قفل شدن تاپیک ها !

سارا

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
دانشگاه ارومیه
پاسخ : قفل شدن تاپیک ها !

کاری جز قفل کردن ندارین؟؟مدرسه بحث نکن-جامعه حرف نزن-تلفن ها شنود دارن-اینجا قفل میشه...پس چیکارکنیم؟؟؟

سارا

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
دانشگاه ارومیه

واه واه واه از دست خفقان جامعه!!به مدیران مثلا...سرایت کرده دیگه!

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از سارا :
کاری جز قفل کردن ندارین؟؟مدرسه بحث نکن-جامعه حرف نزن-تلفن ها شنود دارن-اینجا قفل میشه...پس چیکارکنیم؟؟؟
صبر
مطمئن باش در آخر ما پيروزيم

سارا

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
دانشگاه ارومیه

ایشاالله..........

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

ان شالله (اگر خدا بخواد) قطعا شما پیروز هستید ولی دوستان ، فروم یعنی جای بحث نه تبلیغات. ربطی به جامعه نداره. اگر ما جلوی این روند رو نگیریم انجمن به شدت به افتضاح کشیده میشه. هر کس میخواد استفاده ابزاری خودش رو بکنه و ... .

• شروع کننده موضوع

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از مطهری :
ان شالله (اگر خدا بخواد) قطعا شما پیروز هستید ولی دوستان ، فروم یعنی جای بحث نه تبلیغات. ربطی به جامعه نداره. اگر ما جلوی این روند رو نگیریم انجمن به شدت به افتضاح کشیده میشه. هر کس میخواد استفاده ابزاری خودش رو بکنه و ... .

همین الانش با این کاراتون دارین انجمن رو به افتضاح میکشین ... به نظر من اگه انقدر سخت برخورد نکنین افتضاح کمتری ایجاد میشه ! تا اینی که الان ایجاد شده !

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از محمدحسین :
همین الانش با این کاراتون دارین انجمن رو به افتضاح میکشین ... به نظر من اگه انقدر سخت برخورد نکنین افتضاح کمتری ایجاد میشه ! تا اینی که الان ایجاد شده !
مخالفم بنده؛ تصمیم گیران سایت هم مخالفند؛ نظر اونا هم به نظر من نزدیک تره؛ نظر شما هم در جای خود ارزش مند است! :D

اعتراض به قفل شدن تاپیک ها در کجاست!!؟ سند بیارین ؟ مدرکتون کو!!؟ بگم!؟
عزیز من! قانون هرچند آشغال باشه، باید اجرا بشه! اگه شما با قوانین مشکل دارین، پیشنهاد بدین، کجاش چجوری تغییر کنه!
اگه منظور طنز و فکاهی ه که خوب چه فایده ای داره هر دقیقه یک نفر راه افتاده 37 یا اگه اشتباه نکنم 38 تا تاپیک کپی و پیست می کنه توی انجمن، بقیه هم می گن، ایول؛ چه خوب! مرسسسسسسی! اه اه، خوشم نیومد و ...
توی اون انجمن کپی پیست به دو دلیل پاک می شه: 1- حفاظت از سلامت کلید های کنترل، سی و وی کیبرد شما؛ 2- حفاظت از محیط فروم که قرار است بچه ها توش بنویسن، نه کپی پیست کنن !!
اگه منظور انجمن تاریخ، فرهنگ و سیاست ه، باید عرض کنم ما توی قوانین نوشتیم کپی پیست اخبار ممنوع، تاپیک اخبار منتخب رو هم گزاشتیم!! حالا طرف میاد می گه مشایی محترم(!) حرف زده؛ خوب چه کنیم!؟ فحشش بدیم یا تحسینش کنیم!!؟ اصلا گیریم که بحث کردیم در موردش؛ چه فایده ای!!؟

• شروع کننده موضوع

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
مخالفم بنده؛ تصمیم گیران سایت هم مخالفند؛ نظر اونا هم به نظر من نزدیک تره؛ نظر شما هم در جای خود ارزش مند است! :D

اعتراض به قفل شدن تاپیک ها در کجاست!!؟ سند بیارین ؟ مدرکتون کو!!؟ بگم!؟
عزیز من! قانون هرچند آشغال باشه، باید اجرا بشه! اگه شما با قوانین مشکل دارین، پیشنهاد بدین، کجاش چجوری تغییر کنه!
اگه منظور طنز و فکاهی ه که خوب چه فایده ای داره هر دقیقه یک نفر راه افتاده 37 یا اگه اشتباه نکنم 38 تا تاپیک کپی و پیست می کنه توی انجمن، بقیه هم می گن، ایول؛ چه خوب! مرسسسسسسی! اه اه، خوشم نیومد و ...
توی اون انجمن کپی پیست به دو دلیل پاک می شه: 1- حفاظت از سلامت کلید های کنترل، سی و وی کیبرد شما؛ 2- حفاظت از محیط فروم که قرار است بچه ها توش بنویسن، نه کپی پیست کنن !!
اگه منظور انجمن تاریخ، فرهنگ و سیاست ه، باید عرض کنم ما توی قوانین نوشتیم کپی پیست اخبار ممنوع، تاپیک اخبار منتخب رو هم گزاشتیم!! حالا طرف میاد می گه مشایی محترم(!) حرف زده؛ خوب چه کنیم!؟ فحشش بدیم یا تحسینش کنیم!!؟ اصلا گیریم که بحث کردیم در موردش؛ چه فایده ای!!؟

پس لطف کن همه انجمن هایی که کپی پیست توش زیاده رو پاک کن ! ( دقت کن ! گفتم انجمن ! نه تاپیک ! چون شما کلا انجمن طنز و فکاهی رو حذف کردین ) اگرم نمیدونی کدوم انجمن ها کپی پیستی هستن بگو تا خودم بهت بگم ! ( از یه مدیر بعیده ندونه ! )

چرا اینکارو نمیکنی !؟

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

ببخشید می شه با برداشتن انجمنای علمی از دکمه های C و v ما محافضت بیشتر کنی؟

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم

مدیرا خوششون میاد . زورشون میرسه هی قفل میکنن . چرا عکس رو بستین؟"زیبا ترین لحظه ، لحظه عشق بازی ماست"؟استقبال نشد؟ بازدید هاش تو یه ربع اول به 115 رسید . خب ما عکسامون رو میزاریم دیگه . یعنی چی قفل میکنین؟ کجاش تبلیغاته ؟ اگه تبلیغاته یه انجمن تبلیغات برامون بزنین بریم اونجا .

در ضمن مرگ بر دیکتاتور . هیچ فرقی هم نداره کی باشه .....!!!

YASAMIN

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

نظر شما هم در جای خود ارزش مند است! :D
پیشنهاد ما رو کی گوش می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب همه چیز رو که نمیتونن بچه ها بنویسن میشه هر دو در کنار هم باشن
آخه خبر رو که نمی شه از خودت در بیاری باید منبع داشته باشی این جوری هم که میشه کپی پیست
بعدشم باید راجع به خبر اظهار نظر کرد خب چی کارش کنیم فایده اش این که ممکن نظر 1 نفر رو عوض کنی

• شروع کننده موضوع

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

الان نزدیک به 6 ساعته که حرفای ما تو این تاپیک بدون جواب مونده ... در حالی که 10 تا مدیر تو این مدت این تاپیکو دیدن و ازش گدشتن !!!

در حال که توی همین تاپیک آقای بذرکار ( ره ) فرمودند : نظر شما هم در جای خود ارزش مند است! :D ( البته تابلوئه که شوخی میکنن ! )

واقعا چه مدیران لایقی داره این سایت غربونش برم !

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

اینجا چه خبره؟
ببینید، حرف من هنوز همون حرف قدیمیه، تاپیک ها تا وقتی میتونن هدایت بشه نباید قفل بشن، و در صورت قفل باید دقیقا گفته بشه برای چی قفلیده شده، این که فقط بگیم "بی محتوا" دلیل محکمی نیست، باید گفته بشه "چرا بی محتوا؟"
ولی در مورد تاپیک های سیاسی (حالا چه عکس چه خبر)، خوب از این جمع 3000 نفری، حداقل 500 تا سبزن، 300 تا غیر سبز، خوب حساب کنید 500 نفر آدم بی افتن به جون 300 نفر دیگه، هیچ کدوم هم کوتاه نیان، هیچ کدوم هم اونوری رو قبول نکنن، همه هم هی حرف خودشون رو تکرار کنن، خوب مسلمه آخرش دعوای بی نتیجه ای میمونه رو دست فروم! خوب که چی؟ هیچی!
بخاطر همین "هیچی" هست که تاپیک های سیاسی قفل میشن، آقا خبرتو دادی، بحثتو کردی، فحشتو دادی، تموم شد! دیگه چرا باید منتظر یه دعوای بی نتیجه باشی؟ این خوبه که هی یکی بیاد بگه این دروغ میگه یکی دیگه بیاد بگه اون دروغ میگه و این روند تا 4-5 صفحه بدون نتیجه دنبال بشه؟

من خودم اولین باری که دیدم تاپیکا قفل میشن، یه تاپیک زدم و آخرش هم نتیجه داد، ولی هیچوقت راجع به مطالب سیاسی نظر مثبتی نداشتم
مثال میخوای؟ بفرما!
این یک نمونه بارز از تاپیک هایی هست که باید قفل میشد و شد: http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,16958.0.html

ولی آیا این تاپیک و امثال این هم باید قفل بشه؟ مسلما نه! http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,15670.0.html

تفاوت را احساس کنید!

یاسی جان گفته که...
به نقل از Yasi.R :
آخه خبر رو که نمی شه از خودت در بیاری باید منبع داشته باشی این جوری هم که میشه کپی پیست
بعدشم باید راجع به خبر اظهار نظر کرد خب چی کارش کنیم فایده اش این که ممکن نظر 1 نفر رو عوض کنی
منم میگم: درسته، خبر رو نمیتونی از خودت در بیاری ولی میتونی از خبری که خوندی نکات مهمش رو در بیاری، بنویسی و بگی که راجع به نکات مورد نظر تو "بحث" (و نه دعوا) بشه، هر کسی نظر خودشو بده، دعوا هم نکنن*، و یه چیز دیگه: نظر بقیه با دعوا تغییر میکنه یا بحث منطقی؟ اونی که با بحث تغییر نمیکنه مطمئن باش با دعوا و فحش و منفی مثبت هم نظرش عوض نمیشه، تازه تو منظورتو از عوض کردن نظر مشخص نکردی!

* پیشنهاد: میشه تمام پستای دعوا رو پاک کرد!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

پیشنهاد: این پست رو بخونید http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,16335.0.html

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

اين اصلاً خوب نيست كه هميشه فقط اعتراض كنيد به همه چي! هر تاپيكي تا الان قفل شده، برخلاف قوانين بوده. اگه به نظرتون قوانين مشكل داره، همون طور كه آقاي بذركار هم گفتن، بگين كجاش بايد چه جوري بشه.

پیشنهاد ما رو کی گوش می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما پيشنهاد معقول و همه جانبه و قابل اجرا بده، چشم.

طنز و فكاهي به خاطر صرفاً كپي پيستي بودن حذف شد. مي گيد تاپيك هاي علمي هم اين طورين؟ اگه تا حالا سر زده باشين، مي بينين كه خيلي فرق دارن با هم! لااقل اونجا تاپيك هايي وجود داره كه بچه ها خودشون نوشته باشن! حتي كپي پيست هم باشن، چيزايي هستن كه ميشه درباره ش يه صحبتي كرد...اما طنز و فكاهي چي؟ هركي فقط مياد پست ميده "خيلي عالي بود!"
اين ارزشمنده كه بچه ها سعي كنن خودشون يه چيزي بنويسن...
اين فروم با بقيه ي فروم ها فرق داره...اگه فقط قرار باشه اينجا مثل هر فروم ديگه اي باشه و چيزي ياد نگيريم، وقتمون رو داريم تلف مي كنيم...

واقعا چه مدیران لایقی داره این سایت غربونش برم !
اين قدر بي انصاف نباشيد! از نظر شما لياقت يعني چي؟ هركي بذاره سايت به هر جهت كه داشت مي رفت بره و چيزي رو كنترل نكنه لايقه؟
از نظر شما وقتي يه جا قوانيني داشته باشه و اجرا بشه، يعني سايت داره به افتضاح كشيده ميشه؟!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

خانم مکرم با 98% حرفات موافقم، راجع به این قسمت:
به نقل از ندا مکرم :
طنز و فكاهي به خاطر صرفاً كپي پيستي بودن حذف شد. مي گيد تاپيك هاي علمي هم اين طورين؟ اگه تا حالا سر زده باشين، مي بينين كه خيلي فرق دارن با هم! لااقل اونجا تاپيك هايي وجود داره كه بچه ها خودشون نوشته باشن! حتي كپي پيست هم باشن، چيزايي هستن كه ميشه درباره ش يه صحبتي كرد...اما طنز و فكاهي چي؟ هركي فقط مياد پست ميده "خيلي عالي بود!"
اين ارزشمنده كه بچه ها سعي كنن خودشون يه چيزي بنويسن...
پیشنهاد میکنم این پست من:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,16875.msg145109.html#msg145109
رو بخونی و نظر بدی!

• شروع کننده موضوع

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از ندا مکرم :
اين اصلاً خوب نيست كه هميشه فقط اعتراض كنيد به همه چي! هر تاپيكي تا الان قفل شده، برخلاف قوانين بوده. اگه به نظرتون قوانين مشكل داره، همون طور كه آقاي بذركار هم گفتن، بگين كجاش بايد چه جوري بشه.

واییییییییییییییییییییییییییی ای خداااااااااااااااااا !

خوب اگه تاپیک برخلاف قوانینه اون قانونی که توی تاپیک نقض شده بگین بعد قفلش کنین !

نه اینکه فقط بیاین و بگین : "قفل شد ! "

این معنی نمیده که ... اول 100 تا تاپیک قفل میکنین بعد 100 سال میاین میکین نقش قوانین بوده !!! کودوم قوانین آخه ؟ مسخرشو درآوردین ...

قوانین سایت هیچ مشکلی نداره ! مدیرا مشکل دارن !

• شروع کننده موضوع

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از ندا مکرم :
اين قدر بي انصاف نباشيد! از نظر شما لياقت يعني چي؟ هركي بذاره سايت به هر جهت كه داشت مي رفت بره و چيزي رو كنترل نكنه لايقه؟
از نظر شما وقتي يه جا قوانيني داشته باشه و اجرا بشه، يعني سايت داره به افتضاح كشيده ميشه؟!

لیاقت یعنی اینکه به جای قفل کردن تاپیک ها اول با اونی که تاپیکو زده صحبت کنین و علت اینکه تاپیکش باید قفل بشه رو تو خود تاپیک توضیح بدین بعد قفلش کنین...

لیاقت یعنی اینکه وقتی اعتراضی رو میبینی به جای اینکه همش از خود دفاع کنی و بگی من خوبم و کارم درسته به اعتراض عمل کنی...

لیاقت یعنی اول کل تاپیکو بخونی بعد حرف بزنی... من 100 بار گفتم تو طنز و فکاهی چند تا متن طنز از خودم نوشتم ولی شما بدون دلیل قفلش کردین ... بعد اومدی میگی همه مطالب طنز و فکاهی کپی پیسته ولی بعضی از مطالب انجمن علمی کپی پیست نیست ؟

لیاقت یعنی واسه حرفت دلیل و مثال بیاری و اگه میگی همه تاپیک های طنز و فکاهی کپی پیسته آرشیوش رو بزاری تا همه ببینن و اون تاپیک های انجمن علمی هم که کپی و پیست نیست بزاری و تعدادش رو هم قید کنی...

لیاقت یعنی اینکه ...

فهمیدین لیاقت یعنی چی ؟

• شروع کننده موضوع

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از مُحسن :
آره راست میگید، اشتباه از ما مدیراست، متاسفانه خیلی هامون تاپیک رو بدون دلیل قفل می کنیم، از این به بعد ما با بند قوانین بزاریم و قفل کنیم مشکل برطرف شده؟

نه عزیزم مشکل برطرف نشده ! چون مدیرا قبل از مدیر شدنشون باید توجیه بشن که وقتی تاپیکو قفل میکنن دلیلش هم بگن ... وقتی مدیرا اینو نمیدونن ل ی ا ق ت مدیر شدنو ندارن ...

مطمئن باش اینیم که میگی فقط به حرفه ! عمرا اگه از این به بعد دلیل بیارین و تاپیک قفل کنین ...

اگه راس میگی همین الان یه دلیل موجه برای قفل کردن این تاپیک بیار : وقتی یه محمد حسین یه پارسا رو میبینه ...

• شروع کننده موضوع

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از مُحسن :
آره راست میگید، اشتباه از ما مدیراست، متاسفانه خیلی هامون تاپیک رو بدون قرار دادن دلیل قفل می کنیم، از این به بعد با بند و دلیل میزاریم، قفل بدون دلیل حق پیگیری دارید!

:)) بله ! آقا محسن به مه حق پیگیری دادند ! دستتون درد نکنه واقعا ! :))

بالا