مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ریاضی یا تجربی

من هم تجربیو دوست دارم هم ریاضیو
واقعا نمی تونم بینشون یکی رو انتخاب کنم

به نقل از Bahar.no :
من هم تجربیو دوست دارم هم ریاضیو
واقعا نمی تونم بینشون یکی رو انتخاب کنم

خب ببین که کدومُ دوس داری واقعا"..
ینی قبل از اینکه فک کنی به درآمدِ شغلِ آیندتُ کلن شفلای خوبی که این رشته داره, اول به این فک کن که دوس داری رشته رو یا نه و بعد هم به این فک کن که حاضری(؟) تا 3 سال این رشته رو بخونی و با درساش کنار بیای..؟ :-?
موفق باشی.. :)

یکی هم به من کمک کنه.
درکل عاشق شیمی هستم و تا حدی فیزیک و حل مسئله.
ریاضی در حد پرسمان گاج میتونم حل کنم ولی خوشخوان ^#^
و تنها مشکلم از بابت ریاضی آینده شغلی مناسب برای خانوما و از بابت تجربی اسمزرنگ بودن کسانی که پزشکی میخونن و به عبارتی... بقیه رشته
چی کار کنم؟

معلومه که ریاضی بهتره!!!!

به نظر من ریاضی خوبه.حتی ادمای مشهور دنیا هم رشتشون ریاضی بوده.مثل انشتین :-* :-*

به نقل از mohammadpasan1373 :
معلومه که ریاضی بهتره!!!!

به نقل از baby girl :
به نظر من ریاضی خوبه.حتی ادمای مشهور دنیا هم رشتشون ریاضی بوده.مثل انشتین :-* :-*

اینجا قرار نیست که تعیین کنیم کدوم رشته بهتره!
این تاپیک صرفاً جنبه ی مشاوره ای داره،نباید توش کل کل کنین.

من ساله اول ک بودم، همه معلما فک میکردن ک من میرم ریاضی ولی من خریت کردمو رفتم تجربی. ب این دلیل ک میدونستم ک اگه بخام و تلاش کنم، رشته خوب و دانشگاه خوب قبول میشم. یا داروساز یا پزشک یا دندانپزشک خوبی میشم. اما الان هیچکدوم از این رشته ها رو دوس ندارم و بقیه رشته های تجربی هم ب هیچ دردی نمیخورن. پزشکی ک باید مرده تشریح کنیم :-& دندان ک باید دستتو تا ارنج بکنی تو دهن مردم :-& دارو هم ک یا باید خودت داروخونه بزنی ک سرمایه زیاد میخاد یا بری بشی کارمند مردم با ماهی 500 تومن!
کلا پیشیمونم مث چی...
خودتو بدبخت نکن بر ریاضی

ممنون که راهنماییم میکنین ولی یه سوال دیگه دارم.کسی که ریاضی میخونه از استعداد خاصی برخورداره؟یعنی برای اینکه در کنکور رتبه خوبی بیاری و مثلا شریف بخونی تمرین خیلی زیاد کافیه یا باید ارثی استعداد ریاضی داشته باشی؟من یکمی از استعداد ریاضی محرومم و به قولی علامه دهر(املا؟) نیستم. :(

• لایک
امتیازات: death

در روند كنكوري ما و خيلي جاهاي ديگه كنكور زياد با هوش صميميت نداره و موفقيت معني تكرار لجوجانه كارهاي ساده رو مي ده اين رو ميتونين از صحبت هاي رتبه هاي برتر و يا افرادي مثل اينشتين تحقيق كنيد پس تنها تكرار ( تلاش) هست كه در كنار علم فراشناخت رتبه رو مي سازه...در ضمن هوش انواع مختلفي داره مثلا من شنيدم افرادي كه هوش خلاق بالايي دارن نميتونن اونطور كه شايسته است ظاهر شن چون مثلا تو مبحثي مثل قرابت از يه ديد ديگه به يه گزينه ديگه ميرسن ...

• لایک
امتیازات: kavir

کدوم استعداد.حتی اگه بخای شریفم بری نباید ک حتما نابغه باشی،فقط کافیه عمومیارو خوب بخونی و واسه اختصاصیا هم تمرین زیاد و البته مستمر داشته باشی. این استمرار خیلی مهمه

تجربی سخت تره همون درسا رو داره ولی یه زیستم اضافه داره باید علاقه داشته باشی صرفش علاقست چون من زیستو با عشق میخونم شاید همین زیست واسه یکی کابوس باشه :| :|

سلام من رشته تجربی هستم و نمی دونم که واقا این رشته رو دوست دارم یا نه خانوادم اصرار دارن تو این رشته بمونم البته نه خیلی رشته تجربی به علاقه زیادی نیاز داره که من فکر میکنم اصلا این علاقه رو ندارم از طرفی از اینده رشته ریاضی میترسم واقا نمیدونم چی کار کنم؟
دختر-دوم دبیرستان :-? :-?

من خودم عاشق ریاضیم ول نمدوم چی تو تجربیه که گیر دادن میگن باید بری تجربی ^-^

به نقل از shahrzad.m :
سلام من رشته تجربی هستم و نمی دونم که واقا این رشته رو دوست دارم یا نه خانوادم اصرار دارن تو این رشته بمونم البته نه خیلی رشته تجربی به علاقه زیادی نیاز داره که من فکر میکنم اصلا این علاقه رو ندارم از طرفی از اینده رشته ریاضی میترسم واقا نمیدونم چی کار کنم؟
دختر-دوم دبیرستان :-? :-?
دقیقا از چه چیز آینده ریاضی می ترسی؟!

به نقل از zahrajojo :
من خودم عاشق ریاضیم ول نمدوم چی تو تجربیه که گیر دادن میگن باید بری تجربی ^-^

فقـط به علـاقه ی خـودت فـک کـن. اگـه خـانواده اصـرار دارن کـه بری تجـربی دلیـلشو بپرس و دلـایل خودت رو بگو و متقـاعدشون کـن. ولـی دنبال علـاقت برو و استـعدادت!

دوستان من یه سوال دارم ! میخواستم بدونم فناوری اطلاعات (IT) از لحاظ درآمد و بازار کار ، به برق میرسه یا نه ؟! :-?

• لایک
امتیازات: TMNT

سلام.
من "شیمی" رو خیلی دوستـــ دارم ولی نمیدونم چیکار کنم...تجربی یا ریاضی...!
من زیست رو واقعا دوست ندارم!ولی احساس میکنم رشته داروسازی رو دوست دارم!
یا مثلا مهندسی های مربوط به شیمی رو هم خیلی علاقه دارم...
موندم تو دو راهی...البته خودم رشته ریاضی رو خیلی بیشتر دوست دارم...
(چقدر "دوست دارم" شد!!)

من ریاضی رو خیلی دوست دارم ولی فیزیکـو نمیتونم تحمل کنم . تجربی ام اصلا . انسانیم که نه :-??
فک کنم آخرش باید برم هنرستان :-<

سلام عیدتون مبارک از تجربی میشه فیزیک اتمی خوند؟

به نقل از hamid-shojaee :
دوستان من یه سوال دارم ! میخواستم بدونم فناوری اطلاعات (IT) از لحاظ درآمد و بازار کار ، به برق میرسه یا نه ؟! :-?
هرچیزی اگر که بهش علاقه داشته باشی درآمدسازه...درضمن برق اونقدرها هم دیگه پردرآمد نیست!به هرکی برسی میگه برق خوندم!!دانشگاهشم مهم نیست!!!
کامپیوتر و آی تی رشته های پردرآمدین...اگر واقعااااااااااااا علاقه داشته باشی...
به نقل از میلاد14 :
از تجربی میشه فیزیک اتمی خوند؟
نه نمیشه.فیزیک رو فقط از رشته ریاضی میشه خوند.

Back
بالا