به بیوتین (B7) ویتامین H هم میگن!به نقل از saye3000 :بچه ها ویتامین H شنیدین تا حالا؟
mRNA یا miRNA ؟به نقل از stewie_griffin :اینجا کسی اطلاعاتی راجع به miRNA ها داره؟
دو رشته DNA با هم کار ِ یک رشتــَرو میکنن. با هم میپیچن دور ِ هیستون.به نقل از Dr.Stansfield :در ساختار نوکلئوزوم دور هر 8 هسیتون که دو رشته DNA هست ....
خوب DNA خودش دو رشته ایه دیگه ...بعد الان دو رشته DNA دو رشته ای میپیچه یا یه DNA دو رشته ای !
ببخشید اگه سوال خیلی ضایعه ...الان سولومون میخوندم ...توی شکلش یه جوریه خودش یه جوری گفته
اینو خودمم میدونم ولی میخوام بدونم دو رشتس یا یه رشته ؟به نقل از Madmazel Fairy Tale :دو رشته DNA با هم کار ِ یک رشتــَرو میکنن. با هم میپیچن دور ِ هیستون.
چی رو گیج شدی ؟! چی دو رشته ست؟!به نقل از Dr.Stansfield :اینو خودمم میدونم ولی میخوام بدونم دو رشتس یا یه رشته ؟
نمیدونم چرا سر مسئله به این ساده ای گیج شدم #-o
آره یه DNA n دورشته ای یا 2 DNA دو رشته ای؟به نقل از Madmazel Fairy Tale :چی رو گیج شدی ؟! چی دو رشته ست؟!
DNA که خوب دو رشته هست دیگه! همون دو رشته ش هم میپیچه دور ِ هیستون.
خب درسته دیگه ! ببین DNA که دو رشته ایه ، این هیچی . این دو رشته ی DNA i هم اون بالا گفتم ، کار ِ 1 رشته رو میکنه. یعنی اینکه میگن DNA دو دور (دو دور ُ خورده ایش ُ دیگه نمیدونم!) دور ِ 1 هیستون میپیچه. این دو دوری که پیچیده ، هر دورش ، محتوی ِ ی ِ DNA 2 رشته ای هستش. مثلا" حالا واسه اینکه جا بیوفته برات اینجوری تصور کن که اگه یه مقطع شُ در نظر بگیریم میبینیم 4 تا DNA تک رشته ای داریم.به نقل از Dr.Stansfield :آره یه DNA n دورشته ای یا 2 DNA دو رشته ای؟
آخه توی شکل دوتا DNA دو رشته ای کشیده دور هیستون...یعنی دو رشته دور هسیتون کشیده بعد یه رشتشو باز کرده این طرف توی یه عکس آورده شده DNA دو رشته ای!
نمیدونم چه جوری بگم
به نقل از Dr.Stansfield :mRNA یا miRNA ؟
دقیقا" خودشهبه نقل از Madmazel Fairy Tale :خب درسته دیگه ! ببین DNA که دو رشته ایه ، این هیچی . این دو رشته ی DNA i هم اون بالا گفتم ، کار ِ 1 رشته رو میکنه. یعنی اینکه میگن DNA دو دور (دو دور ُ خورده ایش ُ دیگه نمیدونم!) دور ِ 1 هیستون میپیچه. این دو دوری که پیچیده ، هر دورش ، محتوی ِ ی ِ DNA 2 رشته ای هستش. مثلا" حالا واسه اینکه جا بیوفته برات اینجوری تصور کن که اگه یه مقطع شُ در نظر بگیریم میبینیم 4 تا DNA تک رشته ای داریم.
متوجه شدی؟ :)
تو کجا دیدین ؟به نقل از stewie_griffin :اونو که خودم می دونم. اگه هم ندونم میرم کتاب پیشو می بینم لازم نیست سوال کنم.
miRNA یا همون microRNA رو میگم.
به نقل از Dr.Stansfield :تو کجا دیدین ؟
کلاس ویژه ای از مولکول های RNAهستند که در تنظیم بیان ژن دخالت دارند .miRNAمولکول های RNA غیر کدکننده هستند که تقریبا" 22 نوکلئوزید طول داشته و از لحاظ توالی ،مکمل نوع خاصی از mRNAهستند.به نقل از stewie_griffin :However, if you are really concerned with long-term inhibition, try considering coupling this drug inhibition with RNAi to knock down gene expression of the relaxase enzyme. I have no idea how well (or if at all) the bacteria will take up miRNAs, but it would be worth a shot.
http://www.sciencebuddies.com/science-fair-projects/phpBB3/viewtopic.php?f=28&t=5361&p=25986&hilit=conjugation&sid=85f344a67fc90f7c83090c7ac5e941b2#p25986
به نقل از Dr.Stansfield :کلاس ویژه ای از مولکول های RNAهستند که در تنظیم بیان ژن دخالت دارند .miRNAمولکول های RNA غیر کدکننده هستند که تقریبا" 22 نوکلئوزید طول داشته و از لحاظ توالی ،مکمل نوع خاصی از mRNAهستند.
این مولکول ها با شکستmRNA یا مهار بیان mRNAفعالیتmRNA را تنظیم می کنند.