فک نمی کنم در این حدی باشیم که قبل از خوندن رشته ی مهندسی یا پزشکی یا هر چیز دیگه ای نظر بدیم اون رشته حفظیه یا نیست!
آخه یه پزشک اگه هوش بالایی نداشته باشه ، چطوری میتونه یه مریض رو معالجه کنه؟! مگه مردم رباتن که بگیم هرکی این علائم رو داشت حتما این بیماری رو داره .
من نمیدونم چرا همه هوش رو توی ریاضی میبینن و فک می کنن کسی که میره تجربی داره از ریاضی فرار میکنه ! درحالی که اصلا هم اینطور نیست و من میتونم دانش آموزای تجربی رو نام ببرم که خیلی از بچه هایی که میخوان برن ریاضی ، ریاضیشون بهتره !
همون طور که میگین کسی که ریاضی رو لمس نکرده ازش فرار میکنه ، کسی که زیست و شیمی و ... رو لمس نکرده از تجربی فرار میکنه!
× مشکل اینه که چون تو زیست متن رو میخونید و حفظ میکنید و نمره میارید ، ولی تو ریاضی نمیتونید ، فک میکنید ریاضی علم برتر و ایناست! درحالی که همین زیست یه ذره سوال رو می پیچونن تو امتحان ببخشید اما اکثرا عین خر تو گل گیر میکنن
پس تجربی خیلی هم به هوش و فهم ربط داره و شما که پزشکی یا هر رشته ی دیگه ای رو نخوندین نگین که پزشکی فهم نمیخواد یا میخواد
بیا شما صد تا سوال خارج از کتاب بپرس ببین بچه ها بلدن یا نه ! اصلا ریاضی هم همینه ، الان یه مبحثی که قبلا مثلا نخوندین رو بیاد یکی ازتون بپرسه ، میگین چون ریاضی هست باید بدونم؟! خب هر چیزی یه پیش زمینه ای میخواد !