مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر نیمچه مدال
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع
پاسخ : ریاضی یا تجربی

رشته تجربی واسه دخترا ارجحیت داره اما این به معنی این نیست که دخترا نمیتونن تو ریاضی موفق باشن
من هنوزم سر حرفم هستم تو دانشگاه باید برا پاس کردن هر واحد کلی عدد و رقم واسم های انگلیسی حفظ کنین جزوه هایی با انگلیسی سنگین تخصصی بخونین و حفظ کنین و حداقل واسه پیدا کردن کار درست وحسابی 10 سال درس بخونین ولی بعدش نونتون تو روغنه

pes2013

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
دهدشت

معلومه که ریاضی بهتره اما تجربی پزشکی رو داره که همین باعث میشه تجربه هم طرفدار داشته باشه مثل خودم
ولی برا اونا که هم پزشکی رو دوس دارن هم رشته های مهندسی رو به نظر من باید برن مهندسی پزشکی که هر دو تاشو داره *-: :D

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از pes2013 :
معلومه که ریاضی بهتره اما تجربی پزشکی رو داره که همین باعث میشه تجربه هم طرفدار داشته باشه مثل خودم
ولی برا اونا که هم پزشکی رو دوس دارن هم رشته های مهندسی رو به نظر من باید برن مهندسی پزشکی که هر دو تاشو داره *-: :D

البته باید ذکر شه که مهندسی پزشکی یه رشته ی کاملاَ مهندسیه و زیست و شناسی و پزشکی فقط تو اسم این رشتس و در واقعیت وجود نداره و فقط هم از ریاضی میشه این رشته رو رفت!

shaghayegh sh

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
دانشگاه
ایشالا شهید بهشتی
رشته دانشگاه
ایشالا داروسازی

رشته ریاضی معمولا برای داشتن یه کنکور موفقیت امیز چه کنکور تجربی و چه کنکور ریاضی تاثیر بسیاری داره

Baranbato

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی یا دندان پزشکی

از ریاضی رفتن میترسم!! میترسم که نتونم اونجوری که می خوام اینجا موفق شم!!! و میدونم تو هر رشته ای اگه تاپ باشی موفق میشی!! به هر حال مرسی از نظراتتون :D

Pr.Hesabi

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی(ره)
شهر
بابل

رشته ریاضی مدرسه ما معمولاً از تجربی قویتره، ولی با این وجود امسال بچه های تجربی تعدادشون از ریاضی ها بیشتر شده(3به 2)
در کل توصیه من به اونایی که مردد هستن:
1-اگه تو هردو تا رشته توانایی خوبی داری ببین مدرست تو کدوم رشته قویتره(به لیست قبولی های کنکور مدرسه مراجعه کن.)
2-اگه به یکی از این دو رشته علاقه زیادی داری اصلاً به این که این رشته مثلاً آینده شغلی نداره توجه نکن و فقط علاقتو دنبال کن انشاءالله موفق میشی.

cannibal

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
UT

بنظرم قبولی تو رشته ریاضی واسه بچه درس خونا اسون تره
تو تجربی خیلی سخت تره ...
کلن تجربی واسه دخترا بهتره

samin.h

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
مدال المپیاد
امممم...المپیاد ریاضی بودم الان نیستم دیگه:|
دانشگاه
ما به همون شریفشم راضی ایم!:D

به نظر من بستگی داره ! خوب هرکسی علایق خاصه خودشُ دارهُ یه جورایی قابل قیاس نیستن !
عموما اگه ادم خیلی رشتشُ اون راهی که انتخاب کرده درش مصمم تر باشه احتمال موفقیتش بیشتر میشه ! حالا میتونه این شخص ریاضی خونده باشه یا تجربی...

sanazr

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یزد
شهر
یزد
دانشگاه
شهید بهشتی‌
رشته دانشگاه
پزشکی‌

ریاضی‌ بهتره...تجربی‌ تعداد محدودی رشتهٔ مناسب داره..اما مهم علاقس
;;)

ُُُSaRvE_SaBz

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
علامه حلی2همدان
شهر
همدان
دانشگاه
فقط صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اگه خدا بخواد برق نشد معمار

من خودم برای انتخاب رشته پیش 3 تا مشاور رفتم.اکه بخوام حرفایه همشونو خلاصه کنم میشه این که اگه بری ریاضی 100% قبولی اما اگه بری تجربی 30% قبولی. ریاضی خواندن طی این 3 سال صرفلا برای قبولی تو یه دانشگاهه خوبه ولی تجربی خوندن فقط برای قبولیه دیگه دانشگاه اهمیت نداره چون شرکت کنندش 2 برابره ریاضیه............

anneshirly_ba

boshra
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
برازجان-گناوه
سال فارغ التحصیلی
95

یه دنیاست و یه تجربی >:D< *-: \:D/ /m\

shaghayegh sh

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
دانشگاه
ایشالا شهید بهشتی
رشته دانشگاه
ایشالا داروسازی

به نقل از ُُُSaRvE_SaBz :
من خودم برای انتخاب رشته پیش 3 تا مشاور رفتم.اکه بخوام حرفایه همشونو خلاصه کنم میشه این که اگه بری ریاضی 100% قبولی اما اگه بری تجربی 30% قبولی. ریاضی خواندن طی این 3 سال صرفلا برای قبولی تو یه دانشگاهه خوبه ولی تجربی خوندن فقط برای قبولیه دیگه دانشگاه اهمیت نداره چون شرکت کنندش 2 برابره ریاضیه............

حالا اگه ریاضی بخونی و کنکور تجربی بدی بازم شانس قبولی بیشتری داری :rolleyes: :rolleyes: :-? :-?

shakila .b

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
kerman

به نقل از shaghayegh sh :
حالا اگه ریاضی بخونی و کنکور تجربی بدی بازم شانس قبولی بیشتری داری :rolleyes: :rolleyes: :-? :-?
جدی؟ یعنی از نظر شما اکه ریاضی باشیم کنکور تجربی بدیم موفق تریم ؟ چرا این جوری هست؟

masijoon

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید صدوقی یزد
شهر
یزد
دانشگاه
دانشگاه شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

یه چیز مطلق نیس که بگیم ریاضی بهتره یا تجربی!
هر کس با توجه به علایقش باید انتخاب کنه

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع

به نقل از masijoon :
یه چیز مطلق نیس که بگیم ریاضی بهتره یا تجربی!
هر کس با توجه به علایقش باید انتخاب کنه
خب باهوش مردم هم تو پستش توضیح دادن نگفتن کدوم مطلقاً خوبه

H.E

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان ۱|فـرزانگان 3
شهر
ـتهران
دانشگاه
دانشـگاه تهــران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایــشی

من یه تجربه ی شخصی در مورد این دو تا رشته رو بگم....
من هم تجربی خوندم هم ریاضی ....
تو دبیرستان..مخصوصا دبیرستانای سمپاد به این شکله که این دو تا رشته تفاوت زیادی تا سال سوم با هم ندارن..هر چند که زیست سال دوم واقعا سخته..ولی از پسش بر میای...
سال سوم هم..حتی بچه های تجربی بخش زیادی از ریاضیات بچه های ریاضی رو میخونن..هر چند که بخش های مهمش رو نه واقعا....
ولی خواستم بگم که فشار کاری روی بچه های تجربی واقعا زیاده !
و واقعا هم رشته ی سختیه....اون بخش انگلیسی و جزوه تخصصی مشکلی نیست واقعا..
چون خود ما بخش زیادی از جزوه مون انگلیسی بود..ولی با تدریس دبیر برات جا می افته...
اما اونایی که علاقه ای به زیست ندارن...و در درجه های بالاتر علاقه ای به رشته های پزشکی و پیرا پرزشکی و همین طور کارای پژوهشی و ازمایشگاهی ندارن..واقعا نباید این رشته رو بخونن...
با دلایلی مثله این که تجربی راحت تره..اون حجم ریاضی رو نداره...نرید تجربی !چون این رو دیدم دارم میگم...
رشته تجربی واقعا سخته....و شرط اولش علاقه اس...بعد پشتکار....و با پشتکار موفق میشی...
اینو کسی که زیست خونده متوجه میشه...شما از یه خط کتاب میتوی ۲۰ تا تست در بیاری..که جواب دادن بهشون متکی به حافظه و فهمه !
تو ریاضی اینجوری نیست !...هر سوالی راهی داره.نیاز نیست جوابشو از قبل حفظ می کردی...
با در نظر گرفتن این نکات رشته تون رو انتخاب کنید.من خوشحالم که زیست هم خوندم.چون دید ادم به زندگی با بقیه فرق میکنه..حداقلش اینه که یه سری اطلاعاتی در مورد بدت خودت داری که بقیه ندارن و من این رو دوست دارم.
اما رشته ی دانشگاه و خوب قبول شدن..اونم تو رشته ای که دوست دارید...خیلی مهمه...
و این خوب قبول شدن تو رشته ی تجربی شامل کسایی میشه که اون دو تا خصوصیت رو دارن....علاقه و پشتکار.... ;;)

hosein doostali

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی مرکز
شهر
تهران

تجربی و ریاضی هر دو برای کسی که واقعا" علم دوست باشه فرقی نداره اما من اگه بخوام بگم میگم آدم هایی که تجربی هستند دارای شجاعت هستند

hosein doostali

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی مرکز
شهر
تهران

به نقل از ELNAZ.E :
نظر شما محترم و قابل احترام هست صبا جون ولي كي گفته؟
ايرانم داره ميشه مثل هند كه هزارتا دكتر و دارو ساز و... داره اينقدر هم كه دكتر و ... زياد شده كه تا 10 سال ديگه هر خانواده اي قرار يك پزشك خانوادگي داشته باشه.
هر کس به مقدار قدرت علمیش کار است

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه