- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- روان شناسی
پاسخ : مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟
بیان اینارو جم کنن، همه رو ببرن تو یه مدرسه...
یعنی تو همین یکی دوسال اخیر، انقد یهو جمعیت تهران زیاد شده، در حد 6تا فرزانگان؟؟؟؟!
استرس داشتن که داشتن...باید آدم استرسشو کنترل کنه
دقیقا مث کنکور...همون شرایط کنکور باید برای تیزهوشان هم باشه...
تو وقتی تو کنکور فقط به یه سوال جواب ندی، رتبه ت هزار تا از یکی که همون سوالو جواب داده، بدتر میشه!
شاید اون سوال رو هم بلد بوده باشی...
اگه اینجوری باشه که تو میگی، همه استرس داشتن خب...
ببین خود من امتحان مرحله اولمو تو یه مدرسه ای دادم که عین طویله بود قشنگ...
و ما رو بردن تو ایوون نشستیم، آفتاب قشنگ تو مغزمون بود، تازه چادر هم تو مدرسمون اجباری بود، با چادر تو اون گرما!!!
اما من تونستم قبول شم و خیلی هایی که تو همون شرایط بد بودن و هممون حالت تهوع داشتیم، قبول نشدن!
پس نمیشه گفت باید به این چیزا و استرس و ... توجه کرد، چون وقتی آدم بلد باشه، به این چیزا فک نمیکنه...
(اینو فقط برای مثال گفتم، نه اینکه بعضیا دوباره بیان بگن شما فک میکنین خیلی باهوشین و از این چرت و پرتا!!)
ببین منم دقیقا میگم تو هر مدرسه ای، فقط عده ی خیلی کمی تیزهوش واقعین...به نقل از MissMarvelous :خدایی چن تا تیزهوش دارین تو مدرستون؟ تیزهوش به معنای واقعی...
نه با جمله آخر موافق نیسم...
حق یه عده بوده...هوشششون یکی بوده...دقت کمتر بوده...استرس داشتن یا هزار و یک دلیل دیگه...
کم ولی نه 3 تا شعبه با اون جمعیت زیاد تهران...
بیان اینارو جم کنن، همه رو ببرن تو یه مدرسه...
یعنی تو همین یکی دوسال اخیر، انقد یهو جمعیت تهران زیاد شده، در حد 6تا فرزانگان؟؟؟؟!
استرس داشتن که داشتن...باید آدم استرسشو کنترل کنه
دقیقا مث کنکور...همون شرایط کنکور باید برای تیزهوشان هم باشه...
تو وقتی تو کنکور فقط به یه سوال جواب ندی، رتبه ت هزار تا از یکی که همون سوالو جواب داده، بدتر میشه!
شاید اون سوال رو هم بلد بوده باشی...
اگه اینجوری باشه که تو میگی، همه استرس داشتن خب...
ببین خود من امتحان مرحله اولمو تو یه مدرسه ای دادم که عین طویله بود قشنگ...
و ما رو بردن تو ایوون نشستیم، آفتاب قشنگ تو مغزمون بود، تازه چادر هم تو مدرسمون اجباری بود، با چادر تو اون گرما!!!
اما من تونستم قبول شم و خیلی هایی که تو همون شرایط بد بودن و هممون حالت تهوع داشتیم، قبول نشدن!
پس نمیشه گفت باید به این چیزا و استرس و ... توجه کرد، چون وقتی آدم بلد باشه، به این چیزا فک نمیکنه...
(اینو فقط برای مثال گفتم، نه اینکه بعضیا دوباره بیان بگن شما فک میکنین خیلی باهوشین و از این چرت و پرتا!!)