نمی دونم دقیقا طبق چی بوده؟!! ولی هرچی میتونه باشه جز این یکی! ریاضیه این آزمون خیلی ساده بود!!! اکثریت 100درصد زدن!!!!
خواهشا دیگه بحث نکنید!! pucycat tezar ariadneh در مورد این موضوع بحث کردن دیگه بیی فایده است! مدارس شروع شده ما هم در این همین مدارس تازه تاسیس داریم درس میخونیم!!! ما که تازه وارد سمپاد شدیم و اسم تیز هوش رو حالا چه به حق چه ناحق گذاشتن رومون رو بد نکنیم!!! مدل حرف زدنتون رو سمپادی کنین!!!! این جا هم فکر نمی کنم کسی بخواد توهین کنه اما خب همه ناراضی ان!! کاری هم نمیشه کرد!پس لطفا شخصیتتون رو حفظ کنید مرسی!!!!
این طور که شما می گید یعنی بین مراکز رتبه بندی وجود داره در حالی که این طور نیست..
تنها ملاک پذیرش مراکز آدرس هستش و اون طور که من داشتم لیست قبولی های حلی 1و6 رو می دیدم قبولی ها یه مناطق خاصی رو فرستاده بودن 1 و مناطق دیگه ای رو هم 6
این طور که شما می گید یعنی بین مراکز رتبه بندی وجود داره در حالی که این طور نیست..
تنها ملاک پذیرش مراکز آدرس هستش و اون طور که من داشتم لیست قبولی های حلی 1و6 رو می دیدم قبولی ها یه مناطق خاصی رو فرستاده بودن 1 و مناطق دیگه ای رو هم 6
من حلی رو نمیدونم ولی فرزانگان 1 و 6 دقیقا توی منطقه ان و فاصلشون طوری نیست که بخواین بگین خاطر منطقه تقسیم بندی کردن... یعنی سر چند تا خیابون اینور اونور؟ بعید میدونم... به احتمال زیاد یا رتبه بوده... اگرم نه که پس رندوم کار کردن! منطقه نیست... یعنی بعیده که باشه :)
من حلی رو نمیدونم ولی فرزانگان 1 و 6 دقیقا توی منطقه ان و فاصلشون طوری نیست که بخواین بگین خاطر منطقه تقسیم بندی کردن... یعنی سر چند تا خیابون اینور اونور؟ بعید میدونم... به احتمال زیاد یا رتبه بوده... اگرم نه که پس رندوم کار کردن! منطقه نیست... یعنی بعیده که باشه :)
البته فکر نمی کنم اینا نظم خاصی داشته باشه چون کلن کاراشون بی حسابه!
اما منظورم از منطقه نزدیکی به مدرسه نبود این بود که مثلاً قبولی های مناطق 10-11-12 برن 1 13-14-15 برن 6
یعنی بین دو مرکز نصف کردن..
امروز یکی از بچه ها به نکته خوبی اشاره کرد...!
مسلما ما نمیتونیم تو یه پایه، به طور میانگین در هر دبیرستان، 100تا دانش آموز داشته باشیم،
که میشه 600 تا، با 6تا فرزانگان!!
قطعا ما 600تا تیزهوش نداریم...
پس چرا نمیان اونایی که واقعا استعداد دارنو بندازن تو یه مدرسه؟؟ و اسم بقیه مراکز رو هم بذارن هرچیزی بغیر از فرزانگان
که اسم سمپاد رو خراب نکنن؟؟
وقتی اینکارو نمیکنن، یعنی ما هیچکدوم از اون یکی باهوش تر نیستیم،یعنی همه جزو 600تا تیزهوش هستیم!!
همه...! از فرزانگان 1 تا 6...
حالا همه بچه های فرزانگان 4 و 6 بیان ادعا کنن که خیلی باهوشن و ما خنگیم!
دوستان، نظز شما چیزی که داره اتفاق میفته رو عوش نمیکنه!!!
من یه چی بگم...
600 تا که هیچی تو شهر بزرگی مث تهران به زور به 100 تا میرسن!
اینایی که میان سمپاد اکثرن باهوشن و باهوشتر از بقیه و تلاش و علاقه خیلی بیشتر از بقیه...
نخبه و تیزهوش تو این مدارس کمه...منظورم کسی که عدد ضریب هوشیش در حد نخبه باشه رو میگم...
الان من تو همین مشهد 5 تا سوال ریاضی اگه میزدم میشد 20 امتیاز میرفتم شعبه 1 ولی نشد و 2 قبول شدم و به دلایلی انتقالی به 3 گرفتم...!
این 5 تا سوال کمتر ینی من خنگم؟ ینی هوشم کمتره؟
هوش با یه آزمون تعیین نمیشه...مهارت درسی هم همینطور...تو طولانی مدت بروز میکنه...امیدوارم منظورمو درس رسونده باشم... :)
الانم تهران جمعیتش به 4-5 تا شعبه میرسید...
ببین میفهمم چی میگی
اما بهر حال تا حالا اینجوری بوده که همه چی بر اساس همون سوالا تعیین میشده...
نه تنها5تا، بلکه 1سوالم مهمه!!
همه جا همینجوریه...
فرق آخرین نفری که قبول میشه با اونی که قبول نمیشه،1 سواله...
بحث خنگ بودن هم نیست، بحث تیزهوش نبودنه...
واقعا تیزهوش باید یه چیزی داشته باشه، باید ارزش داشته باشه
و هرچیزی وقتی کم باشه، ارزش داره...
خدایی چن تا تیزهوش دارین تو مدرستون؟ تیزهوش به معنای واقعی...
نه با جمله آخر موافق نیسم...
حق یه عده بوده...هوشششون یکی بوده...دقت کمتر بوده...استرس داشتن یا هزار و یک دلیل دیگه...
کم ولی نه 3 تا شعبه با اون جمعیت زیاد تهران...
به نقل از MissMarvelous :
تنها چیزی که میتونه اختلاف سطح به وجود بیاره همین حاشیه ها و تلقین ها هس چون معلم و امکانات خوب که تو شهرای بزرگ کم نی...
به نظر شما دلیل اینکه ورودی ها هر روز رو به افزایش هست چیه ؟
من فکر می کنم اگر همین طوری پیش بره ، چیزی از سمپاد نمی مونه !!!
آلان هرکی رو نگاه می کونی میره تیزهوشان !
مدرسه فرزانگان 1 شیراز (ناحیه دو )
هر سال خیلی می خواست بگیره 75!
امسال 124 تا گرفتن !
که البته طی دوبار اعلام نتایج این اتفاق افتاده !!!!
بار اول 93 تا می گیرن و بار دوم مثل اینکه چون پسرانه بیشتر گرفته بوده این ها هم به 124 نفر تغییرش می دن!!!!
حالا شما چی فکر می کنید !!!؟؟؟
فك كنم بحث هاي مشابهش زياد بوده تو انجمن ...
مثل ِ http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,82942.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,85723.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,82931.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,82693.0.html