• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ریاضی یا تجربی

علاقه ، بازار کار ، استعداد ، روحیات شخص و ... هم باید توی انتخاب رشته در نظر گرفته بشه . مثلا یکی از خون وحشت داشته باشه و خون ببینه غش کنه ، عاشق زیست و پزشکی هم باشه نمی تونه خب !

من از پزشکی متنفرم..............!!!!!!!!
میخوام برم قاضی بشم....!!!
حیف که تو ایران بیشتر از دادیاری نمیذارن.....!!! B-) B-)

به نقل از فرزند انتقام....! :
من از پزشکی متنفرم..............!!!!!!!!
میخوام برم قاضی بشم....!!!
حیف که تو ایران بیشتر از دادیاری نمیذارن.....!!! B-) B-)

:| مگه کسی مجبورت کرده بری پزشکی؟ :|

خب میتونی وکیل شی بجاش :-"

نه ! کی گفته ؟ بستگی به شاخه ای که میخونی داره ! مثلا یکی از آشنا های ما تو شاخه ی جنایی ها میخونه

به نقل از فرزند انتقام....! :
چه خوب...!!!!
من خیلی دلم میخواد کارهای هیجانی و جنایی بکنم.....!!
بنظرت برم انسانی وکیل بشم یا برم ریاضی هکر بشم؟!! B-)

الان تاپیک راجب ریاضی یا تجربیه :دی

ولی خب من که قرار نیست تعیین کنم . هرکسی یه علاقه ای داره . ولی هردو خیلی جذابن ، اگه کامپیوتر دوست داری که هکری محشره 8-^
اگه هم که نه همون وکیل جنایی . یا مثلا کارآگاه هم میتونی بشی

سلام دوستان. من امروز انتخاب رشته کردم. (به اجبار پدر و مادرم تجربی). اونا که میدونستن من به فیزیک علاقه ی شدید دارم. و قوی هم هستم. اما... اخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا راهنمایی کنید. ممنون.

خب چراشو از خانواده باید بپرسین . بشینین باهاشون حرف بزنین تا قانع شن ریاضی فیزیک دوست دارین . دلایل منطقی بیارین

پاسخ : تغییر رشته

سلام قبلا اینطوری بود که تاثی نهایی مثبت بود و حالا مستقیم شده
اگر کسی بخواد از سال چهارم تغییر رشته بده یعنی سال سوم امتحانات نهایی ریاضی بده و بعد سال بعد تغییر رشته بده به تجربی اون درس های غیر مشترک تکلیفشون چی میشه توی تاثیر روی کنکور ؟

میشه جوابمو بدین لطفااااااا ؟ من زوودتر باید تصمیم بگیرم خب اخه ! پیلیز پیلیز پیلیز

به نقل از Oo.علی :
میشه جوابمو بدین لطفااااااا ؟ من زوودتر باید تصمیم بگیرم خب اخه ! پیلیز پیلیز پیلیز
از Mahzad Mohamadi بپرس !
ايشون امسال از رياضى ب تجربى رفت …!

Back
بالا