صبربه نقل از سارا :کاری جز قفل کردن ندارین؟؟مدرسه بحث نکن-جامعه حرف نزن-تلفن ها شنود دارن-اینجا قفل میشه...پس چیکارکنیم؟؟؟
به نقل از مطهری :ان شالله (اگر خدا بخواد) قطعا شما پیروز هستید ولی دوستان ، فروم یعنی جای بحث نه تبلیغات. ربطی به جامعه نداره. اگر ما جلوی این روند رو نگیریم انجمن به شدت به افتضاح کشیده میشه. هر کس میخواد استفاده ابزاری خودش رو بکنه و ... .
مخالفم بنده؛ تصمیم گیران سایت هم مخالفند؛ نظر اونا هم به نظر من نزدیک تره؛ نظر شما هم در جای خود ارزش مند است!به نقل از محمدحسین :همین الانش با این کاراتون دارین انجمن رو به افتضاح میکشین ... به نظر من اگه انقدر سخت برخورد نکنین افتضاح کمتری ایجاد میشه ! تا اینی که الان ایجاد شده !
به نقل از مـهمّد بذرکار :مخالفم بنده؛ تصمیم گیران سایت هم مخالفند؛ نظر اونا هم به نظر من نزدیک تره؛ نظر شما هم در جای خود ارزش مند است!
اعتراض به قفل شدن تاپیک ها در کجاست!!؟ سند بیارین ؟ مدرکتون کو!!؟ بگم!؟
عزیز من! قانون هرچند آشغال باشه، باید اجرا بشه! اگه شما با قوانین مشکل دارین، پیشنهاد بدین، کجاش چجوری تغییر کنه!
اگه منظور طنز و فکاهی ه که خوب چه فایده ای داره هر دقیقه یک نفر راه افتاده 37 یا اگه اشتباه نکنم 38 تا تاپیک کپی و پیست می کنه توی انجمن، بقیه هم می گن، ایول؛ چه خوب! مرسسسسسسی! اه اه، خوشم نیومد و ...
توی اون انجمن کپی پیست به دو دلیل پاک می شه: 1- حفاظت از سلامت کلید های کنترل، سی و وی کیبرد شما؛ 2- حفاظت از محیط فروم که قرار است بچه ها توش بنویسن، نه کپی پیست کنن !!
اگه منظور انجمن تاریخ، فرهنگ و سیاست ه، باید عرض کنم ما توی قوانین نوشتیم کپی پیست اخبار ممنوع، تاپیک اخبار منتخب رو هم گزاشتیم!! حالا طرف میاد می گه مشایی محترم(!) حرف زده؛ خوب چه کنیم!؟ فحشش بدیم یا تحسینش کنیم!!؟ اصلا گیریم که بحث کردیم در موردش؛ چه فایده ای!!؟
پیشنهاد ما رو کی گوش می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از مـهمّد بذرکار :نظر شما هم در جای خود ارزش مند است!
عزیز من! قانون هرچند آشغال باشه، باید اجرا بشه! اگه شما با قوانین مشکل دارین، پیشنهاد بدین، کجاش چجوری تغییر کنه!
خب همه چیز رو که نمیتونن بچه ها بنویسن میشه هر دو در کنار هم باشنبه نقل از مـهمّد بذرکار :توی اون انجمن کپی پیست به دو دلیل پاک می شه: 1- حفاظت از سلامت کلید های کنترل، سی و وی کیبرد شما؛ 2- حفاظت از محیط فروم که قرار است بچه ها توش بنویسن، نه کپی پیست کنن !!
آخه خبر رو که نمی شه از خودت در بیاری باید منبع داشته باشی این جوری هم که میشه کپی پیستبه نقل از مـهمّد بذرکار :اگه منظور انجمن تاریخ، فرهنگ و سیاست ه، باید عرض کنم ما توی قوانین نوشتیم کپی پیست اخبار ممنوع، تاپیک اخبار منتخب رو هم گزاشتیم!! حالا طرف میاد می گه مشایی محترم(!) حرف زده؛ خوب چه کنیم!؟ فحشش بدیم یا تحسینش کنیم!!؟ اصلا گیریم که بحث کردیم در موردش؛ چه فایده ای!!؟
منم میگم: درسته، خبر رو نمیتونی از خودت در بیاری ولی میتونی از خبری که خوندی نکات مهمش رو در بیاری، بنویسی و بگی که راجع به نکات مورد نظر تو "بحث" (و نه دعوا) بشه، هر کسی نظر خودشو بده، دعوا هم نکنن*، و یه چیز دیگه: نظر بقیه با دعوا تغییر میکنه یا بحث منطقی؟ اونی که با بحث تغییر نمیکنه مطمئن باش با دعوا و فحش و منفی مثبت هم نظرش عوض نمیشه، تازه تو منظورتو از عوض کردن نظر مشخص نکردی!به نقل از Yasi.R :آخه خبر رو که نمی شه از خودت در بیاری باید منبع داشته باشی این جوری هم که میشه کپی پیست
بعدشم باید راجع به خبر اظهار نظر کرد خب چی کارش کنیم فایده اش این که ممکن نظر 1 نفر رو عوض کنی
شما پيشنهاد معقول و همه جانبه و قابل اجرا بده، چشم.پیشنهاد ما رو کی گوش می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين قدر بي انصاف نباشيد! از نظر شما لياقت يعني چي؟ هركي بذاره سايت به هر جهت كه داشت مي رفت بره و چيزي رو كنترل نكنه لايقه؟واقعا چه مدیران لایقی داره این سایت غربونش برم !
پیشنهاد میکنم این پست من:به نقل از ندا مکرم :طنز و فكاهي به خاطر صرفاً كپي پيستي بودن حذف شد. مي گيد تاپيك هاي علمي هم اين طورين؟ اگه تا حالا سر زده باشين، مي بينين كه خيلي فرق دارن با هم! لااقل اونجا تاپيك هايي وجود داره كه بچه ها خودشون نوشته باشن! حتي كپي پيست هم باشن، چيزايي هستن كه ميشه درباره ش يه صحبتي كرد...اما طنز و فكاهي چي؟ هركي فقط مياد پست ميده "خيلي عالي بود!"
اين ارزشمنده كه بچه ها سعي كنن خودشون يه چيزي بنويسن...
به نقل از ندا مکرم :اين اصلاً خوب نيست كه هميشه فقط اعتراض كنيد به همه چي! هر تاپيكي تا الان قفل شده، برخلاف قوانين بوده. اگه به نظرتون قوانين مشكل داره، همون طور كه آقاي بذركار هم گفتن، بگين كجاش بايد چه جوري بشه.
به نقل از ندا مکرم :اين قدر بي انصاف نباشيد! از نظر شما لياقت يعني چي؟ هركي بذاره سايت به هر جهت كه داشت مي رفت بره و چيزي رو كنترل نكنه لايقه؟
از نظر شما وقتي يه جا قوانيني داشته باشه و اجرا بشه، يعني سايت داره به افتضاح كشيده ميشه؟!
به نقل از مُحسن :آره راست میگید، اشتباه از ما مدیراست، متاسفانه خیلی هامون تاپیک رو بدون دلیل قفل می کنیم، از این به بعد ما با بند قوانین بزاریم و قفل کنیم مشکل برطرف شده؟
به نقل از مُحسن :آره راست میگید، اشتباه از ما مدیراست، متاسفانه خیلی هامون تاپیک رو بدون قرار دادن دلیل قفل می کنیم، از این به بعد با بند و دلیل میزاریم، قفل بدون دلیل حق پیگیری دارید!