به نقل از محمدرضا! :می دونید .
رشته های ریاضی خوبن ولی سختن .
داخلشون پول هست اگرمثل آدم حسابی بگیری بخونی و یه چیزی مث نفت صنعتی شریف و ... قبول بشی و یا این که کار آفرینی کنی .
من ریاضی رو دوست دارم ولی ی حسی می گه که برم تجربی چون ریاضی سخت و بعدشم اگه بخواهی ی چیزی بشی باید خیلی زحمت بکشی .
ولی این دکترا رو نگاه کن بعضی هاشون ی متر شکم دارن
به نقل از میتـرا .. :من زیست خیلی دوس دارم ، الانم المپیاد زیست میرم ؛ ولی پزشکی دوس ندارم و زیادم از رشته های ِ دانشگاهی ِ تجربی نمیدونم . ریاضی و فیزیک دوس ندارم زیاد ولی خیلی دوس دارم بعدن نرم افزار و اینا بخونم تو دانشگاهبه نظرتون چی کار کنم ؟ سایتی هس که معرفی کرده باشه رشته های ِ ریاضی و تجربی ُ ؟ :د
منم پارسال یه مشکلی مشابه این داشتم...فکر میکنم بهتره تا اواسط سال اول صبر کنی...در ضمن واقع بینانه نگه کن چون بعضی علایق زودگذره و شاید بعدا پشیمون شی...بهتره فعلا فقط اطلاعات کسب کنی مثلا میگی نرم افزار دوست داری برو دنبالش و از هر نظر بررسیش کن(بهترین منبع هم افرادی که همون رشته رو میخونند) بعد از نظر جایگاه اجتماعی و این که تو تا چقدر تو اون رشته میتونی پیشرفت کنی و...با رشته های دیگه مقایسش کن این لینک هم از تبیان برای معرفی رشته ها:به نقل از میتـرا .. :من زیست خیلی دوس دارم ، الانم المپیاد زیست میرم ؛ ولی پزشکی دوس ندارم و زیادم از رشته های ِ دانشگاهی ِ تجربی نمیدونم . ریاضی و فیزیک دوس ندارم زیاد ولی خیلی دوس دارم بعدن نرم افزار و اینا بخونم تو دانشگاهبه نظرتون چی کار کنم ؟ سایتی هس که معرفی کرده باشه رشته های ِ ریاضی و تجربی ُ ؟ :د
هوم!به نقل از Mahsa F :نا گفته نمانه که مهندسی رو خیلی دوست ندارم.
به نقل از Mahsa F :سلام. ی سوال رایج و بزرگ و مهم!! لطفا کمکم کنید. ریاضی یا تجربی؟؟ امسال انتخاب رشته دارم. من ریاضی رو خیلی دوست دارم، ریاضیمم خیلی خوبه. توی زیستم بعضی مباحثو خیلییییییی دوست دارم، از بعضی مباحثم متنفرم. مشکل من اینه که نمی دونم به علاقم اهمیت بدم یا به آینده ی شغلی! از یه طرفم خب همه ی زیر شاخه های تجربی، حتی اگه شغلیم نداشته باشی، یه کاربردی تو زندگی روزمره داره، اما فرض کن یکی دکترای ریاضی کاربردی داره! خب این به هیچ دردی تو زندگیش نمی خوره، نهایتا استاد دانشگاهه! نا گفته نمانه که مهندسی رو خیلی دوست ندارم. لطفا منو از نظراتتون بهره مند کنید . یک دنیا ممنون دوستان سمپادی..
به نقل از فـاطّ.. :من الـآن واقعا انتخاب رشته برام شده یه دغدغه شاید هنوز وقتش نباشه اما خیلی تو فکرشم من خودم واقعا ریاضی و فیزیکو دوس دارم ولی زیستو نه زیاد شاید درسم خوب باشه واسه هر 3 شون ولی ریاضی فیزیکو همیشه ترجیح دادمو میدم همچنین شیمی رو هم دوس دارم من مامان و بابام با رشته ریاضی خالفن سر سخت و من خودم بهش علاقه ی شدیدی دارم و الان تو دوراهی موندم باید چیکار کنم و میدونمم تا به چیزی علاقه نداشته باشم موفقیت چندانی ام نخواهم داشت نمیخوام به خودم تلقین کنم ولی همینه![]()