هری پاتر بهتر است یا دموناتا ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع serious
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

هري پاتر يا دموناتا؟

• هري پاتر

رای‌ها: 47 71.2%
  • دموناتا

رای‌ها: 13 19.7%
  • هيچكدوم ارزششُ نداره! :دي

رای‌ها: 6 9.1%

• رای‌دهندگان
    66
پاسخ : هری پاتر بهتر است یا دموناتا ؟؟؟

نه اتفاقا هری پاتر به شدت پیش پا افتاده بود.
پرداخت به موضوع تو هری پاتر خیلی کار ساده تری بود چون موضوعش خیلی ساده بود
ولی در مورد دموناتا کامل خیلاقیت و هوش نویسنده رو می شه دید.
تازه ترسناک تر هم هست

دموناتا خیلی باحال تر و بهتر از هری پاتره!
هری پاتر داستانش خیلی خیلی مثل گروشام گرینج بود!

نمیشه نظر ها را تغییر داد ولی باز هم میگم هری پاتر جاذبه بیشتری داشت

از هری پاتر بدم میاد
بیخود وقتمو گرفت

بستگی داره چی واست مهم باشه،هری پاتر و دیموناتا اصلا دو سبک متفاوتند امکان نداره یکی هم طرفدار هری پاتر باشه و هم طرفداره دیموناتا،فکر میکنم مقایسشون کار درستی نباشه چون از هیچ لحاظ شبیه هم نیستن!!!به هر حال،به نظر من،دیموناتا در برابر هری هیچه،دیموناتا فقط یه جور تخلیه احساسات خشونت باره

من هر دوشون را به یه اندازه دوست ندارم

به نقل از sm!ling girl :
فقط هري پاتر
من به صفحه ها ي آخر كتاب 7 ش رسيدم داشت گريم ميگرفت
به نظرم بين ترجمه ها هم مال ويدا اسلاميه بهتره! شما چي ميگين؟
آره نظر منم همينه. خيلي از مترجم ها يه چيزايي اضافه ميكنن كه آدم شاخ در مياره!

یه نظر سنجی بذار ببینیم کدوم بیشتره.

هر جفتشون فوق العاده اند فقط دموناتا داره مسخره میشه .
کلا همه کتابا آخرشون مسخره می شه.

من وقتی هری پاترو میخونم یه احساس آرامش عجیبی میکنم,نمیدونم چرا! ولی دموناتا رو فقط برای اینکه بفهمم آخرش چی میشه خوندم, یه جاهایی زیادی کشش داده بود و آدم خسته میشد.
در هر صورت هری پاتر خیلی بهتره.من تقریبا هر جلدشو 6-7 بار خوندم!
(اما بین اشباح و هری پاتر,هر دو به یه اندازه قشنگن)

هری پاتر عالی بود ولی
دموناتا واقعا چرت و پرت بود.

مسلما هری پاتر بهتره دارن شان با این کتابش آبروی سرزمین اشباحو برد البته ارزش خوندن داره! ولی هری پاتر یه کلاس بالاتر از دموناتایه!

معلومه هری!اما بین سرزمین اشباح و هری پاتر واقعن نمی دونم کدوم....فک کنم سرزمین اشباح قشنگ تر باشه

نه فضای هری پاتر واقعا عالی بود.

به نام خدا

شکی نیست که هری پاتر سطحش بالاتره، دیموناتا با اینکه جالبه و اکشن و به همین خاطر آدم جذب خودش می کنه ولی از لحاظ ادبی ارزش بسیار پایینی داره، در حقیقت می شه گفت دیموناتا تنها عام پسنده ولی هری پاتر هم عام پسنده و هم منتقد پسند. کلا نثرهاشون رو اگه مقایسه کنین کاملا مشخصه، مخصوصا متن اصلی که متن اصلی هری پاتر واقعا سنگینه. از نظر داستانیم هری پاتر جذابتر و قشنگ تره و پیچ و تابای جالبی داره با اینکه من معتقدم جلد آخرش رو کمی خراب کرد ولی دیموناتا داستان سادست و کمتر پیچ تاب داره و از جلد 4 به بعد افت شدیدی پیدا کرد با اینکه معتقدم پایان کتاب رو واقعا زیبا تموم کرد و یه چیز دیگه اینکه دموناتا بیشتر حالت real و واقعی داره نسبت به هری پاتر.

به نقل از احسان .م :
به نظر من دموناتا.
من نمیتونم خوب با هری پاتر و شخصیت هاش ارتباط برقرار کنم. البته قبول دارم که تو جلد های آخر دموناتا یکم انسجام کم شده. مثلا شخصیت ها بیش از حد زیاد شدن.

تعدد شخصیت ها تأثیر چندانی نداره، به طور مثال همین سیلماریلیون، تا حالا کتابی ندیدم که از سیلماریلیون بیشتر شخصیت داشته باشه ولی آیا کتاب هایی مثل هری پاتر یا دموناتا و یا حماسه دارن شان می تون به پای سیل برسن؟!

فک کنم هری پاتر...خیلی خدااا بود...یادش بخیر...!!!!

به نقل از The Lich King :
به نام خدا

شکی نیست که هری پاتر سطحش بالاتره، دیموناتا با اینکه جالبه و اکشن و به همین خاطر آدم جذب خودش می کنه ولی از لحاظ ادبی ارزش بسیار پایینی داره، در حقیقت می شه گفت دیموناتا تنها عام پسنده ولی هری پاتر هم عام پسنده و هم منتقد پسند. کلا نثرهاشون رو اگه مقایسه کنین کاملا مشخصه، مخصوصا متن اصلی که متن اصلی هری پاتر واقعا سنگینه. از نظر داستانیم هری پاتر جذابتر و قشنگ تره و پیچ و تابای جالبی داره با اینکه من معتقدم جلد آخرش رو کمی خراب کرد ولی دیموناتا داستان سادست و کمتر پیچ تاب داره و از جلد 4 به بعد افت شدیدی پیدا کرد با اینکه معتقدم پایان کتاب رو واقعا زیبا تموم کرد و یه چیز دیگه اینکه دموناتا بیشتر حالت real و واقعی داره نسبت به هری پاتر.

تعدد شخصیت ها تأثیر چندانی نداره، به طور مثال همین سیلماریلیون، تا حالا کتابی ندیدم که از سیلماریلیون بیشتر شخصیت داشته باشه ولی آیا کتاب هایی مثل هری پاتر یا دموناتا و یا حماسه دارن شان می تون به پای سیل برسن؟!

موافقم تعداد شخصیت ملاک نیست همین مثل خودت سیلماریلیون با اینکه یه عالمه شخصیت داره ولی به خاطر هنر نویسنده من الان زندگی همه رو از حفظم.

هری پاتر خیلی عالیه! یکی از بهترین کتاباییه که من خوندم! توی جلدای اولش فکر می کردم فقط داستانه ولی دیگه تو آخریاش تقریبا فهمیدم نویسنده چی می خواد بگه.. خیلی چیز های جالبی رو پیچ تو پیچ کرده بود و یاد داده بود! ینی من فقط خوشم نیومد، یه چیزایی هم ازش یاد گرفتم! بعد این کتابای اضافش (نوشته ی خود رولینگ) رو که خوندم موندم توی تخیل این نویسندش... چجوری تونسته این قدر خوب همه چی رو سر هم بندی کنه و بنویسه...
خیلی قشنگه.. کتابیه که تونسته به نویسندش لقب لیدی بده.. تونسته خیلی از بچه ها رو کتاب خون کنه... خیلی کشش عجیبی داره! هری پاتر شاهکاره ولی دموناتا اصلا باهاش قابل مقایسه نیست! اون فقط سر گرمیه.. هیچی نداره.. (البته من کامل نخوندم ولی کلا با خوندم یه مقدارش از بقیش منصرف شدم..) ولی هری پاتر از همون فصل اون جلد اولش منو کشید تو خودش و تا 7 تاش رو تموم نکردم آروم ننشستم!!

• لایک
امتیازات: L.E

دموناتا مسلماً قشنگ تره ولی اروگان یا اراگون رو نخوندید که دارید راجع بع اینا اینجور پکیدید .
توی 98ia.com
پیدا میشه

به نقل از GoLNoo$H :
به نظرم بين ترجمه ها هم مال ويدا اسلاميه بهتره! شما چي ميگين؟
معلومه!تازه به عنوان مترجم اصلی هری پاتر تو ایرانم شناخته میشه...تو سایت رولینگ لینک داده به سایت کتابسرای تندیس

Back
بالا