• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ریاضی یا تجربی

اولویت بندی که برای انتخاب رشته هست،تا چه حد دقیق هستن؟میشه بشون اعتماد کرد؟

اگه سال دوم وسومو برم ریاضی یا دومو برم ریاضی بعدش برم تجربی چقدر موفق میشم؟

به نقل از ZELZELE :

خيلي درصد موفقيتت بالاست به نظر من ولي اوني كه ديپلم رياضي بگيره بعد دانشگاه پزشكب بخونه مامانم ميگه موفق تره!! :-??

چون اصولا ریاضی ِ بچه های ریاضی فیزیک بهتره !و تو کنکور بهتر از بچه های تجربی، ریاضی رو می زنن!

خوب این کار یه کم ریسکش بالاست و بهتره که سال دوم و سوم که ریاضی میخونین یه نگاهی هم به زیست بندازین. چون تا اونجایی که من میدونم خخخیییلی سخته که سه تا زیستو همزمان تو یه سال بتونین بخونین.

به نقل از ZELZELE :

احتمال زیاد نه!
ضریب ریاضی 6 ه (پایین ترین در بین اختصاصیا) و ضریب زیست 12 و مطمئن باشید از پس این کتاب های زیست نه میشه یه ساله بر اومد و نه بدون معلم! و تفاوت تراز ریاضی تو کنکور زیاد نیست یعنی این که ریاضی رو 60 بزنی یا 70 زیاد فرقی نمی کنه ولی بین زیست 60 تا 70 کلی فرق هست. ;)

قطعا ریاضی.......!!!!!!هم قشنگ تره....هم خیلی زود میتونی شروع به کار کنی ...هم رشته های دانشگاهی متنوعی داره....بعدشم....کلاس داره....!!!! B-)

من هنوز تعیین رشته نکردم راستش خودم از خون و جراحی و این جور چیزا خوشم نمیاد X_X تا چند وقت پیش میخواستم ریاضی بخونم تا پدرم گفت پزشک ها موفق ترن و به این جور چیزا عادت میکنی و از اون به بعد هم هرکی میخواد برام ارزو موفقیت کنه بهم میگه خانم دکتر خیلی شک کردم نظر شما چیه؟ :-\

به نقل از mahsa_1377 :
من هنوز تعیین رشته نکردم راستش خودم از خون و جراحی و این جور چیزا خوشم نمیاد X_X تا چند وقت پیش میخواستم ریاضی بخونم تا پدرم گفت پزشک ها موفق ترن و به این جور چیزا عادت میکنی و از اون به بعد هم هرکی میخواد برام ارزو موفقیت کنه بهم میگه خانم دکتر خیلی شک کردم نظر شما چیه؟ :-\
به حرفای بقیه خیلی اهمیت نده،فقط به علایق و توانایی های خودت فکر کن.بعد هم به بازار کار و امکانات تحصیل.
اگه به پزشکی هیچ علاقه ای نداری طرفش نرو،سعی کن رشته ای رو انتخاب کنی که واقعاً بهش علاقه داری! :)

به نقل از N! :
من شنیدم پذیرش برای دانشگاه در رشته ریاضی نسبت 40،60 برای پسرا و دخترا هست.درسته؟
اگه این بود که برای دخترا خیلی خوب بود..من فکر کنم90 به 10 باشه نهایتا80 به 20

Back
بالا