نفس نمیکشه!به نقل از hermes :جنين چه جوري تو رحم نفس ميكشه؟
فک کنم نفس نمیکشه،از سریق مارد اکسیژن بهش میرسه.به نقل از hermes :جنين چه جوري تو رحم نفس ميكشه؟
تویه ریه ها نمیره!اون به خاطر چیز دیگه ایه که من یادم نیست.به نقل از hermes :پس اون مايع توي رحم كه لزجه و جنين توش معلقه كمكي به تنفس نميكنه؟
(ميگم ربطشو)
به نقل از hermes :براي بازگشت نوزاداي نارس ميذارنشون تو مايعي شبيه به رحم به تنفسشون كمك ميكنه
پرفلوئوركربن مخلوط با اكسيژن....تو هواسازي مطلق مايع(TLV)
توي اين مايع ميشه نفس كشيد!!كه توي شكنجه ها هم ازش استفاده ميكنن(كه طرف نفهمه كي مرده كي زندس)
موارد علوم ادراكي هم ميشه بازسازي حالت رحم و اين حرفا!!
توي بازگشت نوزاداي نارس تو مايعي شبيه به رحمبه تنفسشون كمك ميكنه
يعني مايع رحم به تنفسشون ربطي نداره؟
این قسمت شکنجه رو یکم بیشتر توضیح بدید لطفا"به نقل از hermes :براي بازگشت نوزاداي نارس ميذارنشون تو مايعي شبيه به رحم به تنفسشون كمك ميكنه
توي اين مايع ميشه نفس كشيد!!كه توي شكنجه ها هم ازش استفاده ميكنن(كه طرف نفهمه كي مرده كي زندس)
به نقل از Dr.Stansfield :یه سوال:
رنگیزه های دیگه در گیاه منظورم به جز کلروفیل...در کدوم قسمت سلول قرار داره ؟
تا آنجايي كه من ميدونم بعضي از رنگ ها مانند نارنجي در هويج در واكول سلول گياهي ذخيره ميشهبه نقل از Dr.Stansfield :یه سوال:
رنگیزه های دیگه در گیاه منظورم به جز کلروفیل...در کدوم قسمت سلول قرار داره ؟
به نقل از panther :کویین: مطمئنی اسمه اسید رو درست میگی؟؟؟
به نقل از pn.f :اگه اشتباه نکنم همون ژیبرلین(جیبرلین)هست.
اسیــد جیبرلیــک یکی از مشتــ ـقات ِ جیبــرلیــن هستـــش . فک میکنــَم جیبرلیـــن مشتقات ِ مختلــفی میتونه داشــه باشــ ـه .به نقل از کــو یــ ــ ــیــن :منظـور از اسیدجیبرلیک و ماشین متابولیکی توی گیاه چیه ؟
یکم بیشتر توضیح بدین!اینا منبعش از کجاست؟به نقل از hermes :براي بازگشت نوزاداي نارس ميذارنشون تو مايعي شبيه به رحم به تنفسشون كمك ميكنه