Pegi
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اصفهان
پاسخ : اثبات یا نقیض وجود خدا
خوب این ماده از کجا اومده؟!
خوب این ماده از کجا اومده؟!
نه چون ماده خودش مخلوقه . محدودهبه نقل از pico :و آره شايد سر چشمه عالم ماده باشه .
به نقل از Dokhtare ariyaE :این چیزیه که اگه بخوای بش فکر کنی دیوونه میشی!!
من خیلی بس فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم!!
هم می گی خدارو قبوا ندارم هم می گی کافر نیستم و می گی به خلقت می اندیشم . خوب این یعنی خدا رو قبول داری.به نقل از pico :اون ماده اي كه تو خوندي ماده اي نيست كه تو تعوري ماترياليست هست ...
نگفتم خلا مادست ... گفتم حتي تو خلا ماده وجود داره ...
شما متعصبين ... ميدونيد چرا چون بزرگترين نظريه مخالف نظريه خودتونو نخوندين حتي نميدونين چيه ...
پس شما از ديد قرآن هم آدماي خوبي نيستيد ...
من خدا رو قبول ندارم ولي كافر نيستم .... من خدا رو رد نميكنم ... چون دانشش رو هنوز ندارم ... اما من آن هنگام كه ميشينم و راه ميرم و بر پهلوي خود دراز گشيدم در خلقت آسمان ها و زمين ميانديشم .... حتي اگه بهشتي وجود داره طبق گفته هاي خودتون من بهشتيم ...
چون بر اساس عقل و بدون تعصب رفتار ميكنم ...اما شما دين داريتو الكي هستش ... بر اساس گفته هاي خودتون ...
1=میشه اول اون 2تا نظریه رو بگی؟به نقل از pico :تو حتي نميدوني كفر يعني چي .
كافر كسيه كه حقيقت رو بدونه و پنهانش كنه ... يعني مثلا من بدونم خدا وجود داره و به خاطر نفع شخصي بگم نيست و باهاش مخالفت كنم .
در صورتي كه من العان اگه بگم خدا هست كافرم ...
در ضمن انديشه ميكنم كه كي خلقشون كرده هنوز بين 2 تا نظريه هستم ...
آره من با این حرفت موافقم چون اول باید بهش ایمان بیاری و پاداش این ایمان حس کردن خداستبه نقل از parmiss :خدا رو باور داشتن يا نداشتن يه چيز درونيه. اگه به خودت القا كني كه هست تاثيرش هم مي بيني.