مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

hidden

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطان شهیدان
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
دارو
پاسخ : ریاضی یا تجربی

اره دکتر زیاده ولی...
اگه تو هر رشته ای بهترین باشی همیشه برات کار هست..خصوصا بچه های سمپاد ک زرنگ اند ... دانشگاه خوب قبول شو ... پشم شریف هم بخونی اگه بهترین باشی پس فردا میشی مافیای پشم ...
هر رشته ای برای یکی ساخته شده ... هم تجربی بهترینه هم ریاضی بستگی ب آدمش داره ...علاقه و توانایی مهمه

Spacegirl

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ری
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
برنز کشوری نجوم دوره نهم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از hidden :
اره دکتر زیاده ولی...
اگه تو هر رشته ای بهترین باشی همیشه برات کار هست..خصوصا بچه های سمپاد ک زرنگ اند ... دانشگاه خوب قبول شو ... پشم شریف هم بخونی اگه بهترین باشی پس فردا میشی مافیای پشم ...
هر رشته ای برای یکی ساخته شده ... هم تجربی بهترینه هم ریاضی بستگی ب آدمش داره ...علاقه و توانایی مهمه
من خيلي رياضي دوست دارم ولي ميترسم كار پيدا نشه.
آخه كلي از معلمامون دانشگاه شريف درس خوندن سمپادي هم بودن ولي معلمي ميكنن!!!!!!!!!
اونا رو ميبينم از زندگي نا اميد ميشم.مي ترسم آخر و عاقبت ما هم همين بشه

fatameh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
مدال المپیاد
یکم واسه زیست
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
پزشکی یا دکترای ژنتیک

تجربی بهترین رشته است من تشریح جسد یا خون گرم رو به دنیا عوض نمیکنم البته یه سری واقعا دل ندارند مثلا واسه خون سوختگی یا..........

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از fatameh :
تجربی بهترین رشته است من تشریح جسد یا خون گرم رو به دنیا عوض نمیکنم البته یه سری واقعا دل ندارند مثلا واسه خون سوختگی یا..........

خب ادم این صحنه هارو میبینه قلبش از سنگ میشه دیگه ...

رشته ها به خودی خود بد یا خوب نیستن ... بلکه برای هر فرد یکیشون مناسب تره! بستگی به فرد داره ... علایقش و استعداد هاش!

• لایک
امتیازات: death

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

من از اول میخواستم برم تجربی!!
حتی اول راهنمایی با کلی ذوقو شوق کلاس تشریح راه انداختم که خیلیم استقبال شد!بعد کلاس ازمایشگاه واینجور کارا!!اول دبیرستان هم گروه تشکیل دادم برا زیست کسایی که میرن دوم تجربی!
خودم از قبل خونده بودم یه سری چیزاشو(تو راهنمایی)
اما الان ریاضیم!اولین نفری بودم که تجربی میخواستم برم و اولین نفری هم بودم که برا ریاضی ثبت نام کردم!

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از hermes :
من از اول میخواستم برم تجربی!!
حتی اول راهنمایی با کلی ذوقو شوق کلاس تشریح راه انداختم که خیلیم استقبال شد!بعد کلاس ازمایشگاه واینجور کارا!!اول دبیرستان هم گروه تشکیل دادم برا زیست کسایی که میرن دوم تجربی!
خودم از قبل خونده بودم یه سری چیزاشو(تو راهنمایی)
اما الان ریاضیم!اولین نفری بودم که تجربی میخواستم برم و اولین نفری هم بودم که برا ریاضی ثبت نام کردم!

چرا؟؟؟؟

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

به نقل از Cheetah :
تجربی چندتا رشته ی برتر داره!
پزشکیش خوبه،دندون و داروسازی نهایتا!
تعداد داوطلب های تجربی هم که از ریاضی زد بالا!
از طرفی تومدرسمون هرکی(تقریباهمه) رفته سرجلسه اومده بیرون مهندس شده!!دانشگاهش مهم نیست چون ادم رو نمیشه به یه عدد رتبه و دانشگاه محدود کرد!
تجربی و اون همه حفظیات،کنکورهم یه امتحانه و یه اتفاق ممکنه بیوفته که همه ی زحماتت به باد بره!
تازه،برای پزشک شدن چند سال عمر بیشتر عمر آدم صرف میشه!مگه انسان چه قدر عمر داره؟
پزشکی تا آخر عمرت هم دستت به درس خوندن بنده و مقاله دادنو اینجور حرفا(البته اگر بخوای پزشک موفق باشی)

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

به نقل از spacegirl :
من خيلي رياضي دوست دارم ولي ميترسم كار پيدا نشه.
آخه كلي از معلمامون دانشگاه شريف درس خوندن سمپادي هم بودن ولي معلمي ميكنن!!!!!!!!!
اونا رو ميبينم از زندگي نا اميد ميشم.مي ترسم آخر و عاقبت ما هم همين بشه
تا حالا ازشون پرسیدی در این مورد ؟! من از خیلیا پرسیدم یک شغل دیگه در کنار معلمی داشتن!
معلم فیزیک امسالمون رتبه ۱ رقمی ریاضی بود و برق شریف خوند ازش پرسیدیم چرا معلمی گفت چون دوست ندارم همش تو رقابت‌های کاری حرص بخورم و واقعا معلی رو دوست دارم !!!

mra1375

محمدرضا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
طلای زیست
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

من پیشنهادی براتون دارم برید از 5 تا ریاضی و 5 تا تجربی بپرسید( کسانی که الان درسشون تموم شده مثلا 5 تا دکتر و 5 تا مهندس) : از انتخابتون راضی هستید یا نه ؟ ( با دلیل !)

yas21173

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از mra1375 :
من پیشنهادی براتون دارم برید از 5 تا ریاضی و 5 تا تجربی بپرسید( کسانی که الان درسشون تموم شده مثلا 5 تا دکتر و 5 تا مهندس) : از انتخابتون راضی هستید یا نه ؟ ( با دلیل !)
خب اینکه شما میگی که دلیل ِ منطقی نمیشه دوست ِ عزیز!
مسلما هرکی هر انتخابی کرده که نمیاد بگه : "نه، من بیزارم از خودم ، نمیخوام اینارو و ..."
و همچنین اینکه علاقه ی خود ِ طرف چی میشه؟
اونی که داری ازش میپرسی که به قول ِ معروف نمونه ی تطادفی ِ خوبی نمیتونه باشه!

در ثانی ، ته ِ جفتشون که همیشه دکتر و مهندس نمیشه ... اونم اینجا! میشه؟!

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از saranaz :
سلام من سال اول دبیرستانم نمی دونم باید کدوم رشته رو انتخاب کنم .....
خانواده ام میگن تجربی
ولی من علاقه ای به رشته های دانشگاهیش به غیر از دندانپزشکی و مخصوصا ژنتیک ندارم
توی راهنمایی و الان که 2ماه از سال گذشته زیستم کلا 20 شدم و ریاصی فیزیکم هم خیلی خوب بوده ولی چون بیشتر دانش اموزان درس خون (مخصوصا پسرها) میرن ریاضی از این می ترسم که نتونم کنکور رتبه ی خوبی بیارم و رشته ی خوبی قبول بشم از طرفی کلا دخترها می رن تجربی و فقط 1 کلاس تو مدرسه ی ما برای ریاضی تشکیل می شه
لطفا راهنمایی کنید و بگید اگه انتخاب رشته کردید چه رشته ای چرا و برای چه رشته ی دانشگاهی رفتید
ممنون می شم
این اشتباه نباید بشه که به خاطر اینکه طرف نمره ی یک درس خاصش خوبه بره اون رشته . باید علاقه رو نگاه کرد فقط و فقط علاقه.

به نقل از maggie :
ریاضی مغز میخواد . اگه تیزهوشانی باشی که حله ولی....
تجربی هم خرخونی میخواد . :-[
دوستان ریاضی، اگه به کتاب های جفت رشته ها نگاه کنیم می بینیم که جفت شون خر خونیه. که واقعاَ این طور نیست حتی اسامی توی زیست همه معنی دارن و 99% مواقع اسم یه سری دانشمند رو روی مواد نذاشتن. ما باید از کتاب درسی یه ذره فراتر بیایم و واقعیت رو ببینیم به شخصه برای من (البته در بخش مورد علاقم=میکروبیولوژی+ژنتیک) شاید فقط 5% مطالب حفظیه و بقیه رو با استدلال بلدم (به نوعی میشه گفت مفهومشو بلدم) و مطمئنم که سال ها فراموش نخواهم کرد.

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

به نقل از hermes :
تجربی چندتا رشته ی برتر داره!
پزشکیش خوبه،دندون و داروسازی نهایتا!
تعداد داوطلب های تجربی هم که از ریاضی زد بالا!
از طرفی تومدرسمون هرکی(تقریباهمه) رفته سرجلسه اومده بیرون مهندس شده!!دانشگاهش مهم نیست چون ادم رو نمیشه به یه عدد رتبه و دانشگاه محدود کرد!
تجربی و اون همه حفظیات،کنکورهم یه امتحانه و یه اتفاق ممکنه بیوفته که همه ی زحماتت به باد بره!
تازه،برای پزشک شدن چند سال عمر بیشتر عمر آدم صرف میشه!مگه انسان چه قدر عمر داره؟
پزشکی تا آخر عمرت هم دستت به درس خوندن بنده و مقاله دادنو اینجور حرفا(البته اگر بخوای پزشک موفق باشی)

من بودم میرفتم دنبال علاقم!!

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

فقط تجربي
فقط زيست
خداييش زيست خيلي هيجان داره
تنوع هم توش زياده
درسته كه رياضي هم هيجان داره
وقتي با مسايل جديد مواجه ميشيم
ولي هيجان زيست بيشتر
آدم تو تجربي با موجودات زنده سركار داره
البته رياضي هم خصوصيات و ويزكي هاي زيبا و خاص خودشو داره
من كه سعي ميكنم مقايسه نكنم

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

به نقل از ELNAZ.E :
نظر شما محترم و قابل احترام هست صبا جون ولي كي گفته؟
ايرانم داره ميشه مثل هند كه هزارتا دكتر و دارو ساز و... داره اينقدر هم كه دكتر و ... زياد شده كه تا 10 سال ديگه هر خانواده اي قرار يك پزشك خانوادگي داشته باشه.
شما فکر میکنی مهندسا زیاد نشدن؟؟ اگه اونقدی پول داشته باشی که خودت یه شرکت بزنی و ثبت کنی آره خوبه در غیر این صورت باید بری تو شرکت های دیگه کار کنی که من اصلا تحملش رو ندارم! الانم که ماشالا فنی حرفه ای ها هنوز مدرکشون نگرفته خودشون رو مهندس میدونن!(تو بعضی رشته ها البته)

8018

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
دبیرستان پسرانه ارومیه
شهر
ارومیه

100%تجربی مگه کم مهندس بیکار دیدین

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

بنظر من ریاضی!!!!!!

چون قبولیه کنکورش 100 درصد آسون تره!!!!

تو ریاضی شما اگه رتبع تون زیر 5000 هم که بشه میتونین یه رشته ی مهندسی خوب حداقل تو تهران برین ولی برای تجربی فقط اگه زیر 1000 بشین میتونین پزشکیه تهران قبول شین!

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

به نقل از meli :
بنظر من ریاضی!!!!!!

چون قبولیه کنکورش 100 درصد آسون تره!!!!

تو ریاضی شما اگه رتبع تون زیر 5000 هم که بشه میتونین یه رشته ی مهندسی خوب حداقل تو تهران برین ولی برای تجربی فقط اگه زیر 1000 بشین میتونین پزشکیه تهران قبول شین!
مثلا ما سمپادیم... ایشالا میتونیم (;

LOLLIPOP

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان یک
شهر
تبـریـز
دانشگاه
پلی‌تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر/رنگ

به نقل از amirnmt6 :
100%تجربی مگه کم مهندس بیکار دیدین
یعنی فک می کنی دکتر شدن به این آسونیه. همه ی اونایی که پژشکی و... خوندن کار دارن؟؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

یه سری دلایل دیگه که منو مجاب کرد برم ریاضی اینا بودن :

مهمترینش این بود که دیدم هیچکدوم از افراد ثروتمند دنیا پزشک نیستن ، پس با پزشکی نمیتونستم به آرزوم برسم ( راضی نیستم کسی بخنده :-" :D )

بعد پرس و جو کردم گفتن توی ایران اینطوریه که درآمد یک پزشک عادی از یک مهندس عادی بالاتره ، وگرنه توی سایر کشورها قضیه میتونه کاملا برعکس باشه ، خلاصه گفتن اگه میخوای بری خارج از کشور ریاضی بخونی بهتره ،

سومیش این بود که المپیاد کامیوتر هم اختصاصی شد و فقط دانش آموزای رشته ریاضی میتونن شرکت کنن ،

همین سه دلیل کافی بود من فانتزیامو توی رشته ریاضی پیدا کنم و موندگار شم :D

مهرناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
NeYshaBerliN
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

من انتخاب رشته کردم تموم شد ولی هنوز موندم ریاضی یا تجربی؟!
چه برسه به اونایی که انتخاب رشته نکردن!
ریاضیم همیشه از زیستم بهتر بوده به جز امسال ....امسال واسه ریاضی و فیزیک ارزش قائل نشدم :((
زندگیمو گذاشتم پای زیست البته پشیمون نیستم ...اصلا" هم پشیمون نیستم... کلی از زیست خوندن لذت بردم ولی قبلا" هم همیشه از ریاضی خوندن و فیزیک خوندن لذت میبردم...
کلا" آدم نمیتونه بین ریاضی فیزیک و زیست یه کدومو انتخاب کنه! :(
از درسای حفظی مث جغرافی و ادبیات و عربی و اینجور چیزا اصلا" خوشم نمیاد و اگه میرفتم رشته انسانی صد در صد معدل زیر 12 میشد :D
ولی خوب از مشاغل انسانی خوشم میاد....
از رشته های ریاضی عاشق هوافضا بودم و هستم....الکترونیک و روباتیکم دوس داشتم مهندسی نفت هم که نگو چون عاشق شیمیم! :D
از رشته های تجربی فقط بیوتکنولوژی و ژنتیک و سلولی مولکولی دوس دارم از دارو هم بدم نمیاد....نه دندون دوس دارم نه پزشکی البته پزشکی تخصص قلب دوس دارم ه خوب تا متخصص شی و یکم بین مردم جا بیفتی باید با پولی که ازش در میاری بری واسه خودت سنگ قبر بخری :D
و من هنوز هم کمی مرددم!شاید یهو زد به سرم پیش رفتم ریاضی ولی سوم به هیچ وجه نمیرم ....!
ولی واسه اینکه پیش بری ریاضی باید خیلی زحمت بکشی که خودتو به ریاضیا برسونی :-"

بالا