اووووووووووووووو الان زوده.به نقل از saranaz :سلام من سال اول دبیرستانم نمی دونم باید کدوم رشته رو انتخاب کنم .....
خانواده ام میگن تجربی
ولی من علاقه ای به رشته های دانشگاهیش به غیر از دندانپزشکی و مخصوصا ژنتیک ندارم
توی راهنمایی و الان که 2ماه از سال گذشته زیستم کلا 20 شدم و ریاصی فیزیکم هم خیلی خوب بوده ولی چون بیشتر دانش اموزان درس خون (مخصوصا پسرها) میرن ریاضی از این می ترسم که نتونم کنکور رتبه ی خوبی بیارم و رشته ی خوبی قبول بشم از طرفی کلا دخترها می رن تجربی و فقط 1 کلاس تو مدرسه ی ما برای ریاضی تشکیل می شه
لطفا راهنمایی کنید و بگید اگه انتخاب رشته کردید چه رشته ای چرا و برای چه رشته ی دانشگاهی رفتید
ممنون می شم
من که کلاس 5 بودم میگفتم میخوام برم ریاضیبه نقل از هيدن زاده :اووووووووووووووو الان زوده.
خود من دقيقا تا آخر سال اول دبيرستان نميدونستم كدوم رشته ميخوام برم.
دقيقا سال اول سال آشنايي با دروس برا پيدا كردن علاقه.
ولی آدما و افکار شون و همین طور هدف ها تغییر می کنن...به نقل از Karo :من که کلاس 5 بودم میگفتم میخوام برم ریاضی
ادم باید از اول هدفشو مشخص کنه
منم اول دبستان بودم ميخواستم برم كامپيوتربه نقل از Karo :من که کلاس 5 بودم میگفتم میخوام برم ریاضی
ادم باید از اول هدفشو مشخص کنه
من خودم از کلاس 5 میخواستم ریاضی بخونم از 3 راهنمایم میخواستم ریاضی محض بخونم الانم هدفم همونه عوض نشده و نمیشهبه نقل از هيدن زاده :منم اول دبستان بودم ميخواستم برم كامپيوتر
بعد يه دوره ميخواستم خلبان شم.
يه دوره ميخواستم مهدس مكانيم شم.
ولي الان دارم ميخونم برا داروسازي![]()
![]()
![]()
اون هدفاي اول كه مهم نيس صد بار عوض ميشه.
من شرایطم رو نوشتم خواستم راهنماییم کنید ^-^به نقل از علـي :خوب این چه سوالیه که میپرسی؟
از نطر هر کس یه رشته ای بهتره و اگر نه همه میرفتن یه رشته
باید ببینی علاقه ی خودت به کدوم یکی بیشتره :)
هیچ وقت به خاطر خانواده یا دوستات رشته ای رو که نمی خوای نرو
برو همونی که خودت می خوای اوا هم کنار میان باهات B-)
ممنونبه نقل از ارنواز :به حرف بقیه توجه نکن چون هر کس نسبت به علایق و عقاید خودش تو رو راهنایی می کنه.
فقط و فقط به علاقه و استعداد خودت توجه کن :)