سوال و اشکالات زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir.love
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوال و اشکالات

کی میدونه کدوم جانوران با چشم باز میخوابن؟ ;D
جدی واسم سواله!
هر کی اطلاعات دقیق داره بگه لطفا!
مر30

یکیش فکر کنم ماهی باید باشه

• لایک
امتیازات: fida

بعضي از كوسه ها و جانوراي آبي. البته همون ها هم با چشم باز نمي خوابن بلكه پلك دوم يا پلك سومشون كه ما اونو بي رنگ مي بينيم روي چشمشون رو مي پوشونه و ما فكر ميكنيم با چشم باز مي خوابن...

• لایک

مار با چشمای باز میخوابه...(پلک نداره)

• لایک

دلفین و لاک پشت

• لایک

به نقل از hesamfear :
بعضي از كوسه ها و جانوراي آبي. البته همون ها هم با چشم باز نمي خوابن بلكه پلك دوم يا پلك سومشون كه ما اونو بي رنگ مي بينيم روي چشمشون رو مي پوشونه و ما فكر ميكنيم با چشم باز مي خوابن...
فقط جانوران دریایی اینطورند؟

پس تا الان شد : ماهی و جانوران دریایی (دلفین ، کو3) ، لاک پشت ، مار
مطمئنید؟
کسی اطلاعات دیگه ای نداره؟
کسی نمیدونه علتش چیه؟

خرگوش ام این طوریه.

به نقل از ElAHE.M :
* ماهي ها و حشرات پلک ندارند. چشمان آنها توسط يک عدسي خيلي سخت محافظت مي شود.
به نقل از nnn :
خرگوش ام این طوریه.
با این حساب خرگوش و حشراتم اضافه شدن!
کسی اطلاعات دیگه ای هم اگه داره ممنون میشیم در اختیارمون بزاره :)

به نقل از nnn :
خرگوش ام این طوریه.
نه من خرگوش داشتم با چشم بسته میخوابید!
شاید یک نوع خاصیش اینطوریه

دیدم دوستان همه علاقه مند به تکامل و همه هم دارای دید باز و این تاپیک هم هست و گل و بلبل و ...
فرصت رو مغتنم شمرده و گفتم این سوالو اینجا مطرح کنم. سوال جالبیه.
هر کس هم که جواب "کاملتری" بنده مثبت تقدیمش میکنم.(باور کنید بیشتر از یکی نمیشه وگرنه ما که بخیل نیستیم!!!)
** از شوخی گذشته سوال جالبیه! ارزش فکر کردن داره.فقط لطفا نذارین اونقدر بمونه تا فسیل بشه

سوال: چرا زبان اسید های نوکلئیک(DNA یا RNA) "چهار" حرفیست؟ مثلا چرا 3حرفی یا 5 حرفی یا 100 حرفی نیست؟؟؟

به نقل از ernst haeckel :
دیدم دوستان همه علاقه مند به تکامل و همه هم دارای دید باز و این تاپیک هم هست و گل و بلبل و ...
فرصت رو مغتنم شمرده و گفتم این سوالو اینجا مطرح کنم. سوال جالبیه.
هر کس هم که جواب "کاملتری" بنده مثبت تقدیمش میکنم.(باور کنید بیشتر از یکی نمیشه وگرنه ما که بخیل نیستیم!!!)
** از شوخی گذشته سوال جالبیه! ارزش فکر کردن داره.فقط لطفا نذارین اونقدر بمونه تا فسیل بشه

سوال: چرا زبان اسید های نوکلئیک(DNA یا RNA) "چهار" حرفیست؟ مثلا چرا 3حرفی یا 5 حرفی یا 100 حرفی نیست؟؟؟

فکر میکنم به اصل خصت ربط داره
یعنی کارش با 3 تا راه نمیفته پس کمتر نیست و این که چرا بیشتر نیست هم اینه که هزینش از سودش کمتر میشه یعنی با هون 4 تا کارش راه میفته
اونوقت اگر بیشتر باشه مخالف اصل خصته

- خیلی خوبه!
فقط لطفا از لحاظ زیستی بررسی کنید. ترجیحا" با عدد یا مکانیسم. چرا راه نمیفته یا چرا راه میفته؟

اگه سه حرفي باشه يه ذره واسه انجلم كارا كمه. حد اقل تعدادي كه لازمه 4 تاس ديگه فكر كنم

نميتونيم با كد ژنتيكي توجيح كنيم؟؟؟

آفرین! دقیقا"!
کد ژنتیکی یه طرف قضیه رو حل میکنه!

هوووم من درست منظورت رو از زبان DNA و RNA نفهمیدم. اگر منظورت رمزهای وراثتی بود، که اصلا چهارحرفی نیست! سه حرفیه.

و علت هم اینکه بیش از سه حرف خیلی کدهای به درد نخور ساخته می شه. چون ما فقط بیست اسید آمینه داریم و می خوایم بسازیمشون. و اما کمتر هم نمی شه چون نمی شه بیست تا رو تولید کرد. البته من فکر کنم چندتا کد همین الانش بلا استفاده هست و خونده نمی شه.

ولی فکر نکنم منظورت این بود. بود؟

- منظورم اینه که چرا ما فقط چهار نوکلئوتید A-T-C-G تو DNA داریم!
اینایی که میگین همش به جواب نزدیکه!خیلی!
فقط تکمیلش کنید! فکر کنید مرحله 2 المپیاده! با اعداد با استدلال!

من فكر مي كنم چون باز ها دو به دو با هم جفت مي شن پس نمي تونن فرد باشن و بايد زوج باشن براي ثابت بودن عرض DNa وبه طبعيت آن RNA
اما فكر مي كنم اگه بيشتر از چههارتا باشه كنترل نداشتن خطا و چهش حين همانند سازي يا رو نويسي بيشتر بايد مي شد و سلول انرژي بيشتري خرج مي كرد بنابر اين اين كار از نظر انرژتيك خيلي نامطلوب مي شد و احتمال جهش كه بالا مي رفت خب اشتباهات زياد مي شد
اماا چرا كم تر ؟ فكر مي كنم اين باز بدليل اين جهش است يعني اگه 2 تا بر فرض بودند در صورت بروز جههش احتمال اينكه بهشون صدمه برسه بيشتر بود پس فكر مي كنم همون 4 تايي بودن بيشترين مزيت رو داره !!!!

يه استدلال ديگه هم مي شه بر اساس امينو اسيد گذاشت يعني اگه كه 2 تايي بود فقط 2 به توان n تا در مقابل 4 به توان n حالت داشت و بنابر اين كدون هاي رمز كننده آمينو اسيدي حالت هاي كمتري داشت و ابايد بيشتر از 3 تا مي شد كه اينج ا فكر كنم بازم بر مي گرده به قضاياي جهش!

آقا اصلا مهم جهشه ديگه

جاگشت هاي 3 رو حساب كن، يعني 3 تا به چند حالت ميتونن جور شن؟ بعد 2 به 2 هم هست. كلن بحث كمترين مقدار براي توان توليد تنوع هست

مژکداران چند هسته دارند:
یک هسته بزرگ برای فعالیت های روزانه، چندین هسته کوچک برای تولید مثل جنسی.

Back
بالا