاتر باشه؟
این همه بازی های خوب مثل Batman: AA و ... برای PC اومد و حجمشون اقدر فاحش تفاوت نداشت! بلکه کمتر هم بوده!

از اون بالا اومدی پایین کلا هرچی پست از من دیدی منفی دادی آره؟ :)) اصلا هم نگاه نکردی چی توش نوشتم! من از طرف پرسیدم بازیت مشکل نداشت؟ یارو اومده منفی داده!!!

WTF

دوسته عزيز بحث سره چي بود؟؟؟؟ من از بحث نتيجه گيري اخلاقي كردم :-w
خب طرف ديده داري چرند پرند ميگي بهت منفي داده ديگه :-w
اينم اولين گونه از جانوران كه تشبيه كردن بلد نيستند FACEBOOK رفتي توش تا حالا؟؟؟؟
اگه نرفتي بهت توصيه ميكنم بري وقتي بري ميبينمت چقدر بهش معتاد ميشي :D
بازي ديگه مس افكت2 25 گيگ جا گرفت :-\

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه
هر جا خدا بخواد............

به نقل از هیتال :

WTF

جهت اطلاع بگم من رو خواندن پست ها خیلی حساسم و مخصوصا پست های ا.... شما [-(
فقط جهت یاداوری بگم ادب چیز خیلی خوبیه.........
یه سر به facebook بزنی بد نیست...... به اطلاعاتت افزوده میشه..... :-" :))

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از namak :
نگاه اينجاست كه ميگن شك به دلت راه نده :)
دوسته عزيز من ميگم اون اول كه اومده بود خريدمش (; يعني بعدش يك چيزايي ازش برداشتن (;
بازي ديگه مس افكت2 25 گيگ جا گرفت :-\
مسئله اینه که منم همون اول گرفتم! مس افکت 2 هم برام اینقدر جا نگرفت! :D نمی دونم ممکنه یا سیستم من خیلی خوف باشه! B-) یا اینکه وضع سیستم شما خراب! O0یا شاید هم به قول شما نسخه هایی که بدستتون می رسه حجیم سازی شدن!

بالا