به نقل از fichi :راست ميگه همه ي دنب=يا دنبال مهندس مي گردن ولي تو ايران موقعيت يك دكتر عمومي نسبت به يك مهندس كه دو برابر يك دكتر درس خونده بالا تره
به نقل از golpesar :
اگه یخورده از رشته های تجربی میدونسی نمیگفتی مهندسا بیشتر درس میخونن...
کی هفت سال درس هایی رو میخونه که تو اگه یه صفحشونم ببینی مخت سوت میکشه؟؟؟
کی دو سال آزگار(املا!)میره طرح؟؟؟
کی به سلامتی کمک میکنه؟؟؟
کی به فکر تو هس وقتی مریض میشی؟؟؟
فکر کنم منظورمو رسونده باشم!!!
باشه بابا دعوا كه نداريم!به نقل از 85050093 :دلتون بخواد.تجربی.زیست عشقه.رشته ی تجربی هر کی رو راه نمی ده.از قدیم گفتن گربه دستش به گوش نمی رسه میگه پیف پیف بو میده.ریاضیا که روحیه ی شجاع تجربیا رو ندارن خوب حسرت می خورن و می گن تجربی بده.اقا تجربی مرد میخواد که تا آخر راه وایسه.من تمام تابستونامو میرم بیمارستان اونجا چیزیم نمیشه.تجربیا خاص هستن.آدم های خاص و موفق.مقام یه پزشک خیلی بالاست.
ختم کلام:
زیست عشقه عشقه
ریاضی گنده گنده(به خصوص فیزیکش)
امسال که شما یه امار ابکی داشتین،ما داشتیم با زیست سر و کله میزدیم!به نقل از Farnaz sd :آقا چرا فيزيك رياضيا از تجربيا بيشتره ولي شيمي رياضيا و تجربيا يكيه؟!
خو اين نامرديه...
اصن حق ما رياضيارو اين تجربيا خوردن!
نامردااااا...
تخ(tekh) كنيد حق ما رو!
خوبه خودتم حرف خودتو قبول نداري!به نقل از golpesar :امسال که شما یه امار ابکی داشتین،ما داشتیم با زیست سر و کله میزدیم!
من که حاضرم هزار تا فصل فیزیک اضافه تر بخونم(شوخیه،جدی نگیرید )!ریاضی رو به اسونیش میشناسن!!!(اینم خوب جزو کر کری ها حسابش کنید!)
به نقل از panther :بچه ها تجربی فقط پزشکی نیست! علوم آزمایشگاهی یا گیاه شناسین خیلیا دوست دارن!
راس میگه دیگه!به نقل از Farnaz sd :خوبه خودتم حرف خودتو قبول نداري!
اون آمار آبكيو شمام سوم ميخونيد ولي ما يه حسابان سوم و ديفرانسيل پيش داريم ك همه به سختي ميشناسنش پسرم
نه من اصلن حرفتو قبول ندارم!!!!به نقل از تـــــــــــــــــــارا :بله هست ولی اینا به درد نمی خوره.نه پول توشه،نه آینده داره
تو تجربی انتخابای منطقیت می تونه دارو و دندون و پزشکی باشه، همین و بس
اولا من اگه ميخواسم اون زيسته ... شما رو بخونم ك نميرفتم رياضي دوما شما حسابان و ديفرانسيل مارو تو خوابم نميبينيد...به نقل از stranger :راس میگه دیگه!
ما سال سوم هم که شده امار و میخونیم اما شما هیچ وقت زیستو نمیخونید!