melika15
کاربر حرفهای
پاسخ : ریاضی یا تجربی
من که تجربی رو خیلی بیشتر از ریاضی دوس دارم
من که تجربی رو خیلی بیشتر از ریاضی دوس دارم
به نقل از fireball II :نمیخاین جواب بدین ؟؟
× مشکل اینه که هفت سال درس میخونی تازه میشی یه پزشک ساده که هر جا بری یکی هس
در واقع بازار کار یه جورایی اشباع نیس به نظرتون ؟
من با یه مشاور حرف زدم بهش گفتم چرا انقد این مدت نسبت به ریاضی زیاده و اینکه کدو به صرفه س(!)به نقل از dark-night :منم گاهی به همین فکر میکنم و ...........
پزشکی رو دوست دارم ، نه به خاطر پول یا کلاسش ، به خاطر خودش ..............
7 سال چیز کمی نیست .............................
(شنیدم که در کشورهای خارجی طول این دوره کمتره)..........
دوست ندارم بعد از 7 سال هنوزم ، از لحاظ مالی وابستگی به کسی داشته باشم .............
اما خوبه که گاهی فکر کنیم که تنها رشته ی تجربی که پزشکی نیست .......
چه جالب!! مث مدرسه ما! البته جالبیش اینجاست که اون 3 نفر هم فک کنم مامانو باباشون نمیذارن!به نقل از !~DR.NS~! :کاش این درصدا تو مدرسه ما بود
از 58 نفر 55 نفر تجربی میخوان (البته تقریبا)
با این اوصاف من رشته ی ریاضی رو بهتون پییشنهاد میکنم.به نقل از El.NRL :من کلا به فیزیک (گرایشات اتمی، هسته ای و پلاسما)، و نانو علاقه دارم.ولی واقعا نمی دونم تجربی بخونم و بعدا از گرایشات دارو سازی نانودارو یا داروسازی هسته ای یا فیزیک؟و یا البته پزشکی؟از بچگی می خواستم پزشک بشم ولی الان بعضیا رو که میبینم حاضرن برای پزشکی جونشونو بدن ولی من اصلا چنین حسی ندارم نسبت به پزشکی.کلا هم می خوام تو یه زمینه ی پژوهشی کار کنم.برای همین هم اگه نتونستم دارو قبول شم ژنتیک هست.ریاضی هم کلا علاقه ی خودمه ولی برای آینده اش نگرانم.مهندسیهای ریاضی خیلی عالین ولی الان نمی دونم کدوم رو بخونم.
از لحاظ حافظه و استعداد هم خوبم.فقط یکمی ریاضی مشکل داشتم امسال که اونم به خاطر نخوندنم بود.مسائل فیزیک و شیمی هم که بد نیست!
اصلا باهاتون موافق نیستم! به نظر من ریاضی برای کسی که اونو بفهمه یه دنیاییه واسه خودش!! اینم بدونین که شاید تو دبیرستان کاربردشو نبینین ولی تو رشته های مهندسی واقا خودشونو نشون میدنبه نقل از پری ناز :منظورتو متوجه نشدم
این همه دانشکده داره یعنی مثلا رفتی علوم پزشکیاشو دیدی و رشته های کثیفی بودن؟
اینم کاملا به نظر افراد بستگی داره.به نظر من زیست رشته ایه که میشه فهمیدش و واقعیاتو نشون میده ولی ریاضی و فیزیک همش رو یه سری فرمول میچرخه که شاید یکی حوصله داشت اثباتشونم توضیح میداد ریاضی خسته کنندست ولی تجربی خیلی جالب تره.ترجیح خودم بدن یه خرگوشو تشریح کنم به جای اینکه پشت یه میز کز کنم و با چند تا مسئله که به دردم نمیخورن سروکله بزنم
به نقل از Amin.Hero :6. علاقه یک مفهوم اکتسابیه و تا خودت نخوای درونت به وجود نمیاد، بشینید هر درسیو بخونین و یه کاغذ کوچیک جلوتون بزارین که روش نوشته من عاشق این درسم، بعد از یه مدت این تلقین کردنا به یاه باور ذهنی تبدیل میشه پس صرفن علاقه آینده ساز نیس شاید حتی موجب تخریب آینده هم بشه
به نقل از Amin.Hero :1. اکثر علاقه ما به رشته ریاضی به خود دروس مربوط به ریاضی مثل حسابان و هندسه و ایناست که به این معنایی که ما دوست داریم، اینا فقط تو خود ریاضی محض پیدا میشه که اونم یعنی فقط می تونی دبیر بشی یا اگه خدا شانس بده یه استاد دانشگاه که حداکثرش ماهی 2 میلیون در میاد
به نقل از Amin.Hero :2. بیشتر علاقه ما به خاطر این بوده که اکثر درسایی که تو راهنمایی و دبیرستان خوندیم پایه و درون مایه ریاضیشون بیشتر بوده و طبیعی که اگه کسی 4. 5 سال بیشتر مطالعاتش ریاضی باشن ( به خصوص تو سمپاد ) پایه علاقه ی بیشتری به ریاضی داره. همون طور که اگه شما بشینین 2. 3 ماه فقط زیست بخونین، یه احساس علاقه ای بهش پیدا میکنین، البته افرادیم هستن که از همون اول مثلن تجربیو انتخاب کردن و حال و هوای ریاضی مدرسه و اینا روش تأثیر نذاشته، اما تو مدرسه ما که اصن کلاس تجربی هم نداریم که اینطوره
به نقل از Amin.Hero :3. موفقیت در مهندسی تقریبن بدون استثناء نیازمند پارتی، لابی قوی، داشتن حوصله دنبال کار گشتن هستش، پس یعنی هر کی اینا رو نداشت تقریبن باید جون بکنه تا کار گیرش بیاد
به نقل از Amin.Hero :4. درآمد بهترین شغل مهندسی که تو شرکت نفت باشه، تقربن تو عسلویه و اون طرفاست که تقریبن تمام نقاطش جزو مناطق محروم و با داشتن آیتم شرایط سخت کاریه ( 15 روز، 15 روز که فک کنم همتون بدونین چیه ) که اونم خیلی بشه ماهی پنج میلیون، اما یک پزشک اگه تونست درسشو تموم کنه با یکم این ور اونور کردن و حتی قبول کار تو بهداشت یاریهای روستاها برای اوایل کارش راحت میتونه زیر نظر بیمه باشه و ماهی حداقل 4. 5 میلیون گیرش بیاد، کما اینکه دیدین که یه پزشک عمومی خانواده در یکی از روستاها که تو خود بیست وسی نشون داد ماهی حداقل هفت میلیون درآمد داشت
به نقل از Amin.Hero :5. به نظرم اونایی که میگن برو دنبال علافت یا میخوان ضعفشونو در دروسی مثله زیست یا هر درس حفظی به خودشون تلقین کنن و یا سرشون جایی گرمه و یا خیلی زیادی پول دارن که به درآمد آیندشون اصلن نگاهی نمیکنن
به نقل از Amin.Hero :همون طور که اگه شما بشینین 2. 3 ماه فقط زیست بخونین، یه احساس علاقه ای بهش پیدا میکنین
به نقل از Amin.Hero :6. علاقه یک مفهوم اکتسابیه و تا خودت نخوای درونت به وجود نمیاد، بشینید هر درسیو بخونین و یه کاغذ کوچیک جلوتون بزارین که روش نوشته من عاشق این درسم، بعد از یه مدت این تلقین کردنا به یاه باور ذهنی تبدیل میشه پس صرفن علاقه آینده ساز نیس شاید حتی موجب تخریب آینده هم بشه
ریاضی->با کمی زحمت و تلاش مدرک لیسانس->بازار کاری متنوع واسه همه ی رشته ها->درامد نامحدود وابسته به توانایی و تلاش افرادبه نقل از Amin.Hero :7. مهدس: لیسانس -> بگرد دنبال کار حالا ( یه حداقل 3. 4 ماهی طول میکشه ) -> تو کار جا بیوفت -> جون بکن -> ماهی حداکثر 3. 4 میلیون
پزشک -> کنکورو که دادی اسم دکتر روته -> بعد از 11 سال درس خوندن -> دکتر متخصص -> شغلت آمادست تا دستتو ببوسه -> ماهی حداقل 4. 5 میلیون درآمد -> یه ماشین شاسی بلندم زیر پات ( تازه حتی میتونی تمام وقتتو پات رو بزاری رو پات ) البته سختیاشام هست که به نظر من به لذتاش می ارزه
این هم جای کلی بحث داره که مربوط به انجمن مشاوره ی تحصیلی نمیشه!به نقل از Amin.Hero :از اینکه زیادی مادی فکر کردمو نوشتم ناراحت نشین، و همیشه اینو در نظر بگیرین، اینجا ایرانه، پول و پارتی حرف اول رو می زنه ( پس یا دنبال پول باشین، یا پارتی کلفت داشته باشین و یا جایی برین که پارتی نخواسته باشه که نیست )، قراره در آینده با یه خونواده ایرانی وصلت کنی که ناخودآگاه دغدغه ی اصلیشون پوله، مردم اینجا عقلشون به چشمشونه، اسم ها و صفت ها و پیشوندها حتی از فامیل و نصب و پسوند اسمها هم مهم تره
آرمان گرا باشید، اما اینو بدونین که حتی انیشتینو استیو جابزم نتونستن تموم چیزایی رو که میخواستن بدست بیارن، پس وقتی به رتبه زیر 10 فکر میکنیم اگه شده یک صدم درباره اتفاقایی که ممکنه واسه رتبه زیر 10 هم بیوفته فکر کنین