چرا اینقدر میپیچونی خب بگو ریاضیبه نقل از نازنين اطاعتي :خب هر كس با شرايط وتوانايي ها و علايق خودش تصميم مي گيره و در هر صورت بهترين انتخاب رو خواهد كرد ولي دو تا نكته هست كه بايد بهشون توجه كرد:
1-رشته هاي دانشگاهي تجربي محدودتر هستند و تنوع رشته هاي رياضي خيلي بيشتره.
2-قبولي در رشته هاي رياضي آسونتره.(يعني اگر دو نفر در دو رشته ي رياضي و تجربي رتبه هاي يكسان بيارند دانش آموز رشته ي رياضي شانس بيشتري براي قبولي در دانشگاه داره)
راست ميگه همه ي دنب=يا دنبال مهندس مي گردن ولي تو ايران موقعيت يك دكتر عمومي نسبت به يك مهندس كه دو برابر يك دكتر درس خونده بالا ترهبه نقل از yashar21173 :100% ریاضی چون موقیعت رشته های ریاضی با این که تو ایران نسبت به تجربی محدود تره ولی در جهان اگه ریاضی باشی یقین بدونین موفق ترین و کارا و درامد های بالاتری دارین!
از رئیس قدیم دانشگاه شریف پرسیدم!
به جان خودم! شک دارین؟ میتونم اسمشو بهتون بگم! (در صورت شک پ.خ)
درسته كه موقيت رشته هاي رياضي تو جهان بالا تره و خيلي از شركت هاي خارجي دنبال مهندس مي گردن.اما مطمئن باش هيچكدومشون يه مهندس ايراني را براي كار استخدام نمي كنن مگه اينكه همونجا درس بخوني!!به نقل از yashar21173 :100% ریاضی چون موقیعت رشته های ریاضی با این که تو ایران نسبت به تجربی محدود تره ولی در جهان اگه ریاضی باشی یقین بدونین موفق ترین و کارا و درامد های بالاتری دارین!
از رئیس قدیم دانشگاه شریف پرسیدم!
به جان خودم! شک دارین؟ میتونم اسمشو بهتون بگم! (در صورت شک پ.خ)
اتفاقا بر عکس!به نقل از N!loOfar :درسته كه موقيت رشته هاي رياضي تو جهان بالا تره و خيلي از شركت هاي خارجي دنبال مهندس مي گردن.اما مطمئن باش هيچكدومشون يه مهندس ايراني را براي كار استخدام نمي كنن مگه اينكه همونجا درس بخوني!!
اتفاقن شرکتای خارجی به دنبال مهندسای ایرانی هستنبه نقل از N!loOfar :درسته كه موقيت رشته هاي رياضي تو جهان بالا تره و خيلي از شركت هاي خارجي دنبال مهندس مي گردن.اما مطمئن باش هيچكدومشون يه مهندس ايراني را براي كار استخدام نمي كنن مگه اينكه همونجا درس بخوني!!
دقیقا!به نقل از روشن :اتفاقن شرکتای خارجی به دنبال مهندسای ایرانی هستن
الان گروه های مهندسی زیادی هستن که توی خود ایران برای شرکتای امریکایی و جاهای دیگه کار می کنن
دلیلش هم اینه که هزینه ی فکر توی امریکا خلی بالاست و اگر اون ها طراحی هاشونو به مهندسای ایرانی بدن براشون از نظر اقتصادی خیلی به صرفه تره .
خوب من همه رو نمیگم ولی بعضیا مثل خودم هستن که نکه خیلی دل قوی ای دارن به محض اینکه چشمشون به اتاق عمل میفته قش میکنن! در سطح تیم ملی!!به نقل از fench :اگر به بیمارستان برم میتونم ادم هایی را ببینم که به کمکم احتیاج دارن و بهشون کمک کنم این خوب نیست؟
نظر شما محترم و قابل احترام هست صبا جون ولي كي گفته؟به نقل از صبا.و :بستگی به علاقه فرد داره.ولی به نظر من تجربی ها تو ایران موفق ترن.