• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ریاضی یا تجربی

اره دکتر زیاده ولی...
اگه تو هر رشته ای بهترین باشی همیشه برات کار هست..خصوصا بچه های سمپاد ک زرنگ اند ... دانشگاه خوب قبول شو ... پشم شریف هم بخونی اگه بهترین باشی پس فردا میشی مافیای پشم ...
هر رشته ای برای یکی ساخته شده ... هم تجربی بهترینه هم ریاضی بستگی ب آدمش داره ...علاقه و توانایی مهمه

به نقل از hidden :
اره دکتر زیاده ولی...
اگه تو هر رشته ای بهترین باشی همیشه برات کار هست..خصوصا بچه های سمپاد ک زرنگ اند ... دانشگاه خوب قبول شو ... پشم شریف هم بخونی اگه بهترین باشی پس فردا میشی مافیای پشم ...
هر رشته ای برای یکی ساخته شده ... هم تجربی بهترینه هم ریاضی بستگی ب آدمش داره ...علاقه و توانایی مهمه
من خيلي رياضي دوست دارم ولي ميترسم كار پيدا نشه.
آخه كلي از معلمامون دانشگاه شريف درس خوندن سمپادي هم بودن ولي معلمي ميكنن!!!!!!!!!
اونا رو ميبينم از زندگي نا اميد ميشم.مي ترسم آخر و عاقبت ما هم همين بشه

تجربی بهترین رشته است من تشریح جسد یا خون گرم رو به دنیا عوض نمیکنم البته یه سری واقعا دل ندارند مثلا واسه خون سوختگی یا..........

به نقل از fatameh :
تجربی بهترین رشته است من تشریح جسد یا خون گرم رو به دنیا عوض نمیکنم البته یه سری واقعا دل ندارند مثلا واسه خون سوختگی یا..........

خب ادم این صحنه هارو میبینه قلبش از سنگ میشه دیگه ...

رشته ها به خودی خود بد یا خوب نیستن ... بلکه برای هر فرد یکیشون مناسب تره! بستگی به فرد داره ... علایقش و استعداد هاش!

• لایک
امتیازات: death

من از اول میخواستم برم تجربی!!
حتی اول راهنمایی با کلی ذوقو شوق کلاس تشریح راه انداختم که خیلیم استقبال شد!بعد کلاس ازمایشگاه واینجور کارا!!اول دبیرستان هم گروه تشکیل دادم برا زیست کسایی که میرن دوم تجربی!
خودم از قبل خونده بودم یه سری چیزاشو(تو راهنمایی)
اما الان ریاضیم!اولین نفری بودم که تجربی میخواستم برم و اولین نفری هم بودم که برا ریاضی ثبت نام کردم!

به نقل از hermes :
من از اول میخواستم برم تجربی!!
حتی اول راهنمایی با کلی ذوقو شوق کلاس تشریح راه انداختم که خیلیم استقبال شد!بعد کلاس ازمایشگاه واینجور کارا!!اول دبیرستان هم گروه تشکیل دادم برا زیست کسایی که میرن دوم تجربی!
خودم از قبل خونده بودم یه سری چیزاشو(تو راهنمایی)
اما الان ریاضیم!اولین نفری بودم که تجربی میخواستم برم و اولین نفری هم بودم که برا ریاضی ثبت نام کردم!

چرا؟؟؟؟

به نقل از Cheetah :
تجربی چندتا رشته ی برتر داره!
پزشکیش خوبه،دندون و داروسازی نهایتا!
تعداد داوطلب های تجربی هم که از ریاضی زد بالا!
از طرفی تومدرسمون هرکی(تقریباهمه) رفته سرجلسه اومده بیرون مهندس شده!!دانشگاهش مهم نیست چون ادم رو نمیشه به یه عدد رتبه و دانشگاه محدود کرد!
تجربی و اون همه حفظیات،کنکورهم یه امتحانه و یه اتفاق ممکنه بیوفته که همه ی زحماتت به باد بره!
تازه،برای پزشک شدن چند سال عمر بیشتر عمر آدم صرف میشه!مگه انسان چه قدر عمر داره؟
پزشکی تا آخر عمرت هم دستت به درس خوندن بنده و مقاله دادنو اینجور حرفا(البته اگر بخوای پزشک موفق باشی)

به نقل از spacegirl :
من خيلي رياضي دوست دارم ولي ميترسم كار پيدا نشه.
آخه كلي از معلمامون دانشگاه شريف درس خوندن سمپادي هم بودن ولي معلمي ميكنن!!!!!!!!!
اونا رو ميبينم از زندگي نا اميد ميشم.مي ترسم آخر و عاقبت ما هم همين بشه
تا حالا ازشون پرسیدی در این مورد ؟! من از خیلیا پرسیدم یک شغل دیگه در کنار معلمی داشتن!
معلم فیزیک امسالمون رتبه ۱ رقمی ریاضی بود و برق شریف خوند ازش پرسیدیم چرا معلمی گفت چون دوست ندارم همش تو رقابت‌های کاری حرص بخورم و واقعا معلی رو دوست دارم !!!

من پیشنهادی براتون دارم برید از 5 تا ریاضی و 5 تا تجربی بپرسید( کسانی که الان درسشون تموم شده مثلا 5 تا دکتر و 5 تا مهندس) : از انتخابتون راضی هستید یا نه ؟ ( با دلیل !)

به نقل از mra1375 :
من پیشنهادی براتون دارم برید از 5 تا ریاضی و 5 تا تجربی بپرسید( کسانی که الان درسشون تموم شده مثلا 5 تا دکتر و 5 تا مهندس) : از انتخابتون راضی هستید یا نه ؟ ( با دلیل !)
خب اینکه شما میگی که دلیل ِ منطقی نمیشه دوست ِ عزیز!
مسلما هرکی هر انتخابی کرده که نمیاد بگه : "نه، من بیزارم از خودم ، نمیخوام اینارو و ..."
و همچنین اینکه علاقه ی خود ِ طرف چی میشه؟
اونی که داری ازش میپرسی که به قول ِ معروف نمونه ی تطادفی ِ خوبی نمیتونه باشه!

در ثانی ، ته ِ جفتشون که همیشه دکتر و مهندس نمیشه ... اونم اینجا! میشه؟!

Back
بالا