• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Farnaz.f

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
Farzanegan1 esf
شهر
esfahan
مدال المپیاد
ندارم !
دانشگاه
...
سوال،نظر یا تجربه‌تون در رابطه با انتخاب رشته متوسطه(دبیرستان) درمیون بذارید.

پاسخ : ریاضی یا تجربی

تجربي واسه يه سري آدماي خاص خوبه. كساني كه عاشق زيست باشن. به نظر من كه عاليه!

خب هر كس با شرايط وتوانايي ها و علايق خودش تصميم مي گيره و در هر صورت بهترين انتخاب رو خواهد كرد ولي دو تا نكته هست كه بايد بهشون توجه كرد:

1-رشته هاي دانشگاهي تجربي محدودتر هستند و تنوع رشته هاي رياضي خيلي بيشتره.
2-قبولي در رشته هاي رياضي آسونتره.(يعني اگر دو نفر در دو رشته ي رياضي و تجربي رتبه هاي يكسان بيارند دانش آموز رشته ي رياضي شانس بيشتري براي قبولي در دانشگاه داره)

به نقل از نازنين اطاعتي :
خب هر كس با شرايط وتوانايي ها و علايق خودش تصميم مي گيره و در هر صورت بهترين انتخاب رو خواهد كرد ولي دو تا نكته هست كه بايد بهشون توجه كرد:

1-رشته هاي دانشگاهي تجربي محدودتر هستند و تنوع رشته هاي رياضي خيلي بيشتره.
2-قبولي در رشته هاي رياضي آسونتره.(يعني اگر دو نفر در دو رشته ي رياضي و تجربي رتبه هاي يكسان بيارند دانش آموز رشته ي رياضي شانس بيشتري براي قبولي در دانشگاه داره)
چرا اینقدر میپیچونی خب بگو ریاضی ;)

موقعيت اجتماعي رشته هاي تجربي معمولا بهتره...اگرچه رشته هاي رياضي قشنگتره...

خوب ادم باید تو هر رشته بهترین باشه ووووو در ضمن کسی که(خودمو می گم) رتبه ی یک رو بگیره قبولیش 100%

100% ریاضی چون موقیعت رشته های ریاضی با این که تو ایران نسبت به تجربی محدود تره ولی در جهان اگه ریاضی باشی یقین بدونین موفق ترین و کارا و درامد های بالاتری دارین!
از رئیس قدیم دانشگاه شریف پرسیدم!
به جان خودم! شک دارین؟ میتونم اسمشو بهتون بگم! (در صورت شک پ.خ)

به نقل از yashar21173 :
100% ریاضی چون موقیعت رشته های ریاضی با این که تو ایران نسبت به تجربی محدود تره ولی در جهان اگه ریاضی باشی یقین بدونین موفق ترین و کارا و درامد های بالاتری دارین!
راست ميگه همه ي دنب=يا دنبال مهندس مي گردن ولي تو ايران موقعيت يك دكتر عمومي نسبت به يك مهندس كه دو برابر يك دكتر درس خونده بالا تره

به نقل از yashar21173 :
درسته كه موقيت رشته هاي رياضي تو جهان بالا تره و خيلي از شركت هاي خارجي دنبال مهندس مي گردن.اما مطمئن باش هيچكدومشون يه مهندس ايراني را براي كار استخدام نمي كنن مگه اينكه همونجا درس بخوني!!

Back
بالا