- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان۲
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
پاسخ : ریاضی یا تجربی
من که تجربی رو خیلی بیشتر از ریاضی دوس دارم
من که تجربی رو خیلی بیشتر از ریاضی دوس دارم

به نقل از fireball II :نمیخاین جواب بدین ؟؟
× مشکل اینه که هفت سال درس میخونی تازه میشی یه پزشک ساده که هر جا بری یکی هس
در واقع بازار کار یه جورایی اشباع نیس به نظرتون ؟

من با یه مشاور حرف زدم بهش گفتم چرا انقد این مدت نسبت به ریاضی زیاده و اینکه کدو به صرفه س(!)به نقل از dark-night :منم گاهی به همین فکر میکنم و ...........
پزشکی رو دوست دارم ، نه به خاطر پول یا کلاسش ، به خاطر خودش ..............
7 سال چیز کمی نیست .............................
(شنیدم که در کشورهای خارجی طول این دوره کمتره)..........
دوست ندارم بعد از 7 سال هنوزم ، از لحاظ مالی وابستگی به کسی داشته باشم .............
اما خوبه که گاهی فکر کنیم که تنها رشته ی تجربی که پزشکی نیست .......![]()
چه جالب!! مث مدرسه ما! البته جالبیش اینجاست که اون 3 نفر هم فک کنم مامانو باباشون نمیذارن!به نقل از !~DR.NS~! :کاش این درصدا تو مدرسه ما بود
از 58 نفر 55 نفر تجربی میخوان (البته تقریبا)

با این اوصاف من رشته ی ریاضی رو بهتون پییشنهاد میکنم.به نقل از El.NRL :من کلا به فیزیک (گرایشات اتمی، هسته ای و پلاسما)، و نانو علاقه دارم.ولی واقعا نمی دونم تجربی بخونم و بعدا از گرایشات دارو سازی نانودارو یا داروسازی هسته ای یا فیزیک؟و یا البته پزشکی؟از بچگی می خواستم پزشک بشم ولی الان بعضیا رو که میبینم حاضرن برای پزشکی جونشونو بدن ولی من اصلا چنین حسی ندارم نسبت به پزشکی.کلا هم می خوام تو یه زمینه ی پژوهشی کار کنم.برای همین هم اگه نتونستم دارو قبول شم ژنتیک هست.ریاضی هم کلا علاقه ی خودمه ولی برای آینده اش نگرانم.مهندسیهای ریاضی خیلی عالین ولی الان نمی دونم کدوم رو بخونم.
از لحاظ حافظه و استعداد هم خوبم.فقط یکمی ریاضی مشکل داشتم امسال که اونم به خاطر نخوندنم بود.مسائل فیزیک و شیمی هم که بد نیست!

اصلا باهاتون موافق نیستم! به نظر من ریاضی برای کسی که اونو بفهمه یه دنیاییه واسه خودش!! اینم بدونین که شاید تو دبیرستان کاربردشو نبینین ولی تو رشته های مهندسی واقا خودشونو نشون میدنبه نقل از پری ناز :منظورتو متوجه نشدم
این همه دانشکده دارهیعنی مثلا رفتی علوم پزشکیاشو دیدی و رشته های کثیفی بودن؟
اینم کاملا به نظر افراد بستگی داره.به نظر من زیست رشته ایه که میشه فهمیدش و واقعیاتو نشون میده ولی ریاضی و فیزیک همش رو یه سری فرمول میچرخه که شاید یکی حوصله داشت اثباتشونم توضیح میدادریاضی خسته کنندست ولی تجربی خیلی جالب تره.ترجیح خودم بدن یه خرگوشو تشریح کنم به جای اینکه پشت یه میز کز کنم و با چند تا مسئله که به دردم نمیخورن سروکله بزنم