• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ریاضی یا تجربی

رشته تجربی واسه دخترا ارجحیت داره اما این به معنی این نیست که دخترا نمیتونن تو ریاضی موفق باشن
من هنوزم سر حرفم هستم تو دانشگاه باید برا پاس کردن هر واحد کلی عدد و رقم واسم های انگلیسی حفظ کنین جزوه هایی با انگلیسی سنگین تخصصی بخونین و حفظ کنین و حداقل واسه پیدا کردن کار درست وحسابی 10 سال درس بخونین ولی بعدش نونتون تو روغنه

معلومه که ریاضی بهتره اما تجربی پزشکی رو داره که همین باعث میشه تجربه هم طرفدار داشته باشه مثل خودم
ولی برا اونا که هم پزشکی رو دوس دارن هم رشته های مهندسی رو به نظر من باید برن مهندسی پزشکی که هر دو تاشو داره :-* ;D

به نقل از pes2013 :
معلومه که ریاضی بهتره اما تجربی پزشکی رو داره که همین باعث میشه تجربه هم طرفدار داشته باشه مثل خودم
ولی برا اونا که هم پزشکی رو دوس دارن هم رشته های مهندسی رو به نظر من باید برن مهندسی پزشکی که هر دو تاشو داره :-* ;D

البته باید ذکر شه که مهندسی پزشکی یه رشته ی کاملاَ مهندسیه و زیست و شناسی و پزشکی فقط تو اسم این رشتس و در واقعیت وجود نداره و فقط هم از ریاضی میشه این رشته رو رفت!

رشته ریاضی معمولا برای داشتن یه کنکور موفقیت امیز چه کنکور تجربی و چه کنکور ریاضی تاثیر بسیاری داره

از ریاضی رفتن میترسم!! میترسم که نتونم اونجوری که می خوام اینجا موفق شم!!! و میدونم تو هر رشته ای اگه تاپ باشی موفق میشی!! به هر حال مرسی از نظراتتون ;D

رشته ریاضی مدرسه ما معمولاً از تجربی قویتره، ولی با این وجود امسال بچه های تجربی تعدادشون از ریاضی ها بیشتر شده(3به 2)
در کل توصیه من به اونایی که مردد هستن:
1-اگه تو هردو تا رشته توانایی خوبی داری ببین مدرست تو کدوم رشته قویتره(به لیست قبولی های کنکور مدرسه مراجعه کن.)
2-اگه به یکی از این دو رشته علاقه زیادی داری اصلاً به این که این رشته مثلاً آینده شغلی نداره توجه نکن و فقط علاقتو دنبال کن انشاءالله موفق میشی.

بنظرم قبولی تو رشته ریاضی واسه بچه درس خونا اسون تره
تو تجربی خیلی سخت تره ...
کلن تجربی واسه دخترا بهتره

به نظر من بستگی داره ! خوب هرکسی علایق خاصه خودشُ دارهُ یه جورایی قابل قیاس نیستن !
عموما اگه ادم خیلی رشتشُ اون راهی که انتخاب کرده درش مصمم تر باشه احتمال موفقیتش بیشتر میشه ! حالا میتونه این شخص ریاضی خونده باشه یا تجربی...

ریاضی‌ بهتره...تجربی‌ تعداد محدودی رشتهٔ مناسب داره..اما مهم علاقس
;;)

من خودم برای انتخاب رشته پیش 3 تا مشاور رفتم.اکه بخوام حرفایه همشونو خلاصه کنم میشه این که اگه بری ریاضی 100% قبولی اما اگه بری تجربی 30% قبولی. ریاضی خواندن طی این 3 سال صرفلا برای قبولی تو یه دانشگاهه خوبه ولی تجربی خوندن فقط برای قبولیه دیگه دانشگاه اهمیت نداره چون شرکت کنندش 2 برابره ریاضیه............

Back
بالا